Στην κριτική: Το μπαρ και το σαλόνι στο Hotel Costes του Παρισιού

Πώς αισθάνεται να είναι ένας από τους ωραίους ανθρώπους;

Η άφιξη ενός φίλου στην πόλη με χρήματα για εφεδρεία και μια γεύση για σαλόνι μουσικής με οδηγεί στο περίεργο κομψό μπαρ και σαλόνι στο ξενοδοχείο Costes - σε πλήρη εξέλιξη της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

Το Hotel Costes, ένα από τα πιο μοντέρνα ξενοδοχεία πολυτελείας του Παρισιού . Το Costes είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, μπαρ και σαλόνι που άνοιξε το 1991 υπό την καθοδήγηση του σχεδιαστή Jacques Garcia. Βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της περιοχής μόδας Rue Saint Honoré, το Costes συχνάζει από πλούσιους jetsetters και εκείνους που είναι περίεργοι να πάρουν μια γεύση του ελίτ του τρόπου ζωής.

Η χαμηλή πτώση στα Costes

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Πρακτικές πληροφορίες:

Η Εκδρομή:

Επισκεφτόμαστε στο ξενοδοχείο Costes το Σάββατο το απόγευμα, περίεργο να επισκεφτούμε την πατρίδα της διάσημης μουσικής που αναμιγνύεται από τον DJ-to-the-stars Stephane Pompougnac, ο οποίος έχει συνεργαστεί με ανθρώπους όπως η Madonna. Τα Hotel Costes CD έχουν γίνει μοντέρνα σαλόνια.

Το μπαρ, το εστιατόριο και το ξενοδοχείο με τη σειρά του έχουν γίνει ένα από τα αγαπημένα μεταξύ fashionistas και ψυχαγωγών του Παρισιού.

Οι περισσότεροι, ωστόσο, έρχονται εδώ για να δουν και να δουν, αντί για τα καταλύματα του ξενοδοχείου.

Πρώτες εντυπώσεις

Μόλις φτάσουμε, θα δείξουμε γρήγορα σε ένα τραπέζι στην αυλή, χάρη σε μια προφανώς επιεική πολιτική. Η αυλή του ιταλικού μπαρόκ στυλ (που απεικονίζεται παραπάνω) κάνει μια εντύπωση αμέσως.

Ο συνδυασμός τοίχων από τερακότα, πρασινάδων και γλυπτών είναι μια γιορτή για τα μάτια και νιώθω αμέσως ιδιαίτερη που είμαι εδώ, που κάθεται ανάμεσα στα λαμπερά κανονικά σώματα.

Γρήγορα απογοητευμένοι από τον τιμοκατάλογο, ωστόσο, επιλέγουμε το αξιόπιστο τσάι Long Island Iced. Στα 19 ευρώ (περίπου 24 δολάρια), η αλλαγή ζωής δεν είναι, αλλά δουλεύει τη μαγεία του και μας καθυστερεί να παραγγείλει δύο κοσμοπολίτες ακολουθούμενες από ένα ζευγάρι από τέλεια προετοιμασμένους μωϋίτους: βραζιλιάνικα κοκτέιλ φτιαγμένα με ρούμι, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, φρέσκο ​​μέντα.

Διαβάστε Σχετικές: Best Κοκτέιλ μπαρ στο Παρίσι

Η ατμόσφαιρα

Η ήρεμη lounge μουσική, μόλις ακούγεται έξω από την ομιλία των παρουσιάσεων μόδας και των φωτογραφιών, αναμιγνύεται από έναν από τους κατοίκους DJ του ξενοδοχείου.

Το πελατολόγιο είναι διεθνές, με την αγγλική γλώσσα να είναι η κυρίαρχη γλώσσα.

Όταν τελικά μια καταιγίδα που χτυπάει τελικά, ετοιμάζομαι ενστικτωδώς να μετακομίσω σε εσωτερικούς χώρους, μόνο για να βεβαιώσω την άμεση απελευθέρωση ενός καλύμματος από πάνω. Το αποτέλεσμα είναι αξέχαστο καθώς απολαμβάνουμε τη θύελλα, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι Pouilly Fumé, ένα λευκό κρασί Sauvigon (12 ευρώ / περίπου $ 15).

Διαβάστε σχετικές: Οι καλύτερες βίλες στο Παρίσι

Το μενού Service & The Bar Menu

Το μοντέλο που περιμένουν το προσωπικό υποδοχής επιτυγχάνει να διατηρεί την ευγένειά του χωρίς να συνορεύει με ευχάριστες και αυτό, μαζί με την σχεδίαση και τις ερωτήσεις που φέρουν το φράγκο: "Vous avez commandé les drinks" , όλα φαίνονται να αποτελούν μέρος της περιγραφής της θέσης εργασίας.

Κατόπιν αιτήματός μας, φέρουμε το μενού του μπαρ, το οποίο περιέχει μια αραιή ποικιλία από τσιπούρες, όπως καπνιστό σολομό, φουά γκρα και ρολά. Εγκαθίστανται σε ένα σάντουιτς με κλαμπ, απότομα στα 24 ευρώ (περίπου 31 δολάρια), αλλά άψογα και ακολουθώντας το με ένα εξαιρετικό τριφύλλι με τετράφυλλα φρούτα, στα 14 ευρώ (περίπου 18 δολάρια).

Διαβάστε τα σχετικά: Τα καλύτερα γαλλικά εστιατόρια στο Παρίσι

Το σαλόνι και αυλή

Με τη βοήθεια του πρώτου ευχάριστου σερβιτόρου καταφέρουμε να είμαστε φίλοι, μπαίνουμε στο σαλόνι, σε όλους τους καναπέδες βελούδινα και σε πλούσια βλάστηση, μια πιο σκούρα και πιο ευχάριστη επιλογή στην αυλή. Τελειώσαμε την βραδιά μας εδώ με σαμπάνια, ασχολούμενη με συζήτηση με μερικά από τα σύνολα μόδας του Παρισιού.

Διαβάστε τις σχετικές: Καλύτερα Έντυπα Καταστήματα & Μπουτίκ Μόδας στο Παρίσι

Πληρωμή

Έχω την άδεια να επιτρέψω στον φίλο μου να πάρει την καρτέλα (μια βαριά 195 ευρώ / περ.

$ 250), αλλά αντί να αφήνει μια πικρή γεύση στα στόματά μας, αυτό φαίνεται κάπως μια συμφωνία για μια αξέχαστη - αλλά απίθανη - να είναι-επαναλαμβανόμενη στο εγγύς μέλλον εμπειρία.

Η ετυμηγορία?

Θα συνιστούσα το μπαρ Costes και το σαλόνι σε όποιον απολαμβάνει να πίνει και να δειπνήσει σε ένα υπέροχο περιβάλλον στην εταιρεία μερικά από τα πιο πλούσια και όμορφα δείγματα που έχει να προσφέρει η πόλη. Αλλά να είστε έτοιμοι να χωρίσετε με τα μετρητά σας εδώ: αυτό είναι ένα μέρος για να καθυστερήσετε, και μια γρήγορη επίσκεψη θα σας αφήσει μόνο να θέλετε περισσότερα.

Περισσότερα: Διαβάστε κριτικές για ταξιδιωτών στο Hotel Costes στο TripAdvisor