Χογκ Κογκ Φεστιβάλ Walk Walk Shopping Mall αναθεώρηση

Το Walk Walk στο Kowloon Tong είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Χονγκ Κονγκ, με περισσότερα από 200 καταστήματα και καταστήματα. Στοχεύοντας σε ένα πιο μαζικό ακροατήριο αγοράς από ορισμένα από τα αποκλειστικά εμπορικά κέντρα του νησιού του Χονγκ Κονγκ, τα περισσότερα από τα πιο δημοφιλή του Χονγκ Κονγκ εκπροσωπούνται εδώ, όπως το Broadway Electronics και το Hong Kong Records. Ενώνονται από μεγάλους διεθνείς λιανοπωλητές όπως οι Marks και Spencer και η H & M.

Φυσικά αυτό είναι το Χονγκ Κονγκ, η εμπειρία του εμπορικού κέντρου δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μερικά υψηλά ονόματα. Η Vivienne Westwood και η Tommy Hilfiger είναι μόνο δύο από τις δώδεκα ή τόσο πιο εξελιγμένες μάρκες. Στο πλαίσιο της φιλικής προς την οικογένειά της έκκλησης, υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα όπως το Toys R Us και το DKNY Kids που θα σας επιτρέψουν να φέρετε τα μικρά σας.

Εκτός από την ευρεία επιλογή των εμπορικών σημάτων του, το Festival Walk είναι επίσης γνωστό ως προορισμός αναψυχής χάρη στον κινηματογράφο Mulitplex Cinema και ένα από τα μοναδικά εσωτερικά παγοδρόμια του Χονγκ Κονγκ. Αυτά συμπληρώνονται από μια σταθερή επιλογή ωκεάνων τροφίμων που προορίζονται για την πυρηνική οικογένεια, που κυμαίνονται από την ασιατική κουζίνα στο House of Canton και το EXP στα δυτικά τρόφιμα στο Chicago Grill του Dan Ryan και στην Little Italy του Amaroni. Εκείνοι που δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό του γρήγορου φαγητού θα βρουν το πλήρες φάσμα της προσφοράς, συμπεριλαμβανομένων των McDonald's, KFC και Ben και Jerry's.

Χονγκ Κονγκ Λιμάνι Πόλη Κατάλογος των κύριων καταστημάτων

Σηματοδοτικά καταστήματα

Broadway, Φρούριο, H & M, Σελίδα One, Μάρκες και Spencers, Παιχνίδια R Us, Χονγκ Κονγκ Records

Μόδα

Καλβιν Κλέιν, Γαλλική σύνδεση, Hollister, H & M, Juicy Couture, MANGO, Paul Smith, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Vivienne Westwood

Παπούτσια και τσάντες

COACH, DKNY, Guess, Kinji, Σύνδεσμοι του Λονδίνου, Montblanc, Rockport, Tie Rack

Κοσμήματα

Αξεσουάρ, Georg Jensen, Swatch, Tic Tac Time

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ

Broadway, Φρούριο, Oregon Scientific

Που να φάω

Cafe De Coral, Χαρτί Ρύζι, Itmae-Sushi, EXP, Μικρή Ιταλία του Amaroni του Dan Ryan, House of Canton, Coffee Pacific, Godiva