Πολιτιστικές συμβουλές για επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Περού

Παραδέξτε, είναι δύσκολο να σκεφτείτε το Περού χωρίς να σκέφτεστε την αρκούδα Paddington. Όταν μερικοί από εμάς ήταν νέοι, διαβάζουμε όλα τα παιδικά βιβλία για την αρκούδα Paddington, την αρκούδα από το "πιο σκοτεινό Περού". Ήταν δύσκολο να μην θέλετε να πάτε εκεί ως παιδί.

Αλλά, δεν προκαλεί έκπληξη, αυτές τις μέρες υπάρχει λίγο περισσότερο στο Περού από τις ηχώ της Paddington Bear. Το Περού έχει ένα ισχυρό και ζωντανό επιχειρηματικό περιβάλλον, το οποίο μερικοί επαγγελματίες ταξιδιώτες μπορεί να καταλήξουν να επισκεφθούν.

Εάν το κάνετε, ως επαγγελματίας ταξιδιώτης, καταλήγετε στο Περού, είναι καλό να καταλάβετε ότι η κουλτούρα και οι τυπικές επιχειρηματικές πρακτικές τους μπορεί να διαφέρουν από αυτές που συνηθίζατε.

Αυτός είναι ο λόγος που πήραμε το χρόνο να πάρουμε συνέντευξη από τον Gayle Cotton, συγγραφέα του βιβλίου Say Anything to Anyone, Anywhere: 5 κλειδιά για την επιτυχή διαπολιτισμική επικοινωνία . Η κ. Cotton (www.GayleCotton.com) είναι εμπειρογνώμονας πολιτιστικών επικοινωνιών και πρόεδρος της Circles of Excellence Inc.

Συμβουλές για επιχειρηματίες που ταξιδεύουν στο Περού

5 Βασικά θέματα συζήτησης

5 Taboos βασικών συνομιλιών

Τι είναι σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων;

Συμβουλές για τις γυναίκες

Οι Περουβιανές γυναίκες έχουν κάνει μεγάλες πορείες στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ωστόσο, οι άνδρες εξακολουθούν να διεξάγουν τις περισσότερες επιχειρηματικές συναλλαγές τους. Γι 'αυτό το λόγο, οι επιχειρηματίες θα πρέπει να φορούν και να ενεργούν με μεγάλο επαγγελματισμό και να είναι υπομονετικοί με οποιαδήποτε στάση του machismo που μπορεί να συναντήσουν.

Συμβουλές για χειρονομίες