Επισκεφτείτε το θεαματικό τοπίο της Χερσονήσου της Χιλής

Δείτε πώς η "Ελβετία της Χιλής" βρίσκεται στα δικά της πλεονεκτήματα

Η περιοχή της Λίμνης της Χιλής είναι γνωστή για το θεαματικό της τοπίο από βαθύ μπλε ορεινές λίμνες, με τα χιονισμένα ηφαίστεια και την παρθένα ομορφιά των τροπικών δασών. Είναι επίσης γνωστό ως δημοφιλές σημείο για γνωστά θέρετρα, σπορ όλο το χρόνο, παραδοσιακή λαογραφία, χειροτεχνία και θρύλους.

Η Λίμνη Περιφέρεια καλύπτει δύο από τις περιοχές της Χιλής: την Ενδέκατη Περιοχή, πιο γνωστή ως La Araucanía , και τη Δέκατη Περιοχή, Los Lagos .

Είναι αγκυροβολημένο στο βόρειο άκρο της ενδοχώρας του Temuco, στη μέση του Valdivia στον Ειρηνικό και του Osorno. Το Puerto Montt στον κόλπο του Reloncavi βρίσκεται στο νότιο άκρο (δείτε τον διαδραστικό χάρτη.) Από το βορρά μέχρι το νότο, η περιοχή της Λίμνης εκτείνεται από τον ανατολικό Ειρηνικό μέχρι τις Άνδεις.

Το έδαφος και το τοπίο της Χερσονήσου της Χιλής

Λίμνη περιοχή της Χιλής είναι εύστοχα ονομάζεται. Υπάρχουν δώδεκα μεγάλες λίμνες στην περιοχή, με δεκάδες ακόμα πιο πολύτιμα τοπία. Ανάμεσα στις λίμνες υπάρχουν ποτάμια, καταρράκτες, δάση, ιαματικές πηγές και οι Άνδεις, συμπεριλαμβανομένων έξι ηφαιστείων με τη Βιγιάρη να είναι η υψηλότερη στα 2.839 μ.

Η περιοχή της λίμνης είναι ένα σημαντικό σημείο των πολλών εκδρομών προς και στη Χιλή. Το τοπίο έχει παρομοιαστεί με την Ελβετία, και με τις πρώιμες μεταναστεύσεις από τη Γερμανία και την επακόλουθη γερμανική αίσθηση σε αγροκτήματα, πόλεις και παραδόσεις, είναι κοσμοπολίτικη, αλλά εντελώς χιλιανή.

Ακολουθούν ορισμένα στοιχεία σχετικά με την περιοχή:

Επιλογές μεταφοράς στη χερσόνησο της Χιλής

Η μετάβαση στη Χερσόνησο της Χιλής μπορεί να συμβεί με διάφορους τρόπους μεταφοράς, όπως με αεροπλάνο, λεωφορείο, θάλασσα, λίμνη ή γη. Αεροπορικώς, υπάρχουν εσωτερικές πτήσεις από το τερματικό σταθμό του Σαντιάγκο. Οι ταξιδιώτες μπορούν να σιγουρευτούν ότι κάθονται στην αριστερή πλευρά του αεροπλάνου που πηγαίνει νότια, για να δείτε τις Andes Cordillera. Πετώντας βόρεια από την Punta Arenas, οι ταξιδιώτες μπορούν να καθίσουν στη δεξιά πλευρά. Συνιστάται οι ταξιδιώτες να ελέγχουν τις πτήσεις από την περιοχή από την οποία προέρχονται και να εξετάσουν την περιήγηση σε ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην περιοχή.

Υπάρχουν λεωφορεία προς και από το Σαντιάγο και άλλες πόλεις. Το Puerto Montt είναι και πάλι η πύλη προς τη Χιλή της Χιλής και το σημείο αναχώρησης για κρουαζιέρες στην Ανταρκτική και τη Χρυσή Φιόρδα Cruise / Tour από τη θάλασσα. Ομοίως, το Lago Todos Los Santos είναι μία από τις πιο δημοφιλείς διασταυρώσεις νερού της Νότιας Αμερικής.

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι μπορούν να κάνουν τη διέλευση προς και από την Αργεντινή μέσω σκαφών, καταμαράν και ακτοπλοϊκών μεταφορών μέσω του θεαματικού τοπίου των Χιλιανών / Αργεντινών συνόρων μέσω αυτής της επιλογής της λίμνης.

Εκείνοι που οδηγούν ή παίρνουν ταξί από το έδαφος μπορούν να το κάνουν μέσω της εθνικής οδού Panamerican (που τελειώνει ή ξεκινάει από το Chiloé ) από χιλιανές πόλεις ή από την Αργεντινή μέσω Paso Puyehue, που είναι περίπου 1212 μέτρα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους μετακίνησης μπορούν να βρεθούν μέσω των ποικίλων μορφών μεταφοράς σε ολόκληρη τη Χιλή.

Πότε να επισκεφθείτε την περιοχή της λίμνης

Η περιοχή της λίμνης είναι ένας προορισμός όλων των εποχών, με ένα γενικά ήπιο, αν και βροχερό, κλίμα. Η άνοιξη και το καλοκαίρι, από τον Νοέμβριο έως τον Απρίλιο, είναι ξηρότεροι μήνες από τους χειμερινούς μήνες, αλλά οι ταξιδιώτες μπορούν να περιμένουν βροχή ανά πάσα στιγμή. Η βροχή είναι ιδιαίτερα βαρύτερη από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο και μπορεί να είναι πολύ κρύα.

Οι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πλημμύρες μπορούν να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σχέδια και συνιστάται πάντοτε στους ταξιδιώτες να ελέγχουν τον καιρό σε Temuco, Valdivia και Puerto Montt ανάλογα με τον προορισμό τους.

Συμβουλές για ψώνια και εστιατόρια

Η περιοχή της λίμνης είναι η έδρα των Ινδιάνων Mapuche, και τα πολύχρωμα χειροτεχνήματα τους πωλούνται σε εκθέσεις βιοτεχνίας, καταστήματα και μπουτίκ. Με τόση ποσότητα νερού, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι τα θαλασσινά είναι τόσο καλά. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν την αγορά ψαριών του Angelmó για να δουν τη μεγάλη ποικιλία. Θα δουν επίσης τη μεγάλη αγορά χειροτεχνίας που αντιπροσωπεύει τις παραδόσεις της περιοχής.

Τα χιλιανά θαλασσινά είναι εξαιρετικά. Τοπικά αγαπημένα θαλασσινά μπορεί να βρεθεί με την περιήγηση στο μενού στο "Τοπικό 20" της Salvia. Οι ταξιδιώτες μπορούν να δοκιμάσουν τις ακόλουθες τοπικές σπεσιαλιτέ, οι οποίες συνιστώνται να συνδυαστούν με κρασί της Χιλής:

Ο Πολιτισμός και η Ιστορία της Αραουκανίας

Το τμήμα Araucanía της περιοχής της Χιλής, από το νότιο Río Renaico μέχρι τις βόρειες ακτές του Lago Calafquén, προσφέρει τους κύριους προορισμούς της Villarica και του Pucón. Υπάρχουν επιπλέον μέρη για επίσκεψη και πράγματα να κάνετε στις μικρότερες πόλεις και περιοχές θέρετρων, συμπεριλαμβανομένων των λιμνών, των εθνικών πάρκων, των θερμών πηγών που ονομάζονται termas , των ποταμών και των θαλάσσιων λιμένων.

Το όνομα La Araucanía προέρχεται από τους Αραουκανινούς Ινδούς, επίσης γνωστούς ως Mapuche, οι οποίοι αντιστάθηκαν στην πρώτη εισβολή Inca στην επικράτειά τους, ακολουθούμενοι αργότερα από τους Ισπανούς. Υπάρχει ένας μεγάλος πληθυσμός Mapuche σε αυτήν την περιοχή, και ο πολιτισμός, οι παραδόσεις και οι χειροτεχνίες τους έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Υπάρχει επίσης μια ομάδα του Mapuche στην Ολλανδία, που διατηρεί το Ίδρυμα Rehue για να υποστηρίξει τον τρόπο ζωής του Mapuche.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να βασιστούν στα γνωστά τουριστικά θέρετρα της Βιγαρίας στο δυτικό Pucón, στο ανατολικό άκρο της Lago Villarrica, που βρίσκεται στη βάση του ομώνυμου ηφαίστειου. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να επιλέξουν μια από τις μικρότερες κοινότητες γύρω από τη λίμνη. Από οποιαδήποτε τοποθεσία, οι δραστηριότητες και οι ημερήσιες εκδρομές στην περιοχή είναι εύκολες.

Μέρη για να μείνετε στην περιοχή της λίμνης και πράγματα που πρέπει να κάνετε

Οι ταξιδιώτες μπορούν να βρεθούν σε Pucón, Villarrica, Osorno, Puerto Varas ή Puerto Montt και κάθε περιοχή προσφέρει διάφορες δραστηριότητες. Για παράδειγμα, το Pucón προσφέρει ιστιοπλοΐα και άλλα θαλάσσια σπορ, σκι και ιππασία, ενώ τα ηφαίστεια της Villarrica προσφέρουν σκι, ψάρεμα και ράφτινγκ. Οι ταξιδιώτες μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για να ελέγξουν τη δράση στο Hotel Del Lago Resort and Casino ή να κάνουν κάτι πιο περιπετειώδες, όπως ο αλεξιπτωτισμός, να απολαύσουν το rafting στο ποταμό Trancura, να επισκεφτούν τους όρους στο Huife ή το Palquín ή να περιηγηθούν στα Feria Artesanal στη Βιγιαρίτσα για χειροτεχνίες και φαγητό Mapuche.

Υπάρχουν πολλές συγκεκριμένες δραστηριότητες για να ασχοληθείτε ανάλογα με το είδος των ταξιδιών και των συμφερόντων στο μυαλό. Εδώ είναι 10 συνιστώμενες δραστηριότητες για τους ταξιδιώτες να εξετάσει:

  1. Επισκεφθείτε το εθνικό πάρκο Huerquehue στην ανατολική ακτή του Lago Caburga για να δείτε το απόθεμα άγριων ζώων.
  2. Αναρριχηθείτε στο μονοπάτι Lago Verde μέσα από δάση και παρελθόντα καταρράκτες για υπέροχη θέα στη λίμνη και στο ηφαίστειο της Βιγιάρειας.
  3. Δείτε το slideshow στο κέντρο επισκεπτών CONAF στο Lago Conguillío και στη συνέχεια κάντε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι με πλοίο.
  4. Περιήγηση Conguillio Εθνικό Πάρκο για να περπατήσει μέσα από τα παλιά δάση ανάπτυξης αρακαρίσματος.
  5. Κάντε μια περιήγηση στο Licán Rey, στο Lago Calafquen, για τις βραδινές εκθέσεις βιοτεχνίας και για να απολαύσετε τις παραλίες και τα μοντέρνα εστιατόρια και καφετέριες.
  6. Απολαύστε τις παραλίες της μαύρης άμμου στο Coñaripe στην ανατολική ακτή του Calafquen.
  7. Επισκεφθείτε το Panquipulli στη λίμνη με το ίδιο όνομα, κοντά στο ηφαίστειο Mocho-Choshuenco, πιο κοντά στο Valdivia.
  8. Περάστε λίγο χρόνο στην Valdivia, που ονομάζεται πόλη ποταμών, να απορροφήσετε τη γερμανική κληρονομιά σε κουζίνα, έθιμα και αρχιτεκτονική.
  9. Πάρτε μια βάρκα στην Isla Teja και περιηγηθείτε στο Museo Histórico y Arquelógico για να δείτε τα πολιτιστικά αντικείμενα και τα εφέ του Mapuche από τους πρώτους Γερμανούς αποίκους.
  10. Ταξιδέψτε στα υπόλοιπα ισπανικά φρούρια στα Corral, Niebla και Isla Mancera.

Περάστε κάποια στιγμή στο Osorno

Η περιοχή Los Lagos της λίμνης της Χιλής έχει πολλές λίμνες και ηφαίστεια. Ο πιο διάσημος είναι ο Osorno, που ονομάζεται "Fujiyama της Νότιας Αμερικής", για τον τέλειο κώνο του. Οι ταξιδιώτες μπορούν να περιηγηθούν στο Osorno για να δουν το Museo Municipal de Osorno ή το Casa de la Cultura José Guadalupe Posada, το μουσείο που φιλοξενεί αντικείμενα από προ-Κολομβιανής εποχής μέχρι σήμερα. Μπορούν επίσης να ρίξουν μια ματιά στο Auto Museum Moncopulli για μια περιήγηση σε κλασικά αυτοκίνητα.

Οι ταξιδιώτες συνιστώνται επίσης να περνούν χρόνο περιηγημένοι στην περιοχή γύρω από το Osorno, που αποτελεί την πύλη προς τις λίμνες Puyehue, Rupanco και Puyehue National Park. Το σκι είναι επίσης μια διασκεδαστική δραστηριότητα για τους ταξιδιώτες. Η Skiiers μπορεί να χρησιμοποιήσει το Puerto Varas ως μια άνετη και βολική βάση για το σκι στο La Burbuja. Οι ταξιδιώτες που προτιμούν μια πεζοπορία μπορούν να ανέβουν στο Osorno στο Villarrica National Park. Υπάρχει μια καταπληκτική θέα από το βουνό και έχει επίσης ηφαιστειακή δραστηριότητα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να περπατήσουν στη βάση για να δουν τις ροές και τα συντρίμμια της λάβας και να δουν τις σπηλιές.

Το Puerto Varas προσφέρει απίστευτες εκδρομές

Από το Puerto Varas στο Lago Llanquihue, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν μια περιήγηση γύρω από τη λίμνη, σταματώντας να δουν τα ηφαίστεια στο Calbuco. Με τον ογκώδη κρατήρα του στο νότιο άκρο της λίμνης και το Osorno στην ανατολική πλευρά, το πλούσιο γαλακτοκομικό αγρόκτημα έχει ιστορικούς οικισμούς και τυπική αρχιτεκτονική που κάνει την περιοχή γνωστή ως Μικρή Βαυαρία. Οι ταξιδιώτες πρέπει να σημειώσουν ότι ο δρόμος μπορεί να είναι τραχύς σε μέρη ως αποτέλεσμα της βροχής και του καιρού. Ένα άλλο υπέροχο μέρος για να επισκεφθείτε είναι το Ensenada για παραλίες με μαύρη άμμο και η πύλη στο Εθνικό Πάρκο Vicente Perez Rosales συνιστάται για διάφορες περιπέτειες όπως ράφτινγκ, ποδηλασία, ιππασία, πεζοπορία και πεζοπορία.

Υπάρχουν πολλές πρόσθετες δραστηριότητες στην περιοχή για να συμμετάσχετε, από το Las Cascadas, όπου συγκεντρώνονται ποτάμια, στο δημοφιλές θέρετρο του Puerto Octay. Ακολουθούν μερικές συνιστώμενες δραστηριότητες για επισκέπτες που ταξιδεύουν στην περιοχή: