Πουέρτο Λίμον, Κόστα Ρίκα - Λιμάνι της Δυτικής Καραϊβικής

Επισκεφθείτε το Puerto Limon στις Δυτικές Καραϊβικές ή στις Κρουαζιέρες του Καναλιού του Παναμά

Η Κόστα Ρίκα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Κεντρική Αμερική και το Puerto Limon είναι το πιο σημαντικό λιμάνι της Κόστα Ρίκα στην Καραϊβική. Ο Κολόμβος "ανακάλυψε" την Κόστα Ρίκα στο τέταρτο ταξίδι του στην Αμερική και ήταν τόσο εντυπωσιασμένος που το ονόμασε Κόστα Ρίκα. Ο Κολόμπους προσγειώθηκε σε ένα αρχαίο χωριό κοντά στο Puerto Limon και αποδείχθηκε ότι είναι ένα από τα καλύτερα λιμάνια στην ακτή της Καραϊβικής της Κόστα Ρίκα.

Η χώρα είναι γεμάτη από ηφαιστειακά βουνά, καταπράσινες κοιλάδες και παρθένα τροπικά δάση που υποστηρίζουν ένα ποικίλο μίγμα φυτικής και ζωικής ζωής. Η Κόστα Ρίκα έχει διατηρήσει σχεδόν το ένα τέταρτο της έκτασης της γης ως εθνικά πάρκα ή κονσέρβες. Ορισμένες από τις ενδιαφέρουσες επιλογές για εκδρομές στην ξηρά περιστρέφονται γύρω από αυτά τα εθνικά πάρκα ή την ύπαιθρο της Κόστα Ρίκα. Εδώ είναι έξι δυνατότητες που έχουν να κάνουν με μια μέρα στο Puerto Limon της Κόστα Ρίκα.

Με όλες τις υπέροχες επιλογές για εκδρομές στην παραλία Puerto Limon, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί πολλοί άνθρωποι εκτιμούν την Κόστα Ρίκα ως ένα αγαπημένο μέρος για να περάσουν τις διακοπές τους στην Κεντρική Αμερική.

Τα κρουαζιερόπλοια περνούν συχνά μια μέρα στο Puerto Limon στις κρουαζιέρες της δυτικής Καραϊβικής ή του Καναλιού του Παναμά.