Λαμβάνοντας τα κατοικίδια στον κόσμο της Disney

Δεν πρέπει να είναι ένας μικρός κόσμος για κατοικίδια ζώα

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Disney World και βρείτε τον εαυτό σας να τραγουδάει τον Michael Jackson, "Never Can Say Goodbye", στο οικογενειακό κατοικίδιο, υπάρχουν κάποιες καλές αιτίες που δεν χρειάζεται να κάνετε. Το Disney World διαθέτει μια πανέμορφη εγκατάσταση επιβίβασης σε ξενοδοχείο κατάλληλη για όλα τα θέρετρα και τα θεματικά πάρκα της Disney.

Το πολυτελές κατοικίδιο "πολυτέλεια" - Best Friends Pet Care - άνοιξε το ακίνητο το 2010 και αντικατέστησε μεμονωμένα ρείθρα που βρίσκονται σε κάθε θεματικό πάρκο, οπότε ενώ είστε απασχολημένοι με τη συνάντηση του Mickey ή την πισίνα στο θέρετρο σας, το Fido ή Fluffy θα είναι καλά ληφθεί μέριμνα στο εκτροφείο Disney.

Και τα καταλύματα είναι διαθέσιμα για άλλα ζώα, όπως κουνέλια, κουνάβια, μικρά τρωκτικά, πουλιά και μη δηλητηριώδη φίδια (με την προϋπόθεση ότι οι επισκέπτες εφοδιάζουν μια θήκη μεταφοράς).

Όχι μόνο αυτό, το κατοικίδιο ζώο σας είναι για μια ειδική θεραπεία αν είστε κάμπινγκ σε ένα Fort Wilderness Resort και Campground κατασκήνωση. Παρέχονται ειδικές ιστοσελίδες για κατοικίδια ζώα. Απλώς ζητήστε * έναν ιστότοπο κατοικίδιων ζώων όταν κάνετε κρατήσεις.

Καλύτερες Φιλοξενίες Φιλοξενούμενων Φίλων στο Disney World

Best Friends Pet Care, Inc. λειτουργεί ένα πολυτελές κατοικίδιο πολυτελείας "θέρετρο" στο Disney World. Η μοναδική διευκόλυνση φροντίζει για το πάρκο και τους επισκέπτες, καθώς και τους υπαλλήλους της Disney World. Ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων είναι διαθέσιμο, συμπεριλαμβανομένων των σκύλων και της γάτας επιβίβασης, υπηρεσίες περιποίησης και σκυλάκι ημερήσια φροντίδα.

Οι φιλοξενούμενοι κατοικίδιων ζώων απολαμβάνουν παροχές όπως πολυτελείς σουίτες με τηλεόραση και ανελκυστήρα, δραστηριότητες όπως βόλτες στην φύση και playgroups και περιποιηθείτε παγωτά και ιστορίες για το βραδινό ύπνο.

Η υπερσύγχρονη εγκατάσταση βρίσκεται στο Bonnett Creek Parkway απέναντι από το Port Orleans Riverside Resort.

Best Friends είναι ένας κορυφαίος πάροχος φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες, με 43 τοποθεσίες σε 18 πολιτείες. Το 1996, η εταιρεία εισήγαγε την έννοια του "θέρετρου κατοικίδιων ζώων" στη βιομηχανία και ήταν υπεύθυνη για τη δημοτικότητα τέτοιων επιλογών φροντίδας όπως οι πολυτελείς σουίτες και τα προγράμματα κατασκηνώσεων ημέρας.

Προϋποθέσεις του κυνοτροφείου

Ως μέλος του American Kennel Association Association, τα ρείθρα της Disney World απαιτούν από τα γούνινα συμβούλια να έχουν ενημερωμένους εμβολιασμούς. Επίσης, όλες οι γάτες και οι σκύλοι πρέπει να είναι ηλικίας τουλάχιστον οκτώ εβδομάδων για να είναι κοκκοποιημένοι. Οι τιμές και οι υπηρεσίες διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία του εκτροφείου. Οι κρατήσεις ενθαρρύνονται. Καλέστε 407 / W-DISNEY για πληροφορίες ή κρατήσεις.

Απαιτήσεις κατασκήνωσης

Τα κατοικίδια επιτρέπονται σε κάμπινγκ Premium, Preferred και Full-Hookup και θα τους δοθεί ένας δικτυακός τόπος είτε στο βρόχο 1600 έως 1900, 300, 700 ή 800. Τα κατοικίδια επιτρέπεται να περπατήσουν μέσα στον καθορισμένο βρόχο, αλλά οι κάτοικοι αναμένεται να πάρουν τα κατοικίδια ζώα τους σε όλους τους τομείς. Οι σακούλες και τα δοχεία συλλογής απορριμμάτων για κατοικίδια απόβλητα βρίσκονται σε κάθε μια από τις εισόδους / εξόδους σε κάθε βρόχο. Τα κατοικίδια ζώα πρέπει να φυλάσσονται στις περιοχές αυτές, εκτός εάν περπατούν από και προς το πάρκο Waggin 'Trails Dog Park χωρίς λουρί. Μια χρέωση $ 5,00 ανά διανυκτέρευση θα ισχύει για τα κατοικίδια ζώα που κάμπτουν στο Fort Wilderness με τις οικογένειές τους. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν καλώντας το 407-W-DISNEY.