Νάσβιλ Κέντρα Μπόουλινγκ

Υπάρχουν πάνω από μια ντουζίνα δημόσιες Bowling Alleys που βρίσκονται στο Nashville και οι προσφορές τους περιλαμβάνουν τα πάντα, από Cosmic Bowling έως Pro-shops. Η ατμόσφαιρα σε κάθε ένα από αυτά τα σοκάκια θα διαφέρει ευρέως από τις σύγχρονες λωρίδες μπόουλινγκ μέχρι τις ρετρό 50's. με το καθένα να έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά. Το Νάσβιλ προσφέρει όλα αυτά.

Dave & Busters

Αυτή η έκρηξη ψυχαγωγίας βρίσκεται στο εμπορικό καταφύγιο του Νάσβιλ . Opry Mills.

Παρόλο που δεν προσφέρουν πρωταθλήματα, αυτή η εγκατάσταση πρέπει να δει και να κάνει εμπειρία. Το Dave & Busters μπορεί να φιλοξενήσει μέρη για έως και 3000 άτομα. Διαθέτει 9 τραπέζια μπιλιάρδου, 12 λωρίδες μπόουλινγκ (κοσμικό στυλ), μια τεράστια αίθουσα παιχνιδιών, 3 μπαρ και 2 πλήρεις εστιατόρια. Βρίσκεται στο Opry Mills Mall και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Grand Ole Opry .

Ερμιτάζ Λάνες

Βρίσκεται 20 λεπτά από το κέντρο του Νάσβιλ, η Ερμιτάζ Λάνες έχει τραβήξει τους σοβαρούς πρωταθλητές από την περιοχή Νάσβιλ. Είναι το εστιατόριο Legends Bar & Grill, ένα πλήρες εστιατόριο που προσφέρει ζωντανή μπάντα, πολλές τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης καθώς και βελάκια και μπιλιάρδο. Μερικά από τα καλύτερα πάρτυ γενεθλίων μπόουλινγκ, για παιδιά, κρατούνται εδώ στο καλοσχεδιασμένο δωμάτιό τους, δίπλα στην τεράστια αίθουσα παιχνιδιών.

Skyline Lanes

Αξίζει το ταξίδι στο Clarksville, Tennessee, αυτό είναι ένα πρέπει να δείτε βόλτα κάτω λωρίδα μνήμης. Βρίσκεται σε ένα παλιό εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών που μοιάζει κάπως σαν κρεμάστρα αεροπλάνου.

Έχει διατηρήσει όλη την πρωτοτυπία του από τις παλιές μεταλλικές μάσκες, στην επιστροφή των λωρίδων πάνω, στην χειροκίνητη βαθμολογία. Ευτυχώς, οι κάτοικοι του Clarksville το συχνάζουν αρκετά για να διατηρήσουν την ύπαρξή του.

Tusculum Strike & Spare

Αυτό είναι ένα τοπικό φαβορί των σοβαρών πρωταθλητών στο South Nashville.

Ήταν ιδιοκτησία για γενιές από την οικογένεια των Πάπας. Το pro-shop του έγινε τοπικά διάσημο από τον Bobby Nipper, τώρα συνταξιούχος. Σε πολλά χρόνια, ο κ. Nipper θα έφερνε τους ανθρώπους σε τακτά χρονικά διαστήματα, περιμένοντας να παραλάβει τις επαγγελματικά αδιάβλητες υπηρεσίες γεώτρησης. Όλες οι καλύτερες τοπικές μπόουλινγκ παραδόθηκαν σε αυτό το pro-shop.