Τι είναι ο Μάρτιος καιρός στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας

Όλο το καλύτερο για να απολαύσετε τα θερμικά λουτρά, τα μουσεία και τα καφενεία

Η Βουδαπέστη, η Ουγγαρία περιβάλλουν τον Δούναβη, με τη Βούδα στη μία πλευρά και την Πέστ από την άλλη. Αυτά τα τρία στοιχεία, η Βούδα στους λόφους, η Πέστη στην πεδιάδα, και αυτός ο διαχρονικός, ιστορικός ποταμός που χωρίζει τα δύο, αποτελούν την ουσία της ουγγρικής πρωτεύουσας. Η Βουδαπέστη είναι γνωστή για την εντυπωσιακή αρτ νουβό αρχιτεκτονική της στροφής του 20ου αιώνα, τα ιαματικά λουτρά και τα ιαματικά λουτρά της, τις εκπληκτικές της απόψεις από τις γέφυρες πάνω από το Δούναβη και τη μουσική της που γεμίζει τον αέρα.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πάρετε στη σκηνή είναι κάθεται σε ένα τραπέζι καφέ με καφέ, κοκτέιλ ή ποτήρι κρασί. Μάρτιος ο καιρός κάνει αυτό λίγο μια πρόκληση, αλλά αν έχετε γεμίσει για τον καιρό, hey, κανένα πρόβλημα.

Μάρτιος Καιρός στη Βουδαπέστη

Κακές πρώτες ειδήσεις: Οι θερμοκρασίες τη νύχτα το Μάρτιο παραμένουν κάτω από τους 40 βαθμούς Φαρενάιτ, που κυμαίνονται από 30 έως 38 μοίρες. Τα καλά νέα είναι ότι προς το τέλος Μαρτίου, μετά την άνοιξη έρχεται επίσημα, η άνοδος της ημέρας φτάνει τους 60 βαθμούς, ενώ ο μέσος όρος είναι 57 μοίρες. Ο Μάρτιος βλέπει μια μεγάλη προθέρμανση στις θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, με υψηλές αρχές του μήνα περισσότερο από 10 μοίρες πιο ψυχρές, κατά μέσο όρο 47 ψυχρούς βαθμούς. Η άνοιξη μπορεί να βρίσκεται στο κατώφλι, αλλά αισθάνεται πολύ σαν το χειμώνα το Μάρτιο στη Βουδαπέστη. Ο Μάρτιος είναι επίσης ένας νεφελώδης μήνας στη Βουδαπέστη, οπότε μην περιμένετε πολλή ζέστη από τον ήλιο.

Τι να Pack

Ο καιρός στη Βουδαπέστη τον Μάρτιο δεν είναι αυτό που ονομάζετε ευχάριστο, αλλά υπάρχουν πολλά χαλάρωση και ζεστασιά στα ιαματικά λουτρά και τα ιαματικά λουτρά, πολλά κίνητρα για περιηγήσεις στο ουγγρικό κοινοβούλιο και πολλά μουσεία και απλά διασκέδαση πλήθος καφέ και παμπ.

Έχοντας τα σωστά ρούχα για να παραμείνετε άνετα είναι το κλειδί. Το τέχνασμα είναι να πάρει κομμάτια που δεν φορτώνουν κάτω την τσάντα σας που όλοι θα συνεργαστούν για να σας κρατήσουν ζεστό ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία. Ξεκινήστε με ένα ζεστό δερμάτινο μπουφάν, peacoat, ζεστό χειμωνιάτικο σακάκι ή παλτό με γόνατο στο γόνατο. (Πιθανότατα θα φοράτε αυτό αν αναχωρήσετε από τις περισσότερες τοποθεσίες των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή του έτους.

Εάν φεύγετε από ένα θερμότερο μέρος, επιλέξτε το παλτό που πακετάρει το πιο εύκολο.) Προσθέστε ένα κασκόλ για να τυλίξετε γύρω από το λαιμό σας με έναν κόμπο σε ευρωπαϊκό στυλ για επιπλέον ζεστασιά που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στην τσάντα σας. Αυτό το κασκόλ μπορεί επίσης να φορεθεί με ένα ελαφρύ μπουφάν ή πουλόβερ σε ζεστές μέρες για να σας κρατήσει πιο ζεστό χωρίς παλτό.

Η υπόλοιπη τσάντα σας θα πρέπει να κρατάει τα συνήθη κομμάτια για επίστρωση: τζιν, πουλόβερ μεσαίου μεγέθους πουλόβερ, πουλόβερ ζακέτα και μπλούζες για να πάτε κάτω από τα πουλόβερ για ζεστασιά και δυνατότητες στρωμάτων. Όλα αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια ουδέτερη παλέτα για μέγιστη χρήση από έναν ελάχιστο αριθμό από αυτά. Οι μπότες των αστραγάλων είναι τα τέλεια υποδήματα για τον Μάρτιο. τα παπούτσια που υποστηρίζουν αρκετά για το περπάτημα είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Μάρτιος Διακοπές και Εκδηλώσεις

15 Μαρτίου, Ημέρα Επανάστασης, είναι μια εθνική εορτή στην Ουγγαρία. Γιορτάζει την εξέγερση του 1848 με παρελάσεις και άλλα γεγονότα. Το εαρινό φεστιβάλ της Βουδαπέστης σηματοδοτεί την άφιξη της σεζόν με συναυλίες, παραστάσεις και μια παραδοσιακή έκθεση.

Λικτή Πέμπτη εμφανίζεται την ημέρα μετά την Τετάρτη της Τέρας. Τα συμμετέχοντα εστιατόρια προσφέρουν έκπτωση 50% για μεσημεριανά γεύματα και δείπνα - ιδανικά για ταξιδιώτες με προϋπολογισμό.

Συμβουλές για το ταξίδι στη Βουδαπέστη τον Μάρτιο

Αναζητήστε πολύχρωμες πτυχές του πολιτισμού της Ουγγαρίας , όπως τα πασχαλινά αυγά, τα ουγγρικά λαϊκά κοστούμια και τις ουγγρικές παραδόσεις του Πάσχα κατά τη διάρκεια του Εαρινό Φεστιβάλ της Βουδαπέστης.