Οι διασταυρώσεις που αγοράστηκαν από την Hyatt

Το Crossings ήταν ένα εκπαιδευτικό κέντρο τύπου Ωμέγα, το οποίο χτίστηκε από τον "Dell-ionaire" του Ώστιν, στο Texas Hill Country, τριάντα λεπτά βορειοδυτικά του Ώστιν. Η πανέμορφη εγκατάσταση ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων άνοιξε το 2006 με αποστολή να προσφέρει μια προσιτή εμπειρία προσωπικής ανάπτυξης.

Το 2011 οι Crossings πωλήθηκαν και τώρα ονομάζεται Travaasa Austin , το οποίο προσφέρει μια πολύ πιο πολυτελή, επαγγελματική φιλοξενία.

Είναι επίσης ένα από τα λίγα ιαματικά λουτρά όπου μπορείτε να μάθετε αναμειγνύοντας, να ταξιδεύετε με μηχανικό ταύρο, να ταξιδεύετε με ιππασία και να μαθαίνετε να χορεύετε το βήμα δύο βημάτων. Η αποστολή της Travaasa είναι να σας δώσει την πραγματική γεύση ενός συγκεκριμένου τόπου, αντί για την αίσθηση ότι θα μπορούσατε να είστε οπουδήποτε.

Τον Δεκέμβριο του 2016, ο Όμιλος Miraval αγόρασε την Travaasa Austin, ανακοινώνοντας τα σχέδια για την ανακατασκευή του ως Miraval διατηρώντας παράλληλα τη γεύση του Τέξας. Στη συνέχεια γύρισε δεξιά περίπου ένα μήνα αργότερα και πώλησε την Travaasa Austin στο πλαίσιο της πώλησης αξίας 215 εκατομμυρίων δολαρίων του Miraval Resort & Spa στο Tucson και της μάρκας Miraval, Life in Balance στην Hyatt Hotels Corporation.

Η Hyatt θα επενδύσει επιπλέον 160 εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα χρόνια για να αναδιαμορφώσει τόσο την Miraval όσο και την Travaasa Austin και να αποκτήσει και να αναδιαμορφώσει το Cranwell Spa & Golf Resort στο Lenox της Μασαχουσέτης.

"Γνωρίζουμε ότι η ευεξία είναι ένας χώρος που γίνεται όλο και πιο σημαντικός για τους καλεσμένους μας και μοιραζόμαστε την πεποίθηση του Miraval ότι η ευεξία είναι κάτι περισσότερο από γυμναστήριο και διατροφή - είναι ένας τρόπος ζωής", δήλωσε ο Mark Hoplamazian, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hyatt Hotels Corporation.

Η προσθήκη του Miraval στην οικογένεια Hyatt δημιουργεί μια μεγάλη ευκαιρία για να προωθηθεί η επέκταση της μάρκας Miraval, ενώ παράλληλα να δημιουργηθεί ένα μεγαλύτερο βάθος εμπειρίας στην ευεξία και την ευαισθησία ".

Η Hyatt αναπτύσσει ολιστικές στρατηγικές υγείας και ευεξίας τα τελευταία χρόνια. Από το 2014, οι σεφ της Hyatt σε όλο τον πλανήτη έχουν υπερασπιστεί το "Τροφίμων.

Προσεγγισμένα, προσεκτικά σερβίρεται ", ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μενού που έχουν εξελιχθεί με γνώμονα τη βιώσιμη υγεία. Περιλαμβάνει επιλογές όπως κρέατα που τρέφονται με χόρτο, βιώσιμα θαλασσινά και βιολογικά φρούτα και λαχανικά.

Επιπλέον, πολλά ξενοδοχεία Hyatt παγκοσμίως προσφέρουν περισσότερες επιλογές για τους ταξιδιώτες να διατηρούν μια πιο υγιεινή ρουτίνα, συμπεριλαμβανομένων υγιεινών αναψυκτικών κατά την άφιξή τους, επιμελημένες παροχές στο δωμάτιο, αυξημένες προσφορές γυμναστικής, εκτεταμένα μενού και θρεπτικές εναλλακτικές λύσεις.

Όσον αφορά το τι μπορούν να κάνουν με το εμπορικό σήμα Miraval Life in Balance, μπορούμε να δούμε το Miraval Life in Balance Spa στο Monarch Beach Resort στο Dana Point της Καλιφόρνια. Το σπα υπήρξε ανακατασκευασμένο το 2016 ως μέρος αυτού που στη συνέχεια ονομάστηκε εθνικό πρόγραμμα επέκτασης. Παρόλο που δεν έφτασε κοντά στην προσφορά της εμπειρίας του Tucson, το Monarch Beach Resort πρόσφερε πάνω από 70 από τις θεραπείες υπογραφής που αναπτύχθηκαν σε θεραπείες Miraval Tucson, NGA και Shamana-Karma. Αγιουρβέδα, ενέργεια και τελετουργίες ανανέωσης του σώματος.Αριζόνα.

Επιλεγμένα προγράμματα ευερέθιστης ευεξίας Miraval Tucson προσφέρονται επίσης, συμπεριλαμβανομένης της Mindful Stress Mastery, της ευαισθητοποίησης και της ευαισθησίας στο Miraval. Τα προσαρμοσμένα στούντιο γιόγκα και σωματικά κίνητρα στο νέο κέντρο ευεξίας του spa διαθέτουν το καρδιοσυσκευές του Miraval, το μυαλό κλώσης, τα εναέρια γιόγκα και τα επιπλέοντα προγράμματα διαμεσολάβησης.

Ο Hoplamazian της Hyatt είπε στο περιοδικό Fortune ότι η εταιρεία θα εργαστεί σκληρά για να διατηρήσει την ακεραιότητα της μάρκας Miraval και "να μην κινηθεί πολύ γρήγορα" για επέκταση. "Δεν πρόκειται για τη χρήση του εμπορικού σήματος για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε χρήματα", λέει.

Θεωρεί ότι έχει τη δυνατότητα να φέρει στο μυαλό τους προγράμματα και εμπειρίες για την πελατεία της εταιρείας του, τόσο με την προσέλκυση τους ως άτομα ή σε εταιρικές ομάδες σε ένα από τα θέρετρα προορισμού Miraval και φέρνοντας Miraval ιαματικά λουτρά ή στοιχεία τους σε ξενοδοχεία Hyatt, αριθμός που περίπου 650. Hoplamazian βλέπει επίσης τη δυνατότητα της Hyatt να επεκτείνει το εμπορικό σήμα Miraval σε εταιρείες με επιτόπιες υπηρεσίες στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. "Πιστεύουμε ότι μπορούμε να διαδραματίσουμε ένα ρόλο για τις εταιρείες που θέλουν να φέρουν περισσότερες πρακτικές ευεξίας στο περιβάλλον εργασίας", δήλωσε ο Hoplamazian.

Ο Hoplamazian είπε στην Fortune ότι επισκέφτηκε τον Miraval και παρακολούθησε μια πλωτή τάξη διαλογισμού όπου κρεμόταν από το ταβάνι σε ένα κουκούλι μεταξιού.

"Μετά από σαράντα πέντε λεπτά, ήρθα μακριά βαθιά ευγνώμων και την κατανόηση του πόσο διαφορετικό ήταν αυτό το μέρος", λέει. (Όσο για το κουκούλι κρεμά, λέει ότι ήταν "πραγματικά εκπληκτικό και θα το συνιστούσα θερμά σε εσάς.")