Πώς να επιλέξετε ένα μέρος για να μείνετε στη Χαβάη

Χαβάη Travel Planner

Ένα κλειδί για ένα επιτυχημένο ταξίδι στη Χαβάη είναι η επιλογή του σωστού τύπου διαμονής που είναι καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας. Είτε αποφασίζετε για ένα bed and breakfast, ενοίκιο συγκυριαρχία, ιδιωτική ιδιοκτησία ενοικίασης ή ένα ξενοδοχείο παγκόσμιας κλάσης ή θέρετρο, Χαβάη έχει κάτι που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας και το τσέπη σας.

Ξενοδοχεία και Θέρετρα

Σε αντίθεση με ορισμένες περιοχές του κόσμου όπου μπορείτε να βρείτε μόνο μια χούφτα ξενοδοχεία σε έναν συγκεκριμένο προορισμό, η Χαβάη έχει κυριολεκτικά χιλιάδες μέρη όπου μπορείτε να μείνετε.

Αν τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο και θέλετε πραγματικά να χαϊδεμένος, υπάρχουν πολλά κορυφαία, θέρετρα παγκόσμιας κλάσης σε κάθε ένα από τα μεγάλα νησιά. Όλες οι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες διαθέτουν ιδιότητες στα νησιά: Four Seasons, Hilton, Hyatt, Ritz-Carlton, Sheraton και Westin, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Θα βρείτε επίσης αρκετές αλυσίδες οι οποίες είναι λιγότερο γνωστές από εσάς ονομαστικά, αλλά που προσφέρουν άριστα καταλύματα σε όλα τα νησιά, τα μεγαλύτερα από τα οποία είναι τα Aqua Hotels and Resorts και Outrigger Hotels and Resorts .

Πολλά από τα θέρετρα στη Χαβάη προσφέρουν ειδικά προγράμματα για παιδιά και εφήβους, επιτρέποντας στους γονείς κάποιο χρόνο για τον εαυτό τους.

Εκτός από τα πολυτελή θέρετρα, θα βρείτε πολλά λιγότερο ακριβά ξενοδοχεία που προσφέρουν λιγότερες ανέσεις, αλλά τα οποία είναι επίσης πολύ πιο προσιτά, ειδικά αν φέρνετε μια μεγάλη οικογένεια. Σε πολλές περιοχές, μπορείτε να βρείτε ξενοδοχεία που έχουν κουζίνες στο δωμάτιο. Αυτό θα σας επιτρέψει να προετοιμάσετε το πρωινό και μερικά μικρότερα γεύματα με λιγότερα έξοδα από ένα εστιατόριο.

Ενοικιάσεις σπιτιών

Για μια μεγάλη οικογένεια με λίγα χρήματα για να καούν, πολλά από τα νησιά έχουν ενοικιαζόμενα σπίτια τα οποία μπορούν να ληφθούν σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Το κόστος μπορεί να είναι υψηλό, αλλά έχετε όλες τις ανέσεις του σπιτιού και πολύ περισσότερη ιδιωτικότητα από ό, τι σε ένα ξενοδοχείο.

Συγκρότημα κατοικιών

Για πολλούς ανθρώπους, η ενοικίαση συγκυριαρχία είναι η επιλογή της διαμονής.

Η ενοικίαση ενός διαμερίσματος είναι ένας καλός συμβιβασμός μεταξύ διαμονής σε ξενοδοχείο και ενοικίασης ολόκληρου του σπιτιού. Οι περισσότερες ενοικιαζόμενες συγκυριαρχίες είναι διαθέσιμες για διαμονές τριών ημερών, όσο διαρκείτε. Τα περισσότερα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες. Οι τιμές για ενοικιάσεις διαμερισμάτων είναι πολύ προσιτές για τους περισσότερους ανθρώπους, συχνά περίπου το μισό από αυτό που θα πληρώσατε σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία.

Δωμάτιο με πρωινό

Μια τελική επιλογή για καταλύματα στη Χαβάη είναι διαμονή με πρωινό. Θα βρείτε πολλά από αυτά στα νησιά, ειδικά στο Kauai και το Maui. Κάποιοι έχουν ακόμη και μικρές επιτόπιες κατοικίες όπου οι επισκέπτες μένουν ενώ ο οικοδεσπότης παραμένει στο κυρίως σπίτι.

Πώς να κάνετε κράτηση του καταλύματος σας

Η κράτηση μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω πρακτορείου ταξιδίων ή να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάλυμα. Πολλά bed and breakfasts, condos και ξενοδοχεία προσφέρουν προσφορές μόνο διαθέσιμες στο διαδίκτυο και απαιτούν από εσάς να κάνετε online κράτηση. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση μέσω ηλεκτρονικών εταιρειών όπως kayak.com, expedia.com και orbitz.com για να αναφέρετε μόνο μερικά.