Έκθεση τέχνης στο Πάρκο Γλυπτικής Laumeier

Οι λάτρεις της τέχνης μπορούν πάντα να βρουν κάτι για να δουν και να κάνουν στο Laumeier Sculpture Park στο νότιο St. Louis County, αλλά μία από τις καλύτερες εποχές για να επισκεφθείτε είναι κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης τέχνης.

Ημερομηνίες και εισαγωγή

Η εκδήλωση Laumeier Art πραγματοποιείται κάθε Μάιο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας της Μητέρας. Το 2016 η Έκθεση Τέχνης είναι Παρασκευή 6 Μαΐου έως Κυριακή 8 Μαΐου. Η έκθεση είναι ανοιχτή την Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 22:00, το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Η είσοδος στο Laumeier είναι συνήθως δωρεάν, αλλά το πάρκο χρεώνει εισδοχή κατά τη διάρκεια της έκθεσης τέχνης. Το κόστος είναι 10 δολάρια για ενήλικες και 5 δολάρια για παιδιά ηλικίας έξι έως 11 ετών. Παιδιά ηλικίας κάτω των έξι κινούνται δωρεάν.

Τι θα δείτε

Η Έκθεση Τέχνης παρουσιάζει τα ταλέντα των 150 καλλιτεχνών από όλη τη χώρα. Εμφανίζουν και πωλούν αυθεντικά έργα τέχνης σε μια μεγάλη ποικιλία μέσων όπως κεραμικά, κοσμήματα, ζωγραφική, φωτογραφία και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης μουσική και διασκέδαση όλο το Σαββατοκύριακο. Δεν υπάρχουν εξωτερικά φαγητά και ποτά, αλλά υπάρχουν αρκετοί πωλητές που πωλούν τρόφιμα και ποτά κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Γευσιγνωσίες κρασιού και μπύρας

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ειδικές εκδηλώσεις όπως γευσιγνωσία μπύρας και κρασιού κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Τέχνης. Η γευσιγνωσία της τέχνης της αμπελοκαλλιέργειας είναι Παρασκευή από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Αγοράστε ένα βραχιολάκι $ 12 και πάρτε απεριόριστα δείγματα από τα κορυφαία οινοποιεία του Μισσούρι όπως Blumenhof, St. James και Sugar Creek. Το Σάββατο από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., η Schlafly διοργανώνει μια εκδήλωση Art of the Ale με δείγματα μπύρας και ιστορίες για το St.

Louis ζυθοποιία. Το κόστος συμμετοχής είναι $ 12 ανά άτομο.

Ημέρα της Μητέρας

Εάν θα είστε στην Έκθεση Τέχνης την Κυριακή, μεταχειριστείτε τη μαμά σε ένα ξεχωριστό brunch της Ημέρας της Μητέρας. Το μενού του μπουφέ περιλαμβάνει quiche, wrap, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γλυκά, φρέσκο ​​ψωμί και ποτά. Το κόστος είναι 50 δολάρια για ενήλικες και 15 δολάρια για παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών.

Η τιμή περιλαμβάνει επίσης την είσοδο στην έκθεση τέχνης. Τα καθίσματα είναι διαθέσιμα στις 10:15 π.μ. και 11:45 π.μ. και πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά εκ των προτέρων.

Το Laumeier είναι ένα μόνο μέρος για να πάρεις τη μαμά την Ημέρα της Μητέρας. Για περισσότερες ιδέες, δείτε Πού να πάτε για Brunch Ημέρα της Μητέρας στο St. Louis .

Καλό να ξέρω

Λάβετε υπόψη σας ότι το πάρκο Laumeier Sculpture Park είναι κλειστό για το κοινό κατά τις ημέρες που οδηγούν στην Έκθεση Τέχνης. Το πάρκο είναι κλειστό όλη την ημέρα την Πέμπτη και την Παρασκευή έως ότου ανοίξει η έκθεση στις 18:00. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση Τέχνης ή άλλες εκδηλώσεις και εκθέματα στο Laumeier, ανατρέξτε στην τοποθεσία Laumeier Sculpture Park.