Θα έπρεπε να προσλάβεις έναν Σίτο;

Τι κάνει ένα Sitter House;

Οι κάτοικοι του σπιτιού προσφέρουν είτε υπηρεσίες μίας ημέρας είτε καθημερινές επισκέψεις. Αν θέλετε κάποιος να μείνει στο σπίτι σας κάθε βράδυ είστε μακριά, αναζητήστε έναν οικιακό που είναι πρόθυμος να μετακομίσει στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Διανυκτέρευση κάθισμα σπίτι συνήθως φροντίζουν το σπίτι σας, αυλή, πισίνα και τα κατοικίδια ζώα κάθε μέρα, όπως ακριβώς θα κάνατε. Μπορείτε να τους ζητήσετε να προωθήσουν το ταχυδρομείο, να πάρουν εφημερίδες και να σας αναφέρουν προβλήματα.

Οι καθημερινοί επισκέπτες που επισκέπτονται το σπίτι μπορούν ή όχι να προσφέρουν όλες αυτές τις υπηρεσίες.

Οι υπηρεσίες σπιτιού είναι διαπραγματεύσιμες. Θα πρέπει να είστε σε θέση να βρείτε έναν κάτοχο σπιτιών που θα εκτελέσει τα καθήκοντα που πρέπει να κάνετε, υπό τον όρο ότι αφήνετε τον εαυτό σας αρκετό χρόνο για έρευνα και διαπραγματεύσεις.

Πόσο θα κοστίσει ένα Sitter House;

Αυτό εξαρτάται από το πού ζείτε, πόσο καιρό θέλετε κάποιος να μείνει στο σπίτι σας και τι θέλετε να κάνει ο σπιτονοικοκυράς σας. Οι ημερήσιες χρεώσεις ξεκινούν από τα $ 15 και ανεβαίνουν από εκεί. Οι περισσότεροι κάτοικοι κατοικιών χρεώνουν επιπλέον για υπηρεσίες κατοικίδιων ζώων, ιδιαίτερα αν έχετε σκυλιά που χρειάζονται καθημερινά βήματα.

Πώς μπορώ να βρω ένα Sitter House;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε έναν κάτοχο σπιτιού. Μπορείτε να ζητήσετε από τους φίλους και τους γείτονές σας να παραπέμψουν τους κηδεμόνες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία παραπομπής στο σπίτι ή μια υπηρεσία που ταιριάζει, όπως HouseCarers, MindMyHouse, Housem8.com (Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία) ή House Sitters America. Ελέγξτε με τοπικά πανεπιστήμια για σπουδαστές που χρειάζονται χώρο για διαμονή κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών.

Ανεξάρτητα από το πώς μπορείτε να βρείτε το σπίτι σας sitter, φροντίστε να ελέγξετε τις αναφορές. Σκεφθείτε να ζητήσετε εγγύηση ή εγγύηση για να καλύψετε το κόστος τυχόν ζημιών που προκαλεί ο κάτοχός σας.

Πώς πρέπει να προετοιμαστώ για την άφιξη του σπιτιού μου;

Επικοινωνήστε με την ασφαλιστική σας εταιρεία και ρωτήστε εάν τα προσωπικά είδη ιδιοκτησίας του σπιτιού σας καλύπτονται από την πολιτική σας.

Να είστε βέβαιος να ενημερώσετε τον ασφαλιστικό σας πράκτορα πόσο καιρό θέλετε να είστε μακριά. Ενημερώστε τον οικιακό σας ελεγκτή για τα αποτελέσματα της έρευνας σας, ειδικά αν τα περιουσιακά στοιχεία του εφοπλιστή δεν καλύπτονται.

Αν νοικιάζετε, συμβουλεύστε τον ιδιοκτήτη σας ότι σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε έναν κάτοχο σπιτιού και ασφαλής άδεια για να το κάνετε αυτό. Στείλτε γραπτή περίληψη των ρυθμίσεων οικίας σας (ονόματα, ημερομηνίες, πληροφορίες επικοινωνίας) στον ιδιοκτήτη σας.

Τι πρέπει να κάνω για το σπιτιού μου;

Εσείς και ο σπιτονοικοκύρης σας θα πρέπει να καταλήξετε σε συμφωνία σχετικά με τα έξοδα διατροφής και των υπηρεσιών κοινής ωφελείας. Ο οικιακός σας σέρβος μπορεί να ζητήσει ένα συγκεκριμένο ποσό εβδομαδιαίως για να καλύψει το κόστος των νωπών τροφίμων. Οι περισσότεροι κάτοικοι του σπιτιού αναμένουν να παράσχουν το δικό τους φαγητό, ωστόσο, και θα χρειαστούν μόνο χρήματα από εσάς για την αγορά τροφών για κατοικίδια ζώα ή άλλων αναγκών που σχετίζονται με το σπίτι. Αυτές οι λεπτομέρειες θα πρέπει να περιλαμβάνονται στη γραπτή σας σύμβαση.

Οι πληρωμές χρησιμότητας είναι διαπραγματεύσιμες. Μπορεί να θέλετε να πληρώσετε για βασικές υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, με βάση τη δική σας χρήση, και να χρεώσετε τον οικιακό σας κάτοχο για την υπερβολική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου και τηλεφώνου. Θα χρειαστεί επίσης να συζητήσετε τη χρήση υπολογιστή και καλωδιακής / δορυφορικής τηλεόρασης. Εάν θα μείνετε μόνο για μια εβδομάδα ή δύο, σκεφτείτε να πληρώσετε αυτούς τους λογαριασμούς για το σπίτι σας.

Πάρτε το χρόνο για να γράψετε λίστες ελέγχου, οδηγίες και μια λίστα επαφών για το σπίτι σας.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ο ιδιοκτήτης σπιτιού σας θα πρέπει να γνωρίζει σε ποιον να καλέσει και τι να κάνει. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις γράφοντας οδηγίες για την υγειονομική περίθαλψη, την πισίνα και τα κατοικίδια ζώα. Βρείτε τα εγχειρίδια οδηγιών της συσκευής και τοποθετήστε τα σε ένα φάκελο για τον οικιακό σας κάτοχο.

Πώς μπορώ να ξέρω ότι είναι ασφαλές να προσλάβει ένα Sitter House;

Οι περισσότερες ρυθμίσεις σπιτιού λειτουργούν καλά, αλλά μπορούν να προκύψουν προβλήματα. Η απόκτηση καλών αναφορών και η υπογραφή γραπτής σύμβασης είναι η καλύτερη προστασία σας από ζημίες και ζητήματα ευθύνης. Εάν σχεδιάζετε να είστε μακριά από το σπίτι για αρκετές εβδομάδες ή περισσότερο, ίσως είναι καλύτερα να προσλάβετε έναν οικιακό σταθμό από ό, τι θα αφήνατε το σπίτι σας κενό.

Πολλές οικιακές υπηρεσίες παραπομπής προσφέρουν στα μέλη τους τυπικές συμβάσεις οικισμού. Ο σπιτονοικοκυράς σας θα πρέπει να είναι πρόθυμος να υπογράψει γραπτή σύμβαση μαζί σας.

Αν δεν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία παραπομπής στο σπίτι, σκεφτείτε να συνεργαστείτε με τον πληρεξούσιό σας για να αναπτύξετε μια σύμβαση που προστατεύει όλους τους εμπλεκόμενους.

Ζητήστε από τους φίλους ή τους γείτονές σας να ελέγξουν την κάμερα κάποιου χρόνου και να τους έρθουν σε επαφή αν διαπιστώσουν προβλήματα.

Τι πρέπει να κάνω εάν έχω κάποιο πρόβλημα με το Σώμα μου;

Πιθανότατα δεν θα ξέρετε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα μέχρι να επιστρέψετε στην πατρίδα σας. Εάν εντοπίσετε μικρές ζημιές, μπορείτε να αφαιρέσετε τα έξοδα επισκευής από την εγγύηση πριν την επιστρέψετε. Να είστε βέβαιος να περιμένετε μέχρι να λάβετε όλους τους λογαριασμούς σας, πριν επιστρέψετε την εγγύηση στο σπίτι σας.

Αν ανακαλύψετε μεγάλες ζημιές, μπορεί να χρειαστεί να πάρετε το σπίτι σας στο σπίτι.