Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων για το Τορόντο, τον Απρίλιο

Δεν θα ακούσετε να φωνάζουμε μια κακή εποχή του χρόνου για να επισκεφτείτε το Τορόντο, γιατί, ανεξάρτητα από την εποχή, υπάρχει πάντα κάτι που συμβαίνει και ένας τρόπος να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Είμαστε ανούσιοι οπαδοί της πόλης και σας προτείνουμε να πηγαίνετε όποτε μπορείτε.

Ο Απρίλιος, ωστόσο, έχει πολλά να το κάνει, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι οι θερμοκρασίες πιθανότατα θα είναι πάνω από το μηδέν. Το πλήθος του Τορόντο θα έχει μια ψηλαφητή πηγή στο βήμα τους καθώς ο θερμότερος καιρός αρχίζει να εγκατασταθεί ξανά.

Σκεφτήκαμε ότι ποτέ δεν θα συνέβαινε και μιλήσαμε για αυτό ατελείωτα - σε φίλους, εχθρούς και ξένους.

Έτσι, εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να υπερηφανεύεται για πιο πολιτισμένους ρυθμούς, ο Απρίλιος είναι επίσης γενικά ένας χρόνος για ταξίδια, που σημαίνει εξοικονόμηση για εσάς τον ταξιδιώτη. Εκπτωτικές πτήσεις, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πακέτα είναι άφθονα, έτσι κάνετε την έρευνά σας και αρπάξτε μια συμφωνία. Η αρχή της άνοιξης είναι καλό χρονικό διάστημα για να φτάσετε στο τελευταίο χειμερινό άθλημα, όπως το σκι άνοιξη, αλλά και να χτυπήσει ένα αίθριο ή να πάτε για πεζοπορία χωρίς ασφυξία σε ένα πάρκα.

Τορόντο τον Απρίλιο του καιρού

Ο καιρός στο Τορόντο τον Απρίλιο είναι απρόβλεπτος. Το χιόνι δεν είναι ανήκουστο, αλλά οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν στους 30 ° C (85 ° F)

Το Τορόντο έχει μια μικρή, ήπια άνοιξη. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν τουλάχιστον μια βροχή περίπου 11 ημερών από τις 30 τον Απρίλιο.

Τι να φορέσω

Η καλύτερη συμβουλή είναι να φέρετε ρούχα για τέσσερις εποχές - μπορεί να χιονίσει, βροχή, να είναι ηλιόλουστη ή οπουδήποτε στο ενδιάμεσο.

Φόρεμα σε στρώσεις και να είστε βέβαιος να φέρει ανθεκτικό στο νερό εξωτερικό ένδυμα, αν και ένα βαρύ παζάρι ή μπότες δεν είναι απαραίτητες, και ακόμη και αν είναι, επίστρωση θα είναι πιο εύκολο για τη συσκευασία.

Απρίλιος Perks

Απρ

Καλό να γνωρίζετε για το Τορόντο τον Απρίλιο

Εποχιακές δραστηριότητες στο Τορόντο τον Απρίλιο

Τορόντο, τον Απρίλιο