Καρυοθραύστης επισημαίνει την περίοδο διακοπών του Χιούστον

Η περίοδος των διακοπών στο Χιούστον δεν θα ήταν πλήρης χωρίς την απόδοση του The Nutcracker του Houston Ballet. Έχοντας εκτελεστεί από το μπαλέτο του Χιούστον εδώ και δεκαετίες, το The Nutracker τονίζει την εορταστική περίοδο στο Χιούστον. Στην πραγματικότητα, μέσα από τα χρόνια περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είδαν τον Καρυοθραύστη, σύμφωνα με τις οδηγίες του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Μπαλέτου Χιούστον Μπεν Στίβενσον. Αρχίζοντας το 2016, το Μπαλέτο του Χιούστον άρχισε να εκτελεί το The Nutcracker ως χορογραφημένο από τον σημερινό Καλλιτεχνικό Διευθυντή Stanton Welch.

Όπως και η έκδοση του Stevenson, ο Καρυοθραύστης του Welch έχει δεχθεί καλά και έχει παρακολουθήσει καλά. Σήμερα, τα ακροατήρια εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται με την παραδοσιακή ιστορία, χαρακτήρες και ρυθμίσεις όπως η Κλάρα, ο βασιλιάς αρουραίος, η νεράιδα ζάχαρης, η χώρα του χιονιού και το Βασίλειο των γλυκών, αλλά με όλα τα νέα σκηνικά, κινούμενα σχέδια και χορογραφία, ως "μια νέα παράδοση". Ο Καρυοθραύστης του 2016 ανοίγει στις 25 Νοεμβρίου και διαρκεί μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου. Οι VIP εμπειρίες είναι διαθέσιμες για τους Μαθητές στις 26 Νοεμβρίου και στις 22, 23, 24, 26 και στις βραδινές παραστάσεις στις 25 Νοεμβρίου 26 και στις 10, 22, 23 Δεκεμβρίου. Όλες οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο Κέντρο Wortham. Οι φίλοι του The Nutcracker θα πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να δουν τις επιδόσεις του τρέχοντος έτους και να είναι οι πρώτοι που θα δουν την έκδοση του The Nutcracker του Welch.

Πριν από το άνοιγμα του The Nutcracker κάθε χρόνο, το Μπαλέτο του Χιούστον διοργανώνει το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός συγκέντρωσης κεφαλαίων - The Market Nutcracker.

Αυτό το εξαιρετικά δημοφιλές γεγονός, που διεξάγεται ετησίως από το 1981, αντλεί χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Το πνευματικό τέκνο του υποστηρικτή Μπαλέτου του Χιούστον Preston Frazier, Η αγορά Καρυοθραύστης συγκεντρώνει χρήματα για την Ακαδημία και το Ταμείο Υποτροφιών του Μπαλέτου του Χιούστον. Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι περνούν από τις πύλες κάθε χρόνο και ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια στα σχεδόν 300 εθνικά και διεθνή περίπτερα που διοργανώνονται σε street market-style στο NRG Center.

Οι επισκέπτες του The Nutcracker Market μπορούν να περιμένουν μια μοναδική εμπειρία αγορών. Αρχικά οραματίστηκε ως χώρος αγορών σε ευρωπαϊκό στυλ στην αγορά, η αγορά Καρυοθραύστη έχει αναπτυχθεί από ένα ταπεινό σαββατοκύριακο τύπου παζαριού σε ένα γιγαντιαίο τετραήμερο φεστιβάλ αγορών με πάνω από 280 διαφορετικούς εμπορικούς θαλάμους. Οι επισκέπτες της αγοράς Καρυοθραύστης μπορούν να βρουν μια εκπληκτική ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων διακοσμητικών αντικειμένων, προϊόντων γκουρμέ τροφίμων, ενδυμάτων, παιχνιδιών, αξεσουάρ, ειδών κήπου, οικιακών ειδών και πολλά άλλα.

Εκτός από την αγορά The Nutcracker itself, υπάρχουν ειδικά γεγονότα που συνδέονται με την Αγορά, όπως το Party Preview από το Wells Fargo, το Soss Fifth Avenue Fashion Show και το γεύμα, το Macy's Fashion Show και το Brunch και το Market Raffle. Έτσι, αν είστε fan του The Nutcracker ή απλά θέλετε μοναδικές και ενδιαφέρουσες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις ή / και δώρα, μια επίσκεψη στο The Nutcracker Market είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να περάσετε μια μέρα στο Χιούστον κατά την περίοδο των διακοπών.

Φυσικά, για πολλούς ανθρώπους, η εποχή των διακοπών σημαίνει ψώνια - τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους άλλους. Και, προφανώς, η σκηνή ψώνια διακοπών του Χιούστον συνεπάγεται κάτι περισσότερο από την αγορά της Καρυοθραύστης. Στην πραγματικότητα, το Χιούστον έχει μια μεγάλη σκηνή αγορών διακοπών, με εμπορικά κέντρα, καταστήματα και καταστήματα σε όλη την πόλη και τη γύρω περιοχή, προσφέροντας ποικιλία εμπορευμάτων και προσφορών από τη μαύρη Παρασκευή μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Μερικά από τα δημοφιλέστερα εμπορικά κέντρα μέσα και γύρω από το Χιούστον περιλαμβάνουν το The Galleria, το κέντρο της πόλης και το First Mall Colony στο Sugarland, το Town & Country Mall, το Katy Mills Mall και το Memorial City Mall. Το Harwin Outlet Mall και τα καταστήματα Premium του Houston είναι άλλα δημοφιλή σημεία αγορών κατά τη διάρκεια των διακοπών. Και μια λογικά μικρή διαδρομή από το Χιούστον θα πάρει τους αγοραστές στις εξόδους Tanger μεταξύ Χιούστον και Γκάλβεστον ή κατευθυνόμενη προς την αντίθετη κατεύθυνση, το Conroe Outlet Mall.

Εκτός από τα ψώνια ή την παρουσία του The Nutcracker και των συνοδευτικών εκδηλώσεων, οι επισκέπτες θα βρουν πολλά άλλα διασκεδαστικά γεγονότα διακοπών, εκδηλώσεις, αξιοθέατα και ήχους στο Χιούστον. Οι προβολές φωτός μπορούν να βρεθούν σε όλη την περιοχή του Χιούστον. Εμπορικά γεγονότα φωτισμού όπως το ζωολογικό κήπο στο ζωολογικό κήπο του Χιούστον, τα μαγικά χειμερινά φώτα στο Πάρκο Greyhound του Κόλπου και το φεστιβάλ φώτων στους κήπους Moody στο Galveston είναι μεγάλα κληρώσεις.

Το Magical Winter Lights είναι ένα γεγονός για τον εαυτό του, το οποίο διαθέτει όχι μόνο τη μεγαλύτερη οθόνη φωτισμού φανάρι στη χώρα, αλλά και καρναβάλι βόλτες και παιχνίδια, πολιτιστικές παραστάσεις και άλλες ζωντανές ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Επιπλέον, πολλές από τις γειτονιές του Χιούστον έχουν μακρόχρονες παραδόσεις να βάζουν εκπληκτικές επιδείξεις φωτός. Ανάμεσα σε μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες εκθέσεις φωτισμού γειτονιάς που βρέθηκαν στο Χιούστον είναι οι ποταμοί Oaks, Prestonwood Forest, Woodland Heights, Shepherd Park, Candlelight Park και Highland Park. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την πόλη και δεν επιθυμούν να πολεμήσουν την κυκλοφορία για να δουν τα φώτα, το Houston Wave προσφέρει περιηγήσεις με ελαφριά γεύματα γύρω από την πόλη.

Μια άλλη αγαπημένη δραστηριότητα στην περιοχή του Χιούστον κατά την περίοδο των διακοπών είναι η παγοδρομία. Φυσικά, δεδομένου του κλίματος, το παγοδρόμιο δεν είναι ακριβώς αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται να κάνουν σε μια επίσκεψη στο Χιούστον. Ωστόσο, οι επισκέπτες της περιοχής Χιούστον έχουν μια χούφτα επιλογές παγοδρομίας. Το αρχικό και γνωστό παγοδρόμιο ψυχαγωγίας στο Χιούστον βρίσκεται μέσα στο εμπορικό κέντρο Galleria Mall. Ωστόσο, το παγοδρόμιο είναι επίσης διαθέσιμο στο Memorial City Mall και στο Αεροδρόμιο Ice Skating Complex. Η πιο μοναδική εμπειρία παγοδρομίας στο Χιούστον είναι το υπαίθριο παγοδρόμιο στο Discovery Green, το μεγαλύτερο παγοδρόμιο στην νοτιοδυτική Αμερική.

Η διανομή γευμάτων με την οικογένεια είναι ένα άλλο σημαντικό μέρος της εορταστικής περιόδου. Και όχι όλα αυτά τα γεύματα πρέπει να είναι "μαγειρεμένα στο σπίτι". Για το σκοπό αυτό, το Χιούστον φιλοξενεί δεκάδες υπέροχα εστιατόρια που προσφέρουν στους επισκέπτες μια πληθώρα επιλογών για φαγητό έξω με τους φίλους και την οικογένειά τους - είναι πράγματι θέμα αυτού του τύπου κουζίνας και το στυλ της γαστρονομικής εμπειρίας προτιμά. Μερικά από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια που βρίσκονται στο Bayou City είναι το Goode Company Barbecue, το Barbecue του Gatlin, το Rainbow Lodge, το Magnolia Bar & Grill, το Steak House του Morton, το Old Steak House του Σαν Φρανσίσκο, το Le Mistral, το Grotto Ristorante και το ιταλικό εστιατόριο του Michelangelo.

Όποιος βρεθεί στο Χιούστον κατά τη διάρκεια των διακοπών μπορεί επίσης να θέλει να κάνει ένα ημερήσιο ταξίδι σε έναν από τους πολλούς προορισμούς που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τη μεγαλύτερη πόλη του Τέξας. Clear Lake, Galveston και Kemah είναι όλα δημοφιλή ημερήσιες εκδρομές από το Χιούστον, όπως και οι σχεδόν δωδεκάδες Texas State Parks που βρίσκονται σε λογική κίνηση της πόλης.