Καλαίσθητα μέρη για διαμονή στη Φλοριανόπολις

Η Florianópolis, μια νησιωτική πρωτεύουσα και ένας από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς στη Βραζιλία, διαθέτει πολλά ξενοδοχεία, πουσάδες και ξενώνες με όλα τα γοητευτικά χαρακτηριστικά τους. Οι γραφικές τοποθεσίες, η ενσωμάτωση με τη φύση, τα ειδικά θέματα και οι αναβαθμισμένες ανέσεις είναι από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτών των χώρων για διαμονή.

Η διακόσμηση σε ένα συγκεκριμένο γοητευτικό pousada ή ξενοδοχείο μπορεί να μην απευθύνεται εξίσου σε όλους, αλλά υπάρχει αρκετή ποικιλία για να αυξήσετε τις πιθανότητες να βρείτε μια απόδραση που αισθάνεται ακριβώς σωστή.

Προσθέτοντας στις γοητείες κάθε τόπου για να μείνετε είναι η τοπική ατμόσφαιρα. Η ασφαλής ατμόσφαιρα της Floripa και η φιλόξενη στάση των νησιωτών την καθιστούν κορυφαίο προορισμό για οικογενειακές διακοπές, ξεχωριστές διαδρομές και ρομαντικά ταξίδια. Υπάρχουν αξιοθέατα για όλους, από νέους surfers έως ανώτερους ταξιδιώτες. Η πόλη είναι επίσης ένας από τους πιο φιλικούς προς τους ομοφυλόφιλους προορισμούς στη Βραζιλία (διαβάστε περισσότερα γι 'αυτό στη Βραζιλία Ecojourneys και διαβάστε μια συνέντευξη με τη συνιδιοκτήτη Marta Dalla Chiesa).

Εδώ είναι μια σειρά από γοητευτικές επιλογές σε διάφορες περιοχές της Florianópolis, σε ένα ευρύ φάσμα τιμών.

Για να πάρετε τα ρουλεμάν σας, δείτε αυτό το χάρτη Florianópolis στην ιστοσελίδα της διοίκησης της πόλης.