Γιορτάστε το Πάσχα στο Φοίνιξ

Περάστε το στήθος και τη σούπα Matzo Ball!

Το Πάσχα είναι μια σημαντική εβραϊκή εορτή που εορτάζει την ελευθερία. Το γεύμα διακοπών ονομάζεται Seder (προφέρεται λέει -der). Υπάρχουν πολλές παραδόσεις που εκτελούνται στο Seder, οι οποίες έχουν ιστορικό νόημα σχετικά με τη δουλεία, τις ταλαιπωρίες και τις διώξεις του Εβραϊκού λαού στην Αίγυπτο και την επακόλουθη αναχώρησή τους από την Αίγυπτο - την Έξοδο.

Το Πάσχα είναι διακοπές που διαρκεί οκτώ ημέρες, αλλά το Seder λαμβάνει χώρα την πρώτη ή τη δεύτερη νύχτα. Το 2017 το Πάσχα ξεκινάει το απόγευμα την Παρασκευή 10 Απριλίου και τελειώνει το ηλιοβασίλεμα στις 18 Απριλίου.

Η εβραϊκή λέξη για το Πάσχα είναι Pesach (προφέρεται αμοιβή- κοτσίδα). Το γεύμα έχει μια συγκεκριμένη σειρά που περιλαμβάνει ιστορίες, ευλογίες και τραγούδια.

Είναι σαφές ότι καμία από τις ακόλουθες προσφορές του Πάσχα δεν ακολουθεί αυστηρά τα βήματα, αν είναι καθόλου, και μπορεί να μην είναι kosher, αλλά "kosher-style". Εάν ένα παραδοσιακό seder δεν είναι στα σχέδιά σας, αλλά θα θέλατε να δοκιμάσετε μερικά από τα τρόφιμα που απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών, ένα από τα παρακάτω μπορεί να είναι κατάλληλο.

Δεν περιλαμβάνεται φόρος και δωρεάν, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά. Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.