Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε τη Σεούλ με έναν προϋπολογισμό

Αυτός ο ταξιδιωτικός οδηγός θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές καθώς επισκέπτεστε τη Σεούλ με έναν προϋπολογισμό. Αυτή η πόλη των 20 εκατομμυρίων προσφέρει πολλές ευκαιρίες να πληρώσει το κορυφαίο δολάριο για πράγματα που δεν θα ενισχύσουν απαραίτητα το ταξίδι σας. Εδώ είναι μερικοί έξυπνοι τρόποι να απολαύσετε τη Σεούλ με έναν προϋπολογισμό.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Οι καλύτεροι χρόνοι για να επισκεφθείτε τη Σεούλ είναι κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, όταν η θερμότητα του καλοκαιριού υποχωρεί, ο καιρός είναι καθαρός και ξηρός και το φύλλωμα πτώσης είναι στο αποκορύφωμά του (συνήθως τον Οκτώβριο). και κατά τη διάρκεια της άνοιξης, όταν οι θερμοκρασίες ζεσταίνουν και τα δέντρα ξεσπούν με πολύχρωμα άνθη.

Τα καλοκαίρια είναι ζεστά και βρεγμένα, με τις βροχοπτώσεις των μουσώνων από τα τέλη Ιουνίου έως τα μέσα έως τα τέλη Ιουλίου. η πόλη είναι επίσης γεμάτη με τουρίστες, και τα ποσοστά είναι στα υψηλότερα. Βρείτε πτήσεις προς Σεούλ.

Τριγυρίζω

Η δημόσια συγκοινωνία στη Σεούλ είναι αξιόπιστη και φθηνή. ο ταχύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φτάσετε στην πόλη είναι με το μετρό. Ένα πλεονέκτημα για τους Δυτικούς: Τα ονόματα των σταθμών του μετρό και τα σήματα διαμετακόμισης σημειώνονται στα αγγλικά, σε αντίθεση με το σύστημα λεωφορείων, όπου όλες οι πινακίδες είναι γραμμένες σε hanguel (το κορεατικό αλφάβητο). Μπορείτε να αγοράσετε επαναφορτιζόμενες κάρτες μεταφοράς τόσο για τους υπόγειους δρόμους και τα λεωφορεία στους σταθμούς του μετρό και στους θαλάμους λεωφορείων. ο προπληρωμένος ναύλος αφαιρείται αυτόματα από την κάρτα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Οι ταξί είναι επίσης σχετικά ανέξοδοι και είναι εύκολο να βρεθούν - μπορείτε να χαλάσετε κάποιον στο δρόμο ή σε μία από τις πολλές στάσεις ταξί. Τα ταξί κοστίζουν 3.000 κέρδη (2,60 δολάρια ΗΠΑ) για τα πρώτα 2 χιλιόμετρα και 100 κέρδη (10 σεντ) για κάθε επιπλέον 144 μέτρα.

Που να μείνω

Σε αυτή την επιχειρηματική πόλη, τα ξενοδοχεία της Σεούλ βλέπουν μεγάλη κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γι 'αυτό αναζητήστε τις προσφορές ξενοδοχείων Σεούλ τα Σαββατοκύριακα. Σκεφτείτε να μείνετε σε ξενοδοχεία λίγο έξω από την περιοχή του κέντρου. τείνουν να έχουν χαμηλότερες τιμές. Η Seoul διαθέτει πολλά διεθνή εμπορικά σήματα, όπως το Ritz-Carlton, το InterContinental και ακόμη και το W, αλλά διαθέτει και πολλές σύγχρονες αλυσίδες μεσαίας κατηγορίας, όπως το Marriott και το Novotel.

Που να φάω

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα για να φάτε καλά στη Σεούλ. Στην πραγματικότητα, εάν ο προϋπολογισμός σας είναι σφιχτός, μπορείτε να υπομείνετε όμορφα σε κορεάτικα τρόφιμα άνεσης (όπως πικάντικες σούπες και χυλοπίτες ή ρύζι ανακατεύετε-πατάτες) και σνακ στο δρόμο. Το ρύζι είναι ένα σημαντικό κομμάτι της κουζίνας της Σεούλ, όπως μια σειρά από λαχανικά, τόσο νωπά όσο και ζυμωμένα. Το βρασμένο ρύζι (bap) και τα μαγειρεμένα λαχανικά σερβίρονται μαζί σε ένα μεγάλο μπολ στο κλασικό bibimbap. Μαριναρισμένο κρέας ψημένο στις ψησταριές (bulgogi) είναι ένα άλλο τυπικό πιάτο. Ένα εξαιρετικό μέρος για να φάει κανείς σε μια εορταστική ατμόσφαιρα (και χωρίς να σπάσει την τράπεζα) είναι στο Eat Alle, ένας από τους πολλούς δρόμους δίπλα στην οδό Sinchon, με πολλά καταστήματα, επιλογές φαγητού και νυχτερινής διασκέδασης. Η οδός Sinchon Street είναι επίσης ένα καλό μέρος για να βρείτε πωλητές κορεατικών δρόμων που πωλούν νόστιμα ψιλοκομμένα ψάρια και ρολά ρυζιού.

Σεούλ αξιοθέατα και αξιοθέατα

Το Εθνικό Μουσείο της Κορέας είναι το έκτο μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο, με έκταση 6,6 στρεμμάτων σε έκταση 76 στρεμμάτων. Η συλλογή καλύπτει παλαιολιθικά αντικείμενα, πέτρινες παγόδες, γιγαντιαίους Βούδες και παραδοσιακή κορεατική ζωγραφική. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν μια χρυσή κορώνα γεμάτη με νεφρίτη, την παλαιότερη τυπωμένη γραφή του κόσμου και τα αρχαία πορσελάνινα βάζα διακοσμημένα με λεπτή βούρτσα.

Σημειώστε ότι η είσοδος είναι δωρεάν το τέταρτο Σάββατο κάθε μήνα. Το παλάτι Gyeongbokgung του 14ου αιώνα, το παλαιότερο ανάκτορο της δυναστείας Joseon, βρίσκεται σε ένα τοπίο κήπου που κρατά επίσης το Εθνικό Λαογραφικό Μουσείο της Κορέας. Η είσοδος στο παλάτι είναι δωρεάν για ηλικιωμένους ηλικίας 65 ετών και άνω και παιδιά κάτω των έξι ετών.

Περισσότερες συμβουλές στη Σεούλ