Τι να κάνετε στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Τορόντο αν είστε ενιαίος

Μονό στην πόλη; Εδώ πρέπει να πάμε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Τορόντο.

Όταν ακούμε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η πλειονότητα όσων ακούμε (και βλέπουμε) επικεντρώνεται γύρω από το να είναι μέρος ενός ζευγαριού. Αλλά τι γίνεται αν δεν είσαι μέρος ενός ζευγαριού; Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε εντελώς την 14η Φεβρουαρίου; Αν νιώθετε έτσι, αλλά μόνο επειδή δεν είστε συνημμένοι δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σε σχήμα καρδιάς. Εδώ είναι έξι πράγματα που πρέπει να κάνετε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Τορόντο, εάν βρεθείτε έφιππος.

Φροντίστε να το κάνετε μια ημέρα σπα

Το να είσαι μόνος στην πόλη δεν χρειάζεται να σημαίνει σφουγγαρίστρες γύρω από το σπίτι ή να ξοδεύεις την ημέρα στον καναπέ με το Netflix - και οι ημέρες σπα δεν είναι αποκλειστικά για ζευγάρια όταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κυλάει γύρω. Εάν πηγαίνετε σόλο αυτή την 14η Φεβρουαρίου, γιατί να μην κάνετε ένα σημείο να περιποιηθείτε τον εαυτό σας; Απολαύστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (ή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου) για να επαναφορτίσετε. Το Τορόντο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ιαματικά λουτρά και άλλα σημεία χαλάρωσης για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, ανάλογα με το τι ψάχνετε και τον προϋπολογισμό σας.

Ακούστε: Πιάστε κάποια ζωντανή μουσική με μήκος κύματος

Το 16ο ετήσιο Φεστιβάλ Μουσικής μήκους κύματος λειτουργεί από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου, δίνοντάς σας άφθονες ευκαιρίες να βγείτε έξω και να απολαύσετε υπέροχη μουσική παρά να ασχοληθείτε με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κατά τη διάρκεια των τριών νυχτών, θα ακούσετε κάποιες από τις καλύτερες νέες ανεξάρτητες μουσικές που συμβαίνουν στον Καναδά αυτήν τη στιγμή. Οι εμφανίσεις πραγματοποιούνται στο Garrison και στο Markham House City Building Lab και ένα δελτίο πρόσβασης για το Σαββατοκύριακο θα σας δώσει $ 39.

Πάρτυ: Πηγαίνετε στο Κόμμα της Ημέρας κατά του Αγίου Βαλεντίνου

Το Union Nightclub θα φιλοξενήσει αυτό που λένε ως το μεγαλύτερο πάρτι της ημέρας κατά του Αγίου Βαλεντίνου στο Τορόντο στις 13 Φεβρουαρίου. Η ιδέα εδώ είναι να ανακατευτεί με άλλα singles και να συναντήσει νέους ανθρώπους στην πόλη. Ποιος ξέρει, μπορεί να κερδίσετε μόνο μια ημερομηνία για το 14ο.

Αναμείνετε τα παιχνίδια παγοθραυστικών, DJs που γυρίζουν όλη τη νύχτα και δωρεάν ποτό μεταξύ 7 και 8 μ.μ.

Γέλιο: Πάρτε σε μια επίδειξη κωμωδίας

Ποιος καλύτερος τρόπος για να γελάσετε οποιοδήποτε άγχος που σχετίζεται με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ίσως να το δοκιμάσετε με ταξίδι σε κωμωδία; Έχετε τη διάθεσή σας για λίγες θέσεις για κωμωδία στις 14 Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβανομένου του Yuk Yuk, του The Second City και του Comedy Bar.

Χορός: Ελέγξτε το αρχικό συμβαλλόμενο μέρος Crush στο Gladstone

Το Gladstone Melody Bar θα φιλοξενήσει το The Original Crush, ένα queer και sex-positive χορευτικό πάρτι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινώντας στις 8 μ.μ. Θα υπάρξουν DJs, χορευτικά και ποτά ειδικά, καθώς και παιχνίδια, cupids στο site για να παραδώσει σημειώσεις αγάπης για γλειφιτζούρια και ακόμη και ένα "board crush" όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε σημειώσεις για όποιον συμβαίνει να πιάσει το μάτι σας.

Παρακολουθήστε: Δείτε μερικές ταινίες στο TIFF Bell Lightbox

Το TIFF Next Wave φεστιβάλ, που συμβαίνει στις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου, μπορεί να είναι προσανατολισμένο προς τους νεώτερους οπαδούς της ταινίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε μια κούρσα ή δύο κατά τη διάρκεια της γιορτής. Θα υπάρξουν γνωστές ταινίες καθώς και νέες κυκλοφορίες από όλο τον κόσμο. Εκτός από τις ταινίες θα υπάρχουν επισκέπτες, συνεδρίες Q & A, εργαστήρια και πάνελ βιομηχανίας και στις 14 η ταινία TIFF Next Wave 24-Hour Film Challenge όπου 24 ταινίες δημιουργήθηκαν από 24 ομάδες σε 24 ώρες.