Ο καιρός στο Clearwater Beach

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στην παραλία Clearwater

Η παραλία Clearwater, που βρίσκεται στη Δυτική Ακτή της Κεντρικής Φλόριντα και είναι η έδρα της νυχτερινής εκδήλωσης Pier 60 Sunset Celebration, έχει συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 83 ° και μέση χαμηλή τιμή 63 °.

Αν αναρωτιέστε τι να συσκευάσει για τις διακοπές σας στην Clearwater Beach, δροσερό και casual είναι ο κώδικας ένδυσης στο νησί φραγμού. Τα μαγιό, τα σορτς και τα σαγιονάρες είναι ο κανόνας. Φυσικά, οι θερμοκρασίες του νερού μπορούν να φτάσουν σε ένα ψυχρό 68 ° F το χειμώνα, αλλά πακέτο μαγιό σας ούτως ή άλλως.

Ολόκληρη ηλιοφάνεια σημαίνει ότι η ηλιοθεραπεία δεν ξεφεύγει από το ερώτημα, ακόμα και αν το νερό μπορεί να είναι πολύ δροσερό για κολύμπι.

Σίγουρα θα χρειαστείτε αυτές τις συμβουλές για το πώς να νικήσετε τη θερμότητα της Φλόριντα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, αφού αυτοί είναι οι θερμότεροι μήνες του Clearwater Beach. Το πιο δροσερό μήνα του Clearwater Beach είναι τον Ιανουάριο, αν και κατά τη διάρκεια ηλιόλουστων ημερών η μέση θερμοκρασία είναι στα χαμηλά 70. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Αύγουστο και κατά τη διάρκεια αυτών των ενοχλητικών απογευματινών καταιγίδων θα θελήσετε να γνωρίζετε ότι ο αστραπής είναι σοβαρός κίνδυνος , ιδιαίτερα αν βρίσκεστε στην παραλία.

Η παραλία Clearwater δεν επηρεάστηκε από έναν μεγάλο τυφώνα την τελευταία δεκαετία. Παρακολουθήστε τις τροπικές περιφέρειες εάν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της εποχής του Ατλαντικού τυφώνα που τρέχει από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου. και μάθετε πώς να κρατάτε την οικογένειά σας ασφαλή και να προστατεύετε την επένδυση των διακοπών σας με αυτές τις συμβουλές για ταξίδια κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα .

Παρακάτω είναι οι μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες, οι βροχοπτώσεις και οι θερμοκρασίες του Κόλπου του Μεξικού για την παραλία Clearwater:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .