Χώρος στάθμευσης JFK Airport - Συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το

Οδηγός για στάθμευση στο αεροδρόμιο JFK

Η στάθμευση στο αεροδρόμιο JFK δεν πρέπει να είναι πονοκέφαλος, αλλά κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων ταξιδιών, το καλύτερο στοίχημά σας είναι η μαζική διέλευση. Εδώ είναι οι επιλογές στάθμευσης σας.

Βραχυπρόθεσμος χώρος στάθμευσης JFK

Υπάρχει βραχυπρόθεσμος χώρος στάθμευσης δίπλα στους τερματικούς σταθμούς 1-8. Οι τιμές είναι οι πιο ακριβές εδώ - $ 3/30 λεπτά - και είναι καλύτερες όταν χρειάζεστε μόνο μια ώρα λιγότερο για να συναντήσετε τους ανθρώπους. Τα γκαράζ στάθμευσης έχουν πολλαπλά πατώματα και μπορούν να γίνουν γεμάτα σε πολυάσχολους καιρούς. Αφού σταθμεύσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει τη θέση. Μπορεί να πάρει σύγχυση και απογοήτευση για να βρείτε το αυτοκίνητό σας. Στη συνέχεια, περπατήστε στο τερματικό σταθμό. Συνήθως, υπάρχει μια γέφυρα πεζών που συνδέει το γκαράζ με το τερματικό.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης στάθμευσης μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου. Εάν έχετε ένα E-ZPass Plus, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε τα τέλη στάθμευσης σας όταν βγείτε.

Χώρος στάθμευσης για το JetBlue στο JFK

Ο κεντρικός τερματικός σταθμός του JetBlue στο JFK είναι ο τερματικός σταθμός 5 (ακολουθήστε τις κίτρινες πινακίδες στο αεροδρόμιο). Υπάρχει χώρος στάθμευσης η βραχυπρόθεσμη παρτίδα αμέσως δίπλα. Το ίδιο ισχύει και για το Terminal 4 , από το οποίο φτάνουν μερικές από τις διεθνείς πτήσεις της JetBlue.

Μακροπρόθεσμος χώρος στάθμευσης JFK

Υπάρχουν μακρινοί χώροι στάθμευσης από τα τερματικά της λεωφόρου Lefferts Boulevard και της Howard Beach. Μόλις παρκάρετε, αρπάξτε ένα δωρεάν λεωφορείο που γεμίζει τα μέρη ή περπατήστε στον πλησιέστερο σταθμό για το λεωφορείο AirTrain . Το AirTrain είναι δωρεάν από τη λεωφόρο Lefferts και συνδέεται με όλα τα τερματικά.

(Πρέπει να πληρώσετε από την παραλία Howard.)

Οι μακρινοί χώροι στάθμευσης A και B βρίσκονται στη λεωφόρο Lefferts, ενώ ο χώρος στάθμευσης C βρίσκεται στο Howard Beach. Οι τιμές είναι $ 18 για 24 ώρες.

Για να φτάσετε στα μακρόστενα πάρκινγκ, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες οδήγησης στο αεροδρόμιο JFK και στη συνέχεια ψάξτε για πινακίδες που σας κατευθύνουν στα μέρη.

Όταν παίρνετε επιβάτες σε JFK, είναι καλύτερο να σταθμεύσετε ή απλά να τραβήξετε προς το κράσπεδο;

Είσαι ένας Νέας Υόρκης; Κάνοντας μια pick-up επιβάτη στο JFK δεν είναι μεγάλη υπόθεση αν είστε συνηθισμένοι στο πλήθος και την οδήγηση με συμφόρηση. Απλά σιγουρευτείτε ότι ο χρόνος είναι σωστός, επειδή η ασφάλεια δεν θα σας αφήσει να σταματήσετε το αυτοκίνητό σας εκτός του τερματικού. Ακολουθούν μερικές συμβουλές σχετικά με την πραγματοποίηση λήψεων στο JFK λιγότερο από πονοκέφαλο.

Εάν είστε εκτός πόλης ή πρέπει να παραλάβετε παιδιά ή κάποιον σε αναπηρικό αμαξίδιο, τότε θα ήταν καλύτερο να σταθμεύσετε στο βραχυπρόθεσμο μέρος που είναι δίπλα σε κάθε τερματικό, να περπατήσετε στο τερματικό σταθμό και να συναντήσετε επιβάτες κατά την αποσκευή αποσκευών.

Υπάρχει επίσης Kiss and Fly στο σταθμό Lefferts Boulevard AirTrain. Μπορείτε να αποφύγετε τις παρενοχλήσεις και την κυκλοφορία στο τερματικό με την απόρριψη των επιβατών σας στο σταθμό Leferts Boulevard AirTrain. Μπορούν στη συνέχεια να μεταφέρουν το δωρεάν λεωφορείο AirTrain στο τερματικό τους αεροπορικής εταιρείας.