Τι να περιμένετε από ένα πρόσωπο κατά της γήρανσης

Ένα αντι-γήρανσης του προσώπου θα έχει όλα τα βήματα ενός βασικού προσώπου, αλλά με συστατικά που στοχεύουν σε γήρανση ή "ώριμο" δέρμα, το οποίο συνήθως είναι ηλικίας 40 και άνω. Αλλά μπορείτε να έχετε αντικαταθλιπτικά περιστατικά ακόμα και όταν είστε στα τέλη της δεκαετίας του '30 ή στις αρχές της δεκαετίας του '30 επειδή το δέρμα εμφανίζει ήδη σημάδια ωριμότητας.

Γιατί χρειαζόμαστε ένα αντιγηραντικό προσώπου; Καθώς γερνάμε, το δέρμα μας γίνεται πιο λεπτό και στεγνό. Χάνει το κολλαγόνο, το οποίο δίνει μια παχιά, παχουλό εμφάνιση και ελαστίνη, γεγονός που το κάνει να σπάσει γρήγορα.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να μεταναστεύσουν υγιή νεαρά κύτταρα στην ανώτερη στρώση επιβραδύνει, πράγμα που καθιστά το δέρμα λεπτότερο. Και τα πρόσωπά μας είναι πιο εκτεθειμένα στα στοιχεία και παίρνουν γραμμές και πτυχές από όλες τις εκφράσεις του προσώπου που κάνουμε.

Μια αντι-γήρανση του προσώπου μπορεί να περιλαμβάνει χημική φλούδα, μάσκες κολλαγόνου και ειδικούς ορούς που έχουν αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνη C ή συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, το οποίο προσελκύει νερό στα κύτταρα) απολέπιση και θρέψη του δέρματος για να προάγει το σαφές, καλά ενυδατωμένο δέρμα. Μερικές φορές ονομάζεται προσώπου "καθαρισμού προσώπου" ή "καθαρισμού προσώπου με βαθύ πόρο" εξαιτίας εξαγωγής. Υπάρχουν και άλλες ισχυρές θεραπείες κατά της γήρανσης που μπορείτε να πάρετε, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών προσώπου και microdermabrasion .

Τα βασικά βήματα ενός προσώπου κατά της γήρανσης

Ένα αντι-γήρανσης προσώπου είναι πιθανό να είναι ακριβότερο από το βασικό προσώπου, επειδή τα συστατικά είναι πιο ακριβά. Μπορεί να κυμαίνεται οπουδήποτε από $ 85 έως πολύ υψηλότερο, ανάλογα με το πού το παίρνετε, πόσο καιρό διαρκεί και πόσο ακριβό είναι η γραμμή. Οι τιμές θα είναι χαμηλότερες σε ένα σπα σε μια μικρότερη πόλη. Οι τιμές θα είναι υψηλότερες στα ιαματικά λουτρά , στα ιαματικά λουτρά και στα ιαματικά λουτρά .

Πόσο συχνά πρέπει να πάρετε μια αντι-γήρανση του προσώπου; Στην ιδανική περίπτωση, λάβετε μηνιαία περιποίηση προσώπου για να τονώσετε τον κυτταρικό κύκλο του δέρματός σας και να βοηθήσετε με απολέπιση. Εάν ο προϋπολογισμός σας δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, έχετε πρόσωπο τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο, καθώς αλλάζει η εποχή.

Πόσο αποτελεσματικά είναι τα αντικαταθλιπτικά προσώπου;

Αντιγήρανση προσώπου μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά εξαρτάται από την ικανότητα και την εμπειρία του αισθητικός, την ποιότητα των προϊόντων, και αν έχετε φέρει με ένα καλό πρόγραμμα φροντίδας δέρματος στο σπίτι. Τα αντιγηραντικά προϊόντα προσώπου και φροντίδας του δέρματος μπορούν επίσης να είναι πιο αποτελεσματικά σε συνδυασμό με θεραπείες όπως το φως LED, το οποίο ενισχύει το κολλαγόνο.

Προσέξτε να το υπερκεράσετε και να βρείτε κάποιον που έχει συμβουλές και δεξιότητες που εμπιστεύεστε. Μερικά αντιγηραντικά προϊόντα είναι πάρα πολύ για το ευαίσθητο δέρμα. Και δεν θέλετε να πάρετε ένα σοβαρό αντιγηραντικό προσώπου στο σπα του θερέτρου και στη συνέχεια να καθίσετε στον ήλιο.