Αμερικανικές Αερογραμμές Αίθουσα Πληροφοριών

Ταξιδεύοντας στο American Airlines Arena στο Μαϊάμι για ένα παιχνίδι Miami Heat, συναυλία ή άλλη ειδική εκδήλωση; Σε αυτό το άρθρο, σας παρέχουμε γραφήματα καθισμάτων, πληροφορίες στάθμευσης, οδηγίες και όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το ταξίδι σας επιτυχημένο.

Να πάτε εκεί με αυτοκίνητο από το νότο: Πάρτε I-95 προς βορρά για να βγείτε από το 2Α. Αφήστε αριστερά προς το Biscayne Blvd και συνεχίστε ευθεία στην SE 3rd Street. Στρίψτε αριστερά στο Biscayne Blvd και κάντε δεξιά στην Port Blvd.



Να φτάσετε εκεί με το αυτοκίνητο από το Βορρά: Πάρτε I-95 νότια προς την έξοδο 5 (Ι-395 Ανατολή). Πάρτε την έξοδο 2Α και πηγαίνετε δεξιά προς US-1 / Biscayne Blvd. Στρίψτε δεξιά στην 2η Λεωφόρο Abel Holtz Blvd / NE. Στρίψτε αριστερά στην NE 8th Street και συνεχίστε ευθεία απέναντι από το Biscayne Blvd.

Να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο από τη δύση: Πάρτε την ανατολική διαδρομή Dolphin (SR 836) ανατολικά. Πάρτε την έξοδο 2 προς την US-1 και συνεχίστε κατευθείαν στο NE 13th Street. Στρίψτε δεξιά στο Biscayne Blvd. Στρίψτε αριστερά στην NE 8th Street.

Να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο από τα ανατολικά: Πάρτε το MacArthur Causeway (I-395) δυτικά. Πάρτε την έξοδο 2Α και πηγαίνετε δεξιά προς US-1 / Biscayne Blvd. Στρίψτε δεξιά στην 2η Λεωφόρο Abel Holtz Blvd / NE. Στρίψτε αριστερά στην NE 8th Street και συνεχίστε ευθεία απέναντι από το Biscayne Blvd.

Χώρος στάθμευσης: Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης σε άμεση γειτνίαση με το Arena. Το πάρκινγκ σε μικρή απόσταση θα κοστίσει περίπου 25 δολάρια. Η καλύτερη προσφορά είναι διαθέσιμη με τη στάθμευση στα μέσα της Biscayne Blvd.

Αυτές οι παρτίδες λειτουργούν από την Αρχή Πάρκινγκ του Μαϊάμι και κοστίζουν $ 10.

Να φτάσετε εκεί με το τρένο: Πάρτε το Metrorail στο κυβερνητικό κέντρο. Μεταβείτε στο MetroMover και κατεβείτε στον σταθμό Freedom Tower. Θα βρεθείτε απέναντι από την αρένα.

Διάγραμμα καθισμάτων : Μπορείτε να δείτε ένα διάγραμμα καθισμάτων μεγάλου μεγέθους για την αρένα της American Airlines κάνοντας κλικ στη μικρή έκδοση στη δεξιά πλευρά αυτής της σελίδας.