Το App App αποκλείει την πρόσβαση στο Αεροδρόμιο για τους ταξιδιώτες

Παραγγελία εφαρμογής

Η δωρεάν εφαρμογή "Πιάσε" θέλει να δώσει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να κάνουν κινητές παραγγελίες στο αεροδρόμιο. Άρχισε την υπηρεσία στο διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα με παραγγελία κινητής τηλεφωνίας στα αεροδρόμια Concourses D και T.

Οι ταξιδιώτες θα έχουν αρχικά πρόσβαση σε 18 εστιατόρια στο Hartsfield-Jackson και 14 εστιατόρια σε αεροδρόμια Austin-Bergstrom σε εγκαταστάσεις που λειτουργούν από το δρομολόγιο Delaware North .

Ορισμένα από τα εστιατόρια που συμμετέχουν περιλαμβάνουν το Garbanzo Mediterranean Grill, το 40/40 Club της JayZ, το Kitchen Network Kitchen και το Burgers Kilder Grindhouse στην Ατλάντα. Τα εστιατόρια του Ώστιν περιλαμβάνουν το Roadhouse του Ray Benson, το Sports Bar του Earl Campbell, το Saxon Pub και το Café της Annie.

Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν από τις κινητές συσκευές τους, να παραλείψουν γραμμές και να μεταβούν στις καθορισμένες θέσεις pick-up του αεροδρομίου, όπου τα στοιχεία τους περιμένουν. Το Grab προσφέρει επίσης καταλόγους με δυνατότητα αναζήτησης και χάρτες εστιατορίων, καταστημάτων λιανικής και υπηρεσιών αεροδρομίων.

Grab αυξήθηκε για να προσφέρει κινητές παραγγελίες σε περισσότερα από 110 εστιατόρια σε 15 αεροδρόμια και συνεργάστηκε με εταιρείες όπως το Delaware North και Paradies Lagardère. Τον Ιούλιο του 2016, η Grab ανακοίνωσε μια σημαντική συνεργασία με τον παραχωρησιούχο αερολιμένων HMSHost για να μπορέσει η εφαρμογή να χρησιμοποιηθεί σε 80 ακόμη αεροδρόμια, καλύπτοντας 300 μάρκες σε 2.000 θέσεις εστιατορίων. Και τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε ότι οι περιοχές, οι Concessions International, η Creative Food Group, οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Παραχώρησης και οι Star Concessions προσχώρησαν στην πλατφόρμα Grab.

Ο Mark Bergsrud, πρώην διευθυντής μάρκετινγκ της Continental και της United Airlines και Διευθύνων Σύμβουλος της Grub, δήλωσε ότι η ιδέα για τον Grub προήλθε από μια απλή συζήτηση. "Αφού έφυγα από την United, σκεφτόμουν τι ήθελα να κάνω όταν έλαβα μια κλήση από τον συνιδρυτή του Jeff Livney, του Grub. Είπε αρχικά ότι ήθελε να κάνει κάτι με την παράδοση τροφίμων στο αεροδρόμιο », είπε.

Μετά από να μιλήσει, η έννοια απομακρύνθηκε από την παράδοση, είπε ο Bergsrud. "Γρήγορα καταλάβαμε ότι πρόκειται για μια κινητή επιχείρηση, προϊόν ημέρας ταξιδιού", είπε. "Έτσι δημιουργήσαμε μια εφαρμογή για κινητά που λειτουργεί ως πλατφόρμα για υπηρεσίες στο αεροδρόμιο, ώστε να μπορούμε να συγκεντρώσουμε αυτό το περιεχόμενο και να το διανείμουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους επιβάτες. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες συνδέσεις μεταξύ των ταξιδιωτών και των επιχειρήσεων του αεροδρομίου. Οι έμποροι λιανικής πώλησης έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια πελάτες και οι επιβάτες έχουν τις υπηρεσίες που χρειάζονται. "

Η Grab είναι σε διαπραγματεύσεις για να ενσωματώσει την εφαρμογή της σε μια εφαρμογή αερογραμμών, δήλωσε ο Bergsrud. "Μια αυτόνομη εφαρμογή είναι καλή, αλλά υπάρχουν πραγματικά καλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μέσα σε μια εφαρμογή αερογραμμών. Επιπλέον, είναι επίσης καλύτερο οι πελάτες να μην έχουν να αντιμετωπίζουν πάρα πολλές διαφορετικές εφαρμογές ", είπε.

Η εφαρμογή Grab προσφέρει έναν κατάλογο διαθέσιμων εστιατορίων, λιανικής και υπηρεσιών στο αεροδρόμιο, δήλωσε ο Bergsrud. "Όλα αυτά παρατίθενται στα 40 αεροδρόμια και μπορούν να αναζητηθούν από κατηγορίες ή από τερματικούς σταθμούς", δήλωσε. "Και η Grab μπορεί να σας πει τι πλησιάζει η πύλη σας."

Ο πελάτης εκτόξευσης Grab Delaware North βρίσκεται σε 16 αεροδρόμια, δήλωσε ο Bergsrud. "Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι οι διαδικασίες τους δεν χρειάζεται να αλλάξουν. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υπάρχοντα συστήματα POS για να συλλάβουν παραγγελίες πελατών ", δήλωσε.

"Ενώ είναι στο αεροπλάνο τους, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν επιλογές για φαγητό και είτε να το αγοράσουν είτε να θέσουν την παραγγελία τους σε αναμονή.

"Τα εστιατόρια μπορούν να επικεντρωθούν στην παρασκευή τροφίμων, οι πελάτες πληρώνουν μέσω των smartphones τους και να πάρουν τα τρόφιμά τους σε ένα περίπτερο με το όνομα Grab. Δεν χρεώνουμε την κάρτα σας μέχρι να παραλάβετε το φαγητό σας ", δήλωσε ο Bergsrud.

Υπάρχουν μεγάλα εστιατόρια που είναι μικρές ιδιοκτησίες όπου είναι δύσκολο να οικοδομήσουμε μια μεγάλη βάση πελατών, είπε ο Bergsrud. "Για παράδειγμα, το One Flew South είναι ένα εξαιρετικό εστιατόριο και αυτό που τους δίνουμε είναι η τεράστια πρόσβαση που χρειάζονται για να χτίσουν την επιχείρησή τους", ανέφερε.