Απόκριες στο Σαν Φρανσίσκο - Απόκριες εκδηλώσεις και δραστηριότητες στο Σαν Φρανσίσκο

Αποκριάτικα μέρη, εκδρομές, κοστούμι παρελάσεις, στοιχειωμένα σπίτια, εκθέσεις και πολλά άλλα

** ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ 2012 HALLOWEEN ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012 HALLOWEEN ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΕΣ. **

Το Halloween στο Σαν Φρανσίσκο ήταν το θέμα του τέχνασμα ή της θεραπείας για τα παιδιά και το μεθυσμένο γλέντι και την ακολασία στο Κάστρο για τους ενήλικες, αλλά οι ανησυχίες για την ασφάλεια και την κυκλοφορία οδήγησαν σε ένα πλήθος εναλλακτικών αποκριών, κοστουμιών, εορτασμών, παραστάσεων και δραστηριοτήτων για όλους ηλικίες.

Αυτά τα γεγονότα αποκριών αναφέρονται στη σειρά ημερομηνιών.

MATCHA: Φαντάσματα & Χρυσή σύννεφα
28 Οκτωβρίου, στις 5-9 μ.μ.
Ο κύριος αφηγητής Brenda Wong Aoki αποκαλύπτει ιαπωνικά φαντάσματα, ανθρώπους που έχουν πεθάνει με απλήρωτες υποχρεώσεις και περιφέρονται ανήσυχα τη νύχτα. Συνοδεύεται από τον συνθέτη τζαζ Mark Izu, τους ταιϊκούς ντραμς, τους σαξόφωνας και τους κώτους μουσικούς και τους κρουτόμενους. Δημιουργήστε τη δική σας μάσκα Noh (ακριβώς εγκαίρως για το Halloween) και δείτε εξαιρετικές αρχαίες και σύγχρονες ιαπωνικές οθόνες στην ειδική έκθεση Beyond Golden Clouds .
Στο Ασιατικό Μουσείο Τέχνης, 200 εισιτήρια Larkin St. $ 10.

Μάγισσες!
28 Οκτωβρίου, στις 7-9 μ.μ.
Μια νύχτα των σπάνια εξεζητημένων κλασσικών τρόπων της δεκαετίας του 1970. Στην εποχή της μάγισσας , μια νοικοκυρά προσπαθεί να ξεφύγει από την προαστιακή της πλήξη κάνοντας διαμάχες στη μαγεία. Η Suspiria ακολουθεί έναν Αμερικανό φοιτητή μπαλέτου που σπουδάζει στο εξωτερικό και ανακαλύπτει το σκοτεινό μυστικό της ακαδημίας μπαλέτου.
Στη SFMOMA. Εισιτήρια $ 5 γενικά? δωρεάν για μέλη μουσείων ή με γενική είσοδο μουσείων.

Ghost Walk στο Δημαρχείο
29 Οκτωβρίου, στις 6:30 μ.μ.
Ξεχασμένα υπολείμματα, δολοφονίες και άλλες φανταστικές ιστορίες και ελάχιστα γνωστά γεγονότα (γνωρίζετε για το νεκροταφείο που κάποτε κάλυπτε το Civic Center;)
Εισάγετε το Δημαρχείο από το Polk St .; συναντήθηκαν στο Νότιο Δικαστήριο. Αναμείνετε πλήρη ελέγχους ασφαλείας και αναζητήσεις σακουλών, οπότε ταξιδεύετε ελαφρώς και επιτρέπετε επιπλέον χρόνο. Ελεύθερος.

Hauntology
29 Οκτωβρίου, στις 7: 30-9 μ.μ.
Οι μουσικοί και οι καλλιτέχνες δημιουργούν θόρυβο για πολλαπλές φαντασμαγορικές προβολές ταινιών, διαφανειών και βίντεο από τη συλλογή του Pacific Film Archive. Το θέατρο φιλανθρωπίας οδηγεί μια φανταστική πομπή. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να φορούν κοστούμια φάντασμα. Το γεγονός είναι σε συνδυασμό με το εκθετήριο Hauntology , το οποίο συζητείται σε μια διεπιστημονική ομάδα στις 6 μ.μ.
Στο Μουσείο Τέχνης Berkeley, 2626 Bancroft Way. Είσοδος δωρεάν- $ 7.

Φόρεμα Όουκς Haunted Woods
29 και 30 Οκτωβρίου, 7: 30-9: 30 μ.μ. 31 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ.
Περπατήστε στο δάσος σε κίνδυνο σας? τα ζωντανά και τα μη ζωντανά πράγματα θα σας επιτεθούν με τρομακτικά αξιοθέατα, ήχους και μυρωδιές. Στη συνέχεια, χαλαρώστε σε μια ομάδα ζόμλων εφήβων επανεκδίδοντας το βίντεο του Michael Jackson "Θρίλερ". Οι παροχές ωφελούνται από το πρόγραμμα κινηματογραφικών θεάτρων Young Teen Musical Teen, πρόγραμμα ψυχαγωγίας και πάρκων SF.
Στο 346 Fair Oaks St. Κατάλληλο για εφήβους και μεγάλα. Είσοδος $ 4. Πληροφορίες: 415 285-4526

Shocktoberfest !! 2010: Kiss του αίματος
Πέμπτη και Παρασκευή στις 8 μ.μ. έως τις 19 Νοεμβρίου. Επιπλέον παραστάσεις 30 Οκτωβρίου στις 11:59 μ.μ. και 31 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ.
Τρία παιχνίδια ενός δράματος από τους Thrillpeddlers περιλαμβάνουν χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, μουσείο συσκευών βασανιστηρίων, τρελών βασίλισσες, ανθρώπινα τέρατα και πολλά αίμα.

Plus επίδειξη ενός ρεπλίκα πλήρους μεγέθους μιας γκιλοτίνης του 18ου αιώνα.
Στο Θέατρο Hypnodrome, 575 10ο St. Εισιτήρια $ 25- $ 35.

Οικογενειακή Απόκριες
30 Οκτωβρίου, στις 10 π.μ.-2 μ.μ.
Ghoulish παιχνίδια και χειροτεχνία, γλυπτική κολοκύθα, ζωντανή ψυχαγωγία και απολαύσεις σε ένα ανατριχιαστικό Café.
Στο μουσείο Randall, 199 Way Way. Προτεινόμενη δωρεά $ 3.

Κόμμα αποκριών της Πόλης του Paxton
30 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ.-1 μ.μ.
Παίξτε παιχνίδια με τρομακτικό τρόπο και δημιουργήστε συρρικνωμένα κεφάλια (από μήλα). Ελάτε ντυμένοι για μια παρέλαση κοστουμιών.
Σε περιπέτειες του Paxton Gate για παιδιά, 766 Valencia St. Free.

Spooktacular Twilight Tour
30 Οκτωβρίου, στις 5-9 μ.μ.
Περάστε αποκριές ανάμεσα σε νυχτερίδες, φίδια, κουκουβάγιες και σφάλματα. Πηγαίνετε σε ένα νυχτερινό σαφάρι, χαράξτε κολοκύθες για τα ζώα, συναντήστε τα τρομακτικά πλάσματα κοντά.
Στον ζωολογικό κήπο του Σαν Φρανσίσκο, Sloat Blvd. στη μεγάλη εθνική οδό. Οι επισκέπτες καλούνται να μην φορούν λαστιχένιες μάσκες, καθώς μπορεί να τρομάξουν τα ζώα. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα. Εισιτήρια δωρεάν- $ 40.

Ιστορίες από ένα στοιχειωμένο δάσος: μια νύχτα του πειραματικού θεάτρου των Φιλιππίνων-Αμερικανών
30 Οκτωβρίου, στις 7-9 μ.μ.
Οικογένεια μύθοι σχετικά με δέντρα ogres και άλλα μυστηριώδη πλάσματα, είπε χρησιμοποιώντας το παιχνίδι σκιών, μαριονέτες, stilt-walkers και λάμπει στο σκοτάδι ηθοποιούς και σύνολα.
Στην καμπίνα Log, 1299 Storey Ave. (στην περιοχή Fort Scott του Presidio). Ελεύθερος.

Ταξίδι στο τέλος της νύχτας
30 Οκτωβρίου, στις 7-11 μ.μ.
Ένα παιχνίδι ετικετών σε όλο το Σαν Φρανσίσκο. Χρησιμοποιώντας μόνο τα πόδια τους (δεν επιτρέπονται τα πατίνια!) Και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι παίκτες αγωνίζονται σε αποκριές σημεία ελέγχου και προσπαθούν να αποφύγουν τους κυνηγούς. Αυτοί που έχουν επισημανθεί γίνονται κυνηγοί. Περίπου 600 άτομα έπαιξαν το 2009.
Γνωρίστε τον Justin Herman Plaza (Steuart μεταξύ αγοράς & αποστολής). RSVP στη σελίδα εκδηλώσεων Facebook για να λάβετε τα μυστικά στοιχεία για αναπαραγωγή. Ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες.

Απόκριες Σαββατοκύριακο Γραφείο της Νεκράς Συναυλία
30 Οκτωβρίου, στις 7: 30-10 μ.μ.
Οι San Francisco Renaissance Voices εκτελούν το Requiem και το In Paradisum από τον Juan de Esquivel Barahona και άλλες φοβερές μουσικές από την ισπανική και πορτογαλική αναγέννηση.
Στο Presbyterian της 7ης Ave, 1329 7th Ave. Εισιτήρια $ 15, 20.

Απόκριες Massive: Cirque Du Freak
30 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ. - 2 π.μ.
Ένα αποκριάτικο πάρτι: Οκτώ DJs σε δύο χορευτικά πατώματα, ακροβατικούς και εναέριους καλλιτέχνες και ένα πενταόροφο υψηλό αίθριο, καθώς και ένα διαγωνισμό κοστουμιών με μεγάλα βραβεία.
Στο 888 Brannan (πρώην Pavilion δώρων). Εισιτήρια $ 49 και άνω.

SuperNatural Απόκριες
30 Οκτωβρίου, στις 9:30 π.μ.-5 μ.μ., 31 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. - 5 μ.μ.
Acrobats, μάγοι, ένα ανατριχιαστικό κυνήγι στο Scavenger Crawly, κοσμοπολίτικη παρέλαση, κολακευτική μουσική από 102,1 KDFC και Radio Disney και επαναχρησιμοποιήσιμο τέχνασμα ή θεραπεία τσαντών για τους πρώτους 2.000 κοστούμιους επισκέπτες κάθε μέρα. Κρατήστε μια ταραντούλα ή σκορπιός, συναντήστε τον Αλλινό αλλιγάτορα Claude, ζεστό μέχρι τους γύπες, τους πύθωνες και τους καρχαρίες.
Στην Καλιφόρνια Ακαδημία Επιστημών. Ελέγξτε εκ των προτέρων την πολιτική της φορεσιάς και της μάσκας της Ακαδημίας. Δωρεάν με είσοδο.

Boo στο ζωολογικό κήπο
30 και 31 Οκτωβρίου, στις 10 π.μ. - 4 μ.μ.
Trick ή θεραπεία μέσω του ζωολογικού κήπου, να περπατήσετε το στοιχειωμένο μονοπάτι της φύσης, να δείτε τα ζώα chomp αποκριές απολαύσεις τους, να ακούσετε τις ιστορίες μάγισσα και να κάνει τρομακτικές τέχνες.
Στον ζωολογικό κήπο του Σαν Φρανσίσκο, Sloat Blvd. στη μεγάλη εθνική οδό. Οι επισκέπτες καλούνται να μην φορούν λαστιχένιες μάσκες, καθώς μπορεί να τρομάξουν τα ζώα. Δωρεάν με είσοδο.

Το στοιχειωμένο Presidio
30 και 31 Οκτωβρίου, στις 6: 30-8 μ.μ.
Ένας δασοφύλακας και ένας καθηγητής αποκαλύπτουν μυστήρια και ανεξήγητα γεγονότα της 200ετούς ιστορίας του Presidio, οδηγώντας παράλληλα σε μέτρια αύξηση του ενός μιλίου.
Γνωρίστε τη γωνία της λεωφόρου Lincoln. & Funston Ave. Προτείνεται η γονική καθοδήγηση. Φορέστε άνετα παπούτσια και φέρετε έναν φακό. Απαιτούνται προκαταβολικές κρατήσεις. κλήση (415) 561-4323. Ελεύθερος.

** ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ 2012 HALLOWEEN ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012 HALLOWEEN ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΕΣ. **

Κοστούμια αποκριάτικων κοστουμιών κήπων
31 Οκτωβρίου, στις 12-1:30 μ.μ.
Τέχνες, διαγωνισμούς, διαδραστικές παραστάσεις και παιχνίδια για παιδιά κάτω των 10 ετών, ζωντανή μουσική και μια βόλτα για να αναδείξουν τα κοστούμια σας. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Zeum , τα παιδιά μπορούν να κάνουν κακία ζωγραφική προσώπου, τρομακτικές τέχνες και να μετακομίσουν στο "Θρίλερ" στο εργαστήριο παραγωγής μουσικής.


Κοστούμια Περπατήστε στον παιδικό κήπο (πίσω από το Zeum). Ελεύθερος. Οι δραστηριότητες Zeum δωρεάν με την είσοδο.

Απόκριες απόγευμα στο Exploratorium
31 Οκτωβρίου, στις 12-4 μ.μ.
Πληρώστε τα σέξι σας στο Ιερό Επιστημονικό Ίδρυμα νεκροταφείου. Εξερευνήστε σαρκοβόρα φυτά, σκουλήκια και ταραντούλα και άλλα ανατριχιαστικά πράγματα, διακοσμήστε τα κρανία της ζάχαρης και κάντε κόλπο ή θεραπεία.
Στο Exploratorium. Δωρεάν με είσοδο. Οι επισκέπτες με πλήρη ενδυμασία λαμβάνουν μειωμένη εισδοχή ($ 1 off για παιδιά, $ 3 για τους ενήλικες).

Βόρεια Παραλία Απόκριες Extravaganza
31 Οκτωβρίου, στις 3-6 μ.μ.
Τέχνες και χειροτεχνία, ένας περιβόητος, η περιποίηση, η κυρία Bubble Lady και ένας λαβύρινθος χόρτου και ένα σπίτι με βέλη. Φιλοξενείται από την παιδική χαρά των φίλων του Joe DiMaggio.
Στη Joe DiMaggio Playground, στους δρόμους Powell και Lombard. Ελεύθερος.

Ο Καραγκιόζης σώζει την οικονομία
31 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ.
Ένα ειδικό παραδοσιακό σκιερό παιχνίδι με ζωντανή μουσική στο Halloween, από την ShadowLight Productions.
Στο Hallidie Plaza (έξω από το σταθμό Powell, στο Market & 5th). Ελεύθερος.

Δρ. Jekyll & κ. Hyde
31 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ.
Το όργανο Ruffatti συνοδεύει μια πρόσφατα αποκατασταθείσα έκδοση της κλασικής, μυστηριακής σιωπηλής ταινίας του 1920, που ασχολείται με τον John Barrymore. Το Buster Keaton σύντομο Το Haunted House. Θα παρουσιαστεί επίσης.
Στη αίθουσα της Davies Symphony Hall. Εισιτήρια $ 20- $ 55; μισή τιμή για ηλικίες 17 και κάτω.