Κορυφαία κινέζικα εστιατόρια φιλικά προς το περιβάλλον στη Σαγκάη

Λοιπόν, τι εννοούμε με παιδικά ή οικογενειακά εστιατόρια στη Σαγκάη - ή την Κίνα για αυτό το θέμα; Πρώτα απ 'όλα, αν ταξιδεύετε στην Κίνα με τα παιδιά σας, θα βρείτε - ελπίζουμε ευτυχώς - ότι τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα σχεδόν παντού.

Οι Κινέζοι είναι πολύ χαλαροί και ανοιχτοί με τα παιδιά και αυτό καθιστά σχεδόν μια χαρά να τους φέρουμε μαζί σας σε εστιατόρια. Ενώ η φιλική κινεζική συμπεριφορά μπορεί να μην κάνει το παιδί σας να συμπεριφέρεται καλύτερα, τουλάχιστον δεν χρειάζεται να φοράτε άσχημο ύπνο και το κακό μάτι. Ακόμα, μερικές φορές είναι ωραίο να πηγαίνουμε όπου τα παιδιά δεν είναι μόνο ανεκτά, είναι ευπρόσδεκτα.

Είναι απόλυτα κοινό να βλέπετε μια οικογένεια σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Οι ενήλικες στην ομάδα μπορεί να απολαμβάνουν ένα καλό δείπνο και το παιδί ή τα παιδιά θα κολληθούν σε iPads ή άλλες οθόνες ή θα τρέξουν άγρια ​​γύρω από το τραπέζι.

Έχοντας αυτό κατά νου, καταλάβετε ότι σχεδόν όλα τα εστιατόρια που επισκέπτεστε στην Κίνα είναι εντελώς φιλικά προς τα παιδιά. Σημειώστε ότι αυτά τα εστιατόρια δεν θα έχουν ειδικά παιδικά μενού (εκτός εάν πρόκειται για εστιατόριο δυτικού τύπου ή είστε σε ένα φανταστικό διεθνές ξενοδοχείο). Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν είναι όλα τα εστιατόρια φιλικά προς τα παιδιά στο Χονγκ Κονγκ. Το Χονγκ Κονγκ έχει μια πολύ διαφορετική κουλτούρα όταν πρόκειται για το πού γίνονται δεκτά τα παιδιά. Έτσι, η γενίκευση αφορά μόνο την ηπειρωτική Κίνα.

Δυτική τροφή ή κινέζικο φαγητό;

Ξέρετε την ανεκτικότητα των παιδιών σας και την ικανότητα να δοκιμάσετε νέα τρόφιμα. Αλλά δεν πετάξατε μέχρι την Κίνα για φαγητό στο McDonald's, σωστά; Ο παρακάτω κατάλογος περιλαμβάνει εστιατόρια όπου τα επιλεγμένα παιδιά μπορούν να βρουν φαγητό που τους αρέσει και να προσπαθήσουν να φάνε. Αν τα παιδιά σας είναι περιπετειώδη, τόσο καλύτερα.