Πώς οι Συνήθειες Ταξιδιού μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν τη σχέση σας

Πώς να έρθετε μαζί με τον σύντροφό σας όταν ταξιδεύετε

Εάν νομίζετε ότι οι ταξιδιωτικές συνήθειες μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν τη σχέση σας, δεν είστε μόνοι σας: Σχεδόν το ένα τέταρτο των Αμερικανών πιστεύει ότι οι ταξιδιωτικές συνήθειες κάποιου μπορεί να είναι μια διακοπή της συμφωνίας στις σημερινές σχέσεις. Μια Έκθεση Ταξιδιωτικών Τάσεων, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 Αμερικανοί, εξέτασε πως οι ταξιδιωτικές συνήθειες επηρεάζουν τις ρομαντικές σχέσεις σας, σύμφωνα με το iligo.com, ένα ταξιδιωτικό εργαλείο που βοηθά τους χρήστες να βρουν τις πιο γρήγορες, φθηνότερες και πιο αποτελεσματικές διαδρομές.

Τα ευρήματα

Το τριάντα πέντε τοις εκατό των χιλιετηρίδων θεώρησε ότι οι ταξιδιωτικές συνήθειες θα μπορούσαν να καθορίσουν αν μια σχέση θα συνεχιζόταν ή όχι μετά την αποβίβαση. Με την αυξανόμενη παρουσία των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και την πίεση που αισθάνεται να απεικονίσει μια συγκεκριμένη εικόνα ή ποιότητα ζωής σε πλατφόρμες όπως το Instagram και το Facebook, όλο και περισσότεροι άνθρωποι τονίζουν το ταξίδι, αισθάνεται την ανάγκη να βεβαιωθείτε ότι όλες οι διακοπές είναι τέλεια εικόνα .

Η μελέτη του liligo έδειξε ότι τα ταξιδιωτικά προβλήματα μπορούν πρώτα να φτάσουν προτού καν ξεκινήσετε την απόδραση σας, με ένα στους 12 ζευγάρια να διαφωνούν για τον κακό προγραμματισμό ταξιδιών. Μια στις 8 γυναίκες παραδέχτηκε να διαφωνεί με τις σημαντικές άλλες ταξιδιωτικές συνήθειες, ενώ μόνο ένας στους 20 άντρες χαρακτήρισε τις ταξιδιωτικές συνήθειες ως πηγή διαφωνιών.

Και ενώ αγόραζαν ένα σπίτι και παντρεύτηκαν ήταν μέτρα επιτυχίας σε προηγούμενες γενιές, οι νεότεροι σήμερα εκτιμούν τη σημασία του ταξιδιού πέρα ​​από αυτούς τους πιο παραδοσιακούς στόχους.

Στην πραγματικότητα, το 22 τοις εκατό των Αμερικανών θα προτιμούσε να εξοικονομήσει το επόμενο μεγάλο ταξίδι αντί να εξοικονομήσει αυτά τα χρήματα για να βάλει σπίτι, και ένας στους 12 θα παρακάμψει ακόμη και μια πληρωμή λογαριασμών για να ταξιδέψει.

Προτού εσείς και ο συνεργάτης σας επιλέξετε τον επόμενο προορισμό διακοπών σας, ίσως θελήσετε να λάβετε συμβουλές για την ελαχιστοποίηση των συγκρούσεων όταν ταξιδεύετε με το σημαντικό σας άλλο.

Οι ειδικοί ταξιδιών Oksana και Max St. John έχουν προσφέρει κάποιες συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν. Oksana και Max είναι το νομαδικό ζευγάρι πίσω από το blog Drink Tea & Travel και είναι σε μια αποστολή να μετατρέψουν την αγάπη τους για ταξίδια σε έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. Ρωτήσαμε την Oksana για τα λόγια της σοφίας σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης μερικών από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια όταν ταξιδεύουν μαζί:

Πώς να αντιμετωπίσετε τους αγώνες στο δρόμο (ή να τους αποφύγετε εντελώς)

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποφύγετε την πάλη στο δρόμο παρά να εστιάσετε πολύ στη βελτίωση της επικοινωνίας. Δεν είστε αναγνώστες μυαλού, οπότε μιλώντας τα πράγματα πριν από κάθε ταξίδι θα σας βοηθήσει να φτάσετε στην ίδια σελίδα σχετικά με τα σχέδια και να διαχειριστείτε τις προσδοκίες. Προσπαθήστε να έρθετε σε ένα σύνολο για όλες τις μικρές λεπτομέρειες προτού να πάτε και ακολουθήστε έναν αυστηρό κανόνα να μην υποθέτετε ποτέ τι σκέφτεται ο άλλος, πώς αισθάνεται ή ποιες είναι οι προτιμήσεις του.

Δημιουργήστε Προσωπικό Χρόνο χωρίς να παραβιάσετε τον συνεργάτη σας (και γιατί είναι τόσο σημαντικό)

Είτε εσείς όσο και ο σημαντικός σας άλλος ζείτε νομαδικός τρόπος ζωής ενώ δουλεύετε μαζί, όπως ο Oksana και ο Max, ή ταξιδεύετε μαζί για μικρότερο χρονικό διάστημα, εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσετε προσωπικό χρόνο. Ακόμα κι αν σας αρέσει να ξοδεύετε 24 ώρες το 24ωρο με τον σύντροφό σας, είστε ακόμα δύο ξεχωριστοί άνθρωποι, οπότε αναμένεται ότι θα έχετε ακόμα τα δικά σας ενδιαφέροντα και επιθυμίες που ίσως δεν ταιριάζουν πάντα.

Για να αποφύγετε να αισθάνεστε ανυπότακτοι για το να μην επιδιώξετε να ασκήσετε τα πάθη σας ή τα ενδιαφέροντά σας στο δρόμο, προσπαθήστε να συμφωνήσετε μερικές ώρες την ημέρα, όταν μπορείτε να εστιάσετε το καθένα στα δικά σας χόμπι. Η Oksana μπορεί να επιλέξει να διαβάσει, να ασκήσει γιόγκα και να προλάβει τους φίλους, ενώ ο Max μπορεί να ξοδέψει μόνο του χρόνο για να καλύψει τις ειδήσεις, να παρακολουθήσει ένα μεγάλο παιχνίδι NBA ή να προπονήσει. Ο χρόνος χώρος είναι σημαντικός για την επαναφόρτιση και θα βοηθήσει την αξία του χρόνου σας μαζί ακόμα περισσότερο.

Διαχωρισμός των ευθυνών ταξιδιών

Μάθετε σε τι είστε καλοί και, καθώς τα καθήκοντα εμφανίζονται, θα ξέρετε ποιος φυσικά θα πρέπει να αναλάβει ηγετικό ρόλο. Μια μακρά μέρα οδήγησης μπορεί να είναι η δύναμη της ΑΜ σας, ενώ το FORT σας μπορεί να σχεδιάζει ένα ταξίδι διάρκειας δύο εβδομάδων. Η κατανομή των ευθυνών με αυτό τον τρόπο λειτουργεί με τρόπο δίκαιο και διατηρεί τους δύο ανθρώπους ευτυχείς. Τι συμβαίνει εάν συναντήσετε μια ευθύνη που δεν θέλει να κάνει;

Σκεφτείτε το δρόμο του Oksana και του Max για ροκ-χαρτί-ψαλίδι για αυτό. Είναι δίκαιη και τετράγωνη και ποτέ δεν προκαλεί ένα επιχείρημα - αν και οδηγεί σε περιστασιακά gloating.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Max και την Oksana, ακολουθήστε τις στο ταξίδι τους στο Facebook, το Instagram ή τις τραβήξτε ζωντανά στο snapchat (@drinkteatravel).

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με αυτά τα θέματα από άλλα ταξινομημένα ζευγάρια, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Nomadic Matt, όπου έχει συγκεντρώσει τη βοήθεια των φίλων του που ταξιδεύουν. Ο Matt είναι ο καλύτερος πωλητής του " How To Travel the World" με $ 50 την ημέρα και ιδρυτής του δημοφιλούς ταξιδιωτικού του ιστότοπου.