Διπλό βαρέλι Saloon Λας Βέγκας

Άνετο αναβαθμισμένο φαγητό σε μπαρ στο Μόντε Κάρλο του Λας Βέγκας στο διπλό σαλόνι με βαρέλια

Με θέα τη λωρίδα Las Vegas από το Double Barrel Saloon και ένα κοκτέιλ στο χέρι σας, είναι σχεδόν αδύνατο να μην χάσετε το χρόνο. Υπάρχουν παιχνίδια στις μεγάλες οθόνες, φτιάχνετε νέους φίλους στο μπαρ και τα τρόφιμα που βγαίνουν από την κουζίνα σας προκαλούν να παραμείνετε ακόμα περισσότερο. Το Double Barrel Saloon είναι Vegas Casual, με άλλα λόγια είναι τόσο άνετα άνετο που τείνετε να παραμείνετε περισσότερο από ό, τι έπρεπε απλώς και μόνο επειδή συνειδητοποιείτε ότι οι διακοπές θα πρέπει να υπαγορεύονται από τη διασκέδαση και όχι από ένα αυτοκρατοποιημένο πρόγραμμα.

Μπορείτε να βρείτε μια θέση στην υπαίθρια αίθριο και να αισθανθείτε την πλήρη ατμόσφαιρα ταινιών Vegas ή να καθίσετε πίσω στο εσωτερικό και να πάρετε μια αίσθηση για το σπορ μπαρ vibe. Οι καλύτερες θέσεις στο σπίτι είναι ακριβώς δίπλα στο μπαρ όπου θα έχετε μια καλή φέτα και των δύο. Το περιβάλλον ανοιχτού αέρα είναι στη μία πλευρά και η μπάρα και οι οθόνες τηλεόρασης βρίσκονται στην άλλη.

Το Double Barrel Saloon προσφέρει υπαίθρια καθίσματα, καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και αρκετά καλά ποτά για να γίνει το σημείο σας για όλο το βράδυ.

Διπλό βαρέλι Saloon Λας Βέγκας
Monte Carlo Resort Λας Βέγκας
3770 S Las Vegas Blvd
Las Vegas, NV 89109

Διπλός δικτυακός τόπος Saloon Barrel

Τηλέφωνο: (702) 2-βαρέλι
Κουζίνα: Μπαρ με ένα casual και πολύ άνετο στρίψιμο
Εύρος τιμών : φθηνό έως μέτριο
Ωρες:
Κυριακή - Τετάρτη | 11:30 - 11:00
Πέμπτη - Σάββατο | 11:30 - 3πμ
Ενδυμασία: Casual

Πώς είναι το φαγητό στο Double Barrel Saloon Las Vegas;

Ίσως θελήσετε να ταξινομήσετε αυτό ως bar food αλλά αυτό θα ήταν λίγο σκληρό, ειδικά όταν η κουζίνα αντλείται από κάποιο πραγματικό φαγητό.

Αυτό δεν είναι ένα "Gastropub", αλλά είναι ένα σημείο όπου μπορείτε να κάνετε μια μπύρα, να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι και να έχετε καλό φαγητό που ακριβώς έτσι συμβαίνει να αισθάνεστε πραγματικά άνετα. Έχουν βραβευμένο μπιφτέκι, τηγανητό κοτόπουλο που είναι μεταξύ των καλύτερων στη λωρίδα του Λας Βέγκας και αρκετά μικρά αντικείμενα πλάκας για να γεμίσει πλήρως τον δείκτη "snackability" ενώ παρακολουθείτε αθλητικό γεγονός.

Αν πάτε ρυθμιστικά και nachos με μπύρα ενώ παρακολουθείτε ένα παιχνίδι, θα πάρετε σίγουρα μια γρήγορη ιδέα για αυτό το ανυψωμένο στυλ των τροφίμων μπαρ.

Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε τι συμβαίνει στην κουζίνα είναι να πείτε ότι υπάρχει ένας πραγματικός σεφ, δημιουργώντας πραγματικό φαγητό στην κουζίνα και όχι μόνο να αντιμετωπίζετε το μενού σαν ένα απαραίτητο κακό ενός αθλητικού μπαρ.

Τι πρέπει να δοκιμάσετε στο Double Barrel Saloon στο Monte Carlo Las Vegas:

Ακόμα ψάχνει για το σωστό μέρος για ένα γεύμα στο Λας Βέγκας;
Επιστρέψτε στο σπίτι του εστιατορίου
Βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια στο Λας Βέγκας
77 μέρη για φθηνά τρόφιμα στο Λας Βέγκας
Πρωινό στο Λας Βέγκας
100 εστιατόρια στο Λας Βέγκας