Προφίλ του ταξίδι ταξιδιού στο εξωτερικό

Overseas Travel Adventure Travel Εταιρεία Πληροφορίες:

Overseas Adventure Travel ξεκίνησε ως εταιρεία σαφάρι. Καθώς τα ταξίδια περιπέτειας έγιναν πιο δημοφιλή, το Overseas Adventure Travel επέκτεινε τις προσφορές ταξιδιού σε χώρες όπως το Περού και το Νεπάλ. Το 1993, η Grand Circle Corporation απέκτησε το ταξίδι ταξιδιού στο εξωτερικό. Η εταιρεία επικεντρώνεται τώρα στην παροχή υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικής εμπειρίας και σε μικρές κρουαζιέρες για παραθεριστές ηλικίας 50 ετών και άνω.

Αποστολή:

Η αποστολή του Overseas Adventure Travel είναι να είναι ο κορυφαίος πάροχος ταξιδιωτικών περιηγήσεων για Αμερικανούς ταξιδιώτες ηλικίας άνω των 50 ετών, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή της να προσφέρει μικρά ομαδικά ταξίδια και μοναδικές, πρακτικές εμπειρίες.

Προορισμοί:

Ευρώπη, Ισραήλ, Κεντρική και Νότια Αμερική, Ασία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αφρική, Ανταρκτική.

Δημογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων:

Διαφέρει. Η κύρια αγορά της Overseas Adventure Travel είναι ταξιδιώτες άνω των 50 ετών. Το Overseas Adventure Travel σας επιτρέπει να φέρετε παιδιά ή εγγόνια ηλικίας άνω των 13 ετών σε ταξίδια, αλλά προειδοποιεί ότι ορισμένες πτήσεις και μεταφορές εδάφους μπορεί να είναι πάρα πολύ καιρό για μερικά παιδιά.

Πληροφορίες μοναδικού ταξιδιώτη:

Περίπου 2/5 των συμμετεχόντων στο τουρνουά Overseas Adventure Travel είναι μόνοι ταξιδιώτες.

Το Overseas Adventure Travel δεν χρεώνει ένα μόνο συμπλήρωμα για τις περιπέτειές του στη γη ή για τις προεκτάσεις και τις προεκτάσεις περιπέτειας. Σε κάθε ταξίδι διατίθεται περιορισμένος αριθμός μονών δωματίων.

Στις μικρές κρουαζιέρες πλοίων, μπορείτε να πληρώσετε ένα μόνο συμπλήρωμα.

Το Overseas Adventure Travel προσφέρει μια υπηρεσία συγκρίσεως διαμερισμάτων, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στη μικρή κρουαζιέρα σας. Εάν δεν μπορούν να σας ταιριάξουν με ένα συγκάτοικο, δεν θα πληρώσετε το ένα συμπλήρωμα.

Κόστος:

Διαφέρει ανάλογα με το μήκος του ταξιδιού και την εποχή και με το πρόγραμμα αεροπορικών εισιτηρίων που επιλέγετε.

Οι δαπάνες ξεκινούν από $ 2.895 και φτάνουν τα $ 11.195 ή περισσότερα.

Μήκος ταξιδιού:

Διαφέρει από 11 έως 28 ημέρες.

Γρήγορα γεγονότα για ταξίδια περιπέτειας στο εξωτερικό:

Οι περισσότερες διακοπές στο εξωτερικό Travel Adventure δεν είναι προσβάσιμες από αναπηρικά καροτσάκια. Οι ταξιδιώτες σε προσιτά ταξίδια πρέπει να φέρουν τις δικές τους μικρές, πτυσσόμενες αναπηρικές καρέκλες. Τα μηχανοκίνητα σκούτερ δεν επιτρέπονται.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να ταξιδέψετε, πρέπει να ταξιδέψετε με έναν σύντροφο που μπορεί να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Το Overseas Adventure Travel δεν παρέχει βοήθεια σε αναπηρικές πολυθρόνες, μεταφορές ή δραστηριότητες καθημερινής ζωής.

Δεν επιτρέπονται ζώα συντήρησης στα περισσότερα ταξίδια.

Η χρέωση για το Overseas Adventure Travel περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από και προς το σημείο αναχώρησης που μπορεί να είναι μία ή περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μπορείτε να επιλέξετε την πόλη αναχώρησής σας. Εξετάστε τα διάφορα σημεία αναχώρησης για να μεγιστοποιήσετε τις αποταμιεύσεις.

Το Overseas Adventure Travel προσφέρει ένα σχέδιο προστασίας ταξιδιού, το οποίο διαχειρίζεται το TripMate. Το σχέδιο προστασίας ταξιδιού προσφέρει ακύρωση για οποιαδήποτε ασφάλιση. Εάν αγοράσετε το πρόγραμμα προστασίας ταξιδιού εντός 14 ημερών από την ημερομηνία καταβολής της προκαταβολής σας για το ταξίδι ή την κρουαζιέρα Overseas Adventure Travel, η TripMate θα παραιτηθεί από την προϋπάρχουσα εξαίρεσή της για την ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση του σχεδίου προστασίας ταξιδιού.

Αυτό σημαίνει ότι οι ιατρικές συνθήκες που έχετε κατά τη στιγμή της κράτησης του ταξιδιού σας θα καλυφθούν από το σχέδιο προστασίας ταξιδιού. Φυσικά, είστε επίσης ελεύθεροι να αγοράσετε τη δική σας ταξιδιωτική ασφάλιση. ( Συμβουλή: Ορισμένα δρομολόγια ταξιδιών στο εξωτερικό απαιτούν από εσάς να αγοράσετε ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Διαβάστε τη λεπτή εκτύπωση πριν κλείσετε το ταξίδι σας.)

Ορισμένα δρομολόγια ταξιδιού στο εξωτερικό περιλαμβάνουν περιπάτους αρκετά μίλια σε μια μέρα ή άλλες επίπονες δραστηριότητες. Ο ιστότοπος της εταιρείας παρέχει πληροφορίες για κάθε ταξίδι, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια δρομολόγια είναι τα καλύτερα για εσάς.

Οι ομαδικές εκδρομές είναι μικρές, με μέγιστο αριθμό 16 φιλοξενουμένων στις περιπέτειες και 25 για μικρές κρουαζιέρες πλοίων. Η μικρή ομάδα κρουαζιερόπλοιων μπορεί να είναι μία από τις δύο ή τρεις ομάδες στο σκάφος σας.

Ορισμένα δρομολόγια ταξιδιών στο εξωτερικό ξεκινούν πολύ γρήγορα, επομένως είναι καλύτερο να προγραμματίσετε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Το Overseas Adventure Travel προσφέρει εκπτώσεις για να επαναλάβει τους πελάτες και έχει μια συχνή λέσχη ταξιδιών.

Η ιστοσελίδα του Overseas Adventure Travel προσφέρει εύχρηστες διεθνείς ταξιδιωτικές πληροφορίες για κάθε διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων των πολιτιστικών πληροφοριών, των απαιτήσεων θεώρησης και της τραπεζαρίας, της εθιμοτυπίας και των συμβουλών για αγορές.

Overseas Adventure Travel Στοιχεία επικοινωνίας:

Ταξίδια περιπέτειας στο εξωτερικό

Μία θέση Mifflin, σουίτα 400

Cambridge, ΜΑ 02138

ΗΠΑ

Νέες κρατήσεις: Τηλέφωνο (800) 955-1925

Υπάρχουσες κρατήσεις: Τηλέφωνο (800) 221-0814 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Support@oattravel.com

Ερωτήσεις σχετικά με τις αεροπορικές μεταφορές: E-mail Air@oattravel.com

Σύνδεσμος στην ιστοσελίδα του Overseas Adventure Travel