Σαν Χουάν Πουέρτο Ρίκο Φιλιππίνες Bathhouses και Sex Clubs Guide

Το Xteamworks (1752 Ave. Fernandez Juncos, 787-728-7674) είναι η δημοφιλής γκουϊντ σάουνα και η σεξουαλική plex στο Σαν Χουάν. Είναι δύσκολο να βρεθεί, όχι τόσο επειδή η τοποθεσία είναι δύσκολη, αλλά επειδή δεν είναι πολύ καλά υπογεγραμμένη. Βρίσκεται σε έναν από τους κύριους ανατολικούς δρόμους από το κέντρο της πόλης, περίπου 5-7 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη λίγα γκέι κλαμπ στον εμπορικό πυρήνα του Σαν Χουάν, περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την ομοφυλοφιλική σκηνή Condado και 15- λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το Old San Juan.

Όταν τραβήξετε επάνω, θα δείτε ένα διώροφο κτίριο με πινακίδα / κατάστημα εκτύπωσης στο ισόγειο. Πηγαίνετε προς την είσοδο του καταστήματος και στα δεξιά σας, περάστε από τη λευκή πόρτα και κατευθυνθείτε προς τα επάνω στη σκάλα στο δεύτερο επίπεδο, στο οποίο βρίσκεται η λέσχη.

Το Xteamworks δεν είναι ανοιχτό 24 ώρες, αλλά τα σαββατοκύριακα, οι πόρτες είναι ανοιχτές από τις 6 το πρωί έως τις 6 το πρωί. την υπόλοιπη εβδομάδα, μπορείτε να πετάξετε από τις 6 μ.μ. έως τις 2 το πρωί. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι οι περιορισμένες ώρες είναι καλό, καθώς ο τόπος τείνει να είναι πιο γεμάτος όταν είναι ανοιχτός, ειδικά αργά τις νύχτες του Σαββατοκύριακου μετά τα μπαρ στην πόλη έχουν κλείσει. Μέσα σε αυτό το χώρο με μια βιομηχανική ατμόσφαιρα, θα βρείτε κοινόχρηστες περιοχές με θέα στο πορνό, ένα λαβύρινθο, χώρο γυμναστικής, σκοτεινό δωμάτιο, σφεντόνα, σάουνα και ατμόλουτρο - σχεδόν το τυπικό σύνολο ανέσεων που θα περιμένατε από μια γκέι σάουνα . Το προσωπικό διατηρεί τα πράγματα αρκετά καθαρά και μπορεί να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε, και υπάρχουν τόσο θυρίδες όσο και ιδιωτικά δωμάτια.