Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο όταν είστε φοιτητής κάτω των 25 ετών

Ποιες είναι οι φθηνότερες εταιρείες που πρέπει να πάνε;

Οδικά ταξίδια είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξερευνήσετε τις Ηνωμένες Πολιτείες ως φοιτητής. Μπορείτε να γνωρίσετε την ελευθερία των ταξιδιών χωρίς να ανησυχείτε για την εφοδιαστική των δημόσιων συγκοινωνιών, να φέρετε μαζί σας κάποιους φίλους και να φτύνετε το κόστος του φυσικού αερίου και δεν ανησυχείτε για να χαθείτε εάν φέρετε ένα GPS μαζί σας. Το οδικό ταξίδι είναι κάτι που πρέπει να κάνει κάθε φοιτητής κολλεγίων.

Αλλά τι συμβαίνει αν δεν έχετε αυτοκίνητο; Οι ενοικιαζόμενες εταιρείες νοικιάζουν ακόμη και όσους είναι κάτω των 25 ετών;

Η απάντηση είναι ναι και αυτή η θέση παρέχει έναν κατάλογο εταιρειών που νοικιάζουν σε μαθητές κάτω των 25 ετών. Το μόνο μειονέκτημα; Η καθημερινή επιβάρυνση για να είσαι νέος οδηγός. Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με την εταιρεία με την οποία επιλέγετε να πάτε, αλλά πιθανότατα θα ψάχνετε επιπλέον $ 15-40 την ημέρα για την ενοικίασή σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το τέλος είναι να προσπαθήσετε και να ενθαρρύνετε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους σας να έρθουν μαζί σας. Εάν μπορείτε να κανονίσετε μια ομάδα πέντε, τότε ότι 20 δολάρια την ημέρα επιπλέον τέλος λειτουργεί για να είναι πολύ πιο προσιτή.

Εδώ, λοιπόν, είναι οι εταιρείες που νοικιάζουν σε μαθητές κάτω των 25 ετών, μαζί με την τιμολόγησή τους.

Σημείωση: Ο Μίτσιγκαν και η Νέα Υόρκη έχουν νόμους που επιτρέπουν σε ενοικιαστές αυτοκινήτων να νοικιάσουν σε άτομα άνω των 18 ετών. Για κάθε άλλο κράτος, θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 ετών.