Φτηνά ποτά στο Τορόντο Μέρος 2

Βρήκαμε ακόμη περισσότερα μέρη για να βρείτε φτηνά ποτά στο Τορόντο

Εκτός από αυτά τα 10 υπέροχα μέρη για φθηνά ποτά στο Τορόντο, υπάρχουν επτά ακόμη για να διαλέξετε.

Το Lakeview

Ανοιχτό 24 ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα, αυτό το ίδρυμα του Τορόντο στο Dundas West διαθέτει ένα τεράστιο μενού από αγαπημένα φαγητά και φαγητά άνεση και αρκετά ποτά που αξίζει να σημειώσετε. Παραγγείλετε μια μιμόζα $ 3 ή ένα παραδοσιακό τσάσαρ κάθε μέρα, ένα ειδικό ημερήσιο pint $ 4 ή ξοδεύετε $ 2 για ένα ποτήρι μπύρας των 7 oz.

Αϋπνία καφέ

Βρίσκεται στο παράρτημα αυτό το μακρύ αγαπημένο μεταξύ των μαθητών και όποιος ψάχνει για ένα περιστασιακό σημείο για να συναντήσει φίλους έχει μερικές καλές προσφορές ποτών. Πάρτε $ 5 mimosas κάθε μέρα από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., $ 5 μαρτίνι (και $ 6 premium μαρτίνι) Πέμπτη από τις 11 π.μ. έως 2 π.μ. και $ 4 εγχώριο βύθισμα και σιδηροδρομικό υγρό κάθε βράδυ από τις 10 μ.μ. έως τις 2 π.μ.

Pour House Irish Pub

Dupont και Bathurst θα βρείτε το Pour House Irish Pub, ένα ζεστό και φιλικό μέρος με διάφορες γωνιές και γκρεμούς για να χαλαρώσετε. Όπως πολλές παμπ στην πόλη, υπάρχουν μερικές καλές ευκαιρίες εδώ για ποτά καθώς και για φαγητό. Δευτέρα πάρτε $ 4 ανάμικτα ποτά και $ 10 πίτσες, $ 5 pints οποιασδήποτε μπύρας στην οικογένεια του Keith την Πέμπτη και είναι $ 6 για κάθε ιρλανδική πίντα από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. την Παρασκευή. Αν είστε εδώ για ένα Σαββατοκύριακο, τα τσιάρα είναι $ 3 από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Fynn's Temple Bar

Ένα άλλο ιρλανδικό μπαρ που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε εβδομαδιαίες πινελιές, το Fynn's Temple Bar είναι ένα ζεστό μέρος για το King West.

Οι μπουκάλια κρασιού είναι μισή από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. τη Δευτέρα, ενώ οι πίντες του Cider είναι $ 5 όλη την ημέρα την Τρίτη, οι πίττες οτιδήποτε από την οικογένεια μπύρας του Alexander Keith είναι 4 δολάρια όλη την Τετάρτη, ποτήρια κρασιού, μαρτίνι και κοκτέιλ $ 6 την Πέμπτη, Παρασκευή παίρνει $ 3 εγχώριες πίντες από τις 3 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. και γευτείτε με $ 4 μιμόζες και ceasars από 11 π.μ. έως 4 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή.

Νιρβάνα

Το Nirvana σε κολέγιο χαμηλού κλειδιού, φιλικό στην τσέπη, στο κολλέγιο St. έχει ένα διαφορετικό ποτό ειδικά για κάθε μέρα της εβδομάδας. Οι μπουκάλες της εγχώριας μπύρας είναι $ 3,25 την Τετάρτη (ή $ 3,75 για πριμ), τα τραπουλόχαρτα είναι $ 4 για ένα και $ 5,50 για ένα διπλό την Πέμπτη, Παρασκευή (ή $ 5,95 για ένα διπλό) και το Σάββατο οι επιλεκτικοί σκοπευτές είναι $ 3,75 και την Κυριακή σας παίρνει μια πίντα για $ 4,75.

Το Raq

Το Raq στο Queen West έχει πολλές προσφορές τροφίμων και ποτών καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για να επωφεληθείτε από το να παίζετε πισίνα σε ένα από τα οκτώ τραπέζια μπιλιάρδου του μπαρ. Απολαύστε την πισίνα τριών Τρίτης και την Τετάρτη μαζί με $ 3.50 εγχώριες πίντες (Τρίτη) και $ 4.50 bar rail (Τετάρτη), Πέμπτη είναι μόνο $ 5 για Crown Budweiser, sangria και διάφορα κοκτέιλ, Παρασκευή επιλέξτε μπύρες σε 6 δολάρια από τις 4 μ.μ. το Σάββατο τα ceasars και τα margaritas διατιμώνται σε $ 4 και $ 5 αντίστοιχα.

Paupers Pub

Το Paupers είναι ένα προσάρτημα στο Παράρτημα για σχεδόν 30 χρόνια και ο χώρος πολλαπλών επιπέδων έχει κάποιες καλές προσφορές όταν πρόκειται για το booze με τις αλλαγές που αλλάζουν με την ημέρα της εβδομάδας. Ορισμένες προσφορές που μπορεί να θέλετε να κάνετε check out περιλαμβάνουν $ 6 μαρτίνι τη Δευτέρα από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ., 5 μπουκάλια μπύρας υψηλής ποιότητας την Τρίτη και 4 πριμοδότηση ποτά την Πέμπτη.