Αεροδρόμια σε Ελλάδα - Κέρκυρα

Πετώντας στην Κέρκυρα

Ταξιδεύοντας στην Κέρκυρα; Οι περισσότεροι επισκέπτες θα φθάσουν πρώτα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Βρίσκεται περίπου 3 χλμ. / 1.6 μίλια έξω από την πρωτεύουσα, την πόλη της Κέρκυρας, είναι ένα βασικό μικρό αεροδρόμιο με περιορισμένες υπηρεσίες.

Καλώς ήλθατε στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας

Ονομάζεται τεχνικά το Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας (ή Καποδίστριας), η εγκατάσταση αναφέρεται συνήθως ως Κέρκυρα ή Αεροδρόμιο της Κέρκυρας.

Καθώς εξυπηρετεί άμεσα τις διεθνείς πτήσεις, λειτουργεί μια πλήρης υπηρεσία τελωνειακών επιθεωρήσεων, οπότε μπορεί να λειτουργήσει ως μια πραγματική εναλλακτική λύση για την πτήση μέσω της Αθήνας.

Κώδικες αεροδρομίων της Κέρκυρας

Ελέγξτε τις σακούλες σας; Ο κωδικός του αερολιμένα στις ετικέτες πρέπει να είναι CFU ή LGKR.

Το τηλέφωνο του γραφείου επιχειρήσεων είναι (+30) 2661 034141 ή 2661 039040.

Καλύτεροι χρόνοι για να ταξιδέψετε στην Κέρκυρα

Οι Δευτέρες και οι Παρασκευές τείνουν να είναι οι πιο πολυσύχναστες μέρες για να πετάξουν από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας και οι μακριές γραμμές είναι κοινές στην υψηλή περίοδο. Αν ταξιδεύετε μόνοι σας, αντί για μέρος μιας ομάδας, προσπαθήστε να αποφύγετε εκείνες τις ημέρες για την ομαλότερη εμπειρία.

Πως θα φτάσετε στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Βρετανούς επισκέπτες και πολλές αεροπορικές εταιρείες που εδρεύουν στη Βρετανία προσφέρουν τακτικά δρομολόγια στην Κέρκυρα μέσω του αεροδρομίου της Κέρκυρας Υπάρχουν επίσης πολλές πτήσεις τσάρτερ προς την Κέρκυρα. Θυμηθείτε ότι η Κέρκυρα μπορεί να λεχθεί Κορρφού ή μπορεί να ονομαστεί με το άλλο όνομά της, την Κέρκυρα - που μπορεί να θεωρηθεί και Cercyra, αν και αυτό είναι λιγότερο συχνές αυτές τις μέρες.

Φτηνές πτήσεις προς Κέρκυρα

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με φτηνές πτήσεις προς Κέρκυρα από Λούτον, Στάνστεντ, Γκάτουικ και Μπέρμιγχαμ Αεροδρόμια: Φτηνές πτήσεις

Συγκρίνετε όλες τις αεροπορικές πτήσεις προς την Ελλάδα εδώ: Βρείτε ελληνικά αεροπορικά εισιτήρια

Βρείτε και συγκρίνετε ξενοδοχεία στην Κέρκυρα εδώ:
Βρείτε και συγκρίνετε τιμές σε ξενοδοχεία στην Κέρκυρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά.