Οικογενειακές ιδέες διακοπών στα Λευκά Όρη του Νέου Χαμπσάιρ

Τα Λευκά Όρη στο βόρειο Νιού Χάμσαϊρ είναι μια απόδραση τεσσάρων εποχών, με ένα εθνικό δάσος, συγκλονιστικό τοπίο, καθώς και μερικά αξιοθέατα όπως γραφικά σιδηρόδρομοι, φαράγγια, χωριό του Σάντα και πολλά άλλα.

Όρος Ουάσιγκτον Valley

Είκοσι επτά πόλεις τείνουν στην κοιλάδα του Ουάσινγκτον και η περιοχή είναι υπέροχη για τις οπισθοδρομικές διαδρομές μέσα από όμορφη γεωργική γη, πάνω από καλυμμένες γέφυρες και φυσικές τρύπες κολύμβησης σε πάρκα και κοινόχρηστους χώρους.

Ως η υψηλότερη κορυφή ανατολικά του Μισισιπή, το Όρος Ουάσιγκτον είναι βασιλιάς της σειράς των Λευκών Ορέων και στη βάση του είναι το Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο Omni Mount Washington Resort με βεράντα 900 ποδιών, καλοκαιρινό παιδικό camp και χειμερινό σκι στο Bretton Woods. Το Omni Mount Washington Resort προσφέρει πολλές υπαίθριες δραστηριότητες και ένα κέντρο περιπέτειας με οικογενειακά πακέτα.

Μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα στο ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό Mount Washington Cog, το οποίο κάνει την αναρρίχηση στη διάβαση 6,288 ποδιών, όπου μπορείτε να πάρετε την εκπληκτική πανοραμική θέα που εκτείνεται από τα βουνά και τις κοιλάδες του Νιου Χάμσαϊρ, του Μέιν και του Βερμόντ, Τον Καναδά και ανατολικά στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Το Red Jacket Mountain View Resort, που βρίσκεται κοντά στο North Conway, είναι ένα φιλικό προς τα παιδιά ξενοδοχείο που προσφέρει οικογενειακά δωμάτια (και εξοχικές κατοικίες με δύο κρεβατοκάμαρες), μια στοά και ένα εσωτερικό πάρκο νερού με διαφάνειες νερού, παιδική ζώνη.

Αγάπη να ποδηλατήσει; Το Bike the Whites προσφέρει τριήμερες εκδρομές για ποδηλασία πανδοχείων σε συνδυασμό με το Great Outdoors, καλές γεύσεις και πολυτελή καταλύματα. Χρεωμένο ως το πιο οικονομικό πανδοχείο πανδοχείων της Νέας Αγγλίας, οι επιθεωρητές σας επιτρέπουν να σχεδιάζετε μια διαδρομή με το δικό σας ρυθμό κάθε μέρα. ίσως να σταματήσετε από μια τρύπα κολύμβησης ή ένα σημείο πικνίκ.

Αναμείνετε να οδηγήσετε 20 έως 50 μίλια / ημέρα στις αναδρομές σε τροχαίο έδαφος. Τα πακέτα περιλαμβάνουν μεταφορά αποσκευών, πρωινό και δείπνο, επισκευές έκτακτης ανάγκης, αποθήκευση ποδηλάτων, προσαρμοσμένο σχεδιασμό διαδρομών.

Χαμένο ποτάμι φαράγγι

Πόσο δροσερό είναι ένας υπόγειος καταρράκτης στο Εθνικό Δρυμό του White Mountain; Ανακαλύφθηκε πριν από περισσότερο από έναν αιώνα, το φαράγγι του χαμένου ποταμού στο North Woodstock προσφέρει υπόγειες σπηλιές, πολλές ακόμα φωτιζόμενες με φανάρια, που οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν σε ξενάγηση πάνω σε ξύλινους πεζόδρομους, γέφυρες, ακόμη και σκάλες. Τα παιδιά μπορούν να πάρουν ένα αυτοκόλλητο οδηγού Junior Gorge στο τέλος της επίσκεψης.

Waterville Valley

Πιο γνωστή ως περιοχή χειμερινών σκι, η κοιλάδα Waterville είναι μια φιλική προς το παιδί τοποθεσία με καλή διαμονή και διασκεδαστική διασκέδαση όλο το χρόνο. Η κοιλάδα του Waterville φιλοξενεί επίσης την εξοχική κατοικία George, το καλοκαίρι του HA Rey και του Margret Rey, δημιουργούς της σειράς παιδικών βιβλίων του Curious George.

Appalachian Mountain Club

Αγάπη υπαίθριες περιπέτειες; Το Appalachian Mountain Club Highland Centre στο Crawford Notch προσφέρει πολλά δωρεάν προγράμματα και εποχιακά all-inclusive πακέτα που περιλαμβάνουν διαμονή, γεύματα, δραστηριότητες και εξοπλισμό. Τα All-inclusive καλοκαιρινά οικογενειακά στρατόπεδα περιπέτειας προσφέρονται με ημερήσιες δραστηριότητες με καθοδήγηση, προγράμματα υπαίθριων δεξιοτήτων και βραδινά προγράμματα.

Για τους πλούσιους, υπάρχουν πολυήμερες περιηγήσεις κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

Κάμπινγκ στα Λευκά Όρη

Τα Λευκά Όρη προσφέρουν πολλές υπέροχες δυνατότητες κάμπινγκ στις εθνικές δασικές εκτάσεις, στα κρατικά πάρκα, στις ιδιωτικές κατασκηνώσεις και στην πατρίδα. Δείτε Camping για περισσότερα για κάμπινγκ στα Λευκά Όρη .

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!