Δώστε στη μαμά το δώρο του ταξιδιού

Το ατρόμητο ταξίδι σκέφτεται ότι ο Γαλαπάγκος μπορεί να καλεί ... τη μαμά σας

Τα νησιά Γκαλαπάγκος είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς λίστας κάδων και δεν είναι δύσκολο να μετρήσουμε τους λόγους. Γίγαντες χελώνες, μπλε ποδόσφαιρα, καβούρια Sally Lightfoot, σκαρώνες του Δαρβίνου, κορμοράνες χωρίς πτήση - και αυτό είναι μόνο για να αναφέρουμε μερικά. Υπάρχουν εκατομμύρια τρόποι να φτάσετε στα Γαλαπάγκος και να γνωρίσετε τη μεγαλοπρέπεια αυτών των απομονωμένων νησιών και την άγρια ​​φύση που αφθονεί στο αρχιπέλαγος.

Αλλά κανένας δεν είναι τόσο τέλειος για την Ημέρα της Μητέρας, καθώς η Αγορά ενός Μαμά είναι απεριόριστη για να προσφέρει την Γαλαπάγκος.

Ξεκινώντας σήμερα, από τις 8 Μαΐου έως τις 11 Μαΐου, γιορτάστε τις γυναίκες που καλλιέργησαν το δικό σας περιπετειώδες πνεύμα με το δώρο του ταξιδιού στο Γαλαπάγκο την Ημέρα της Μητέρας.

Αυτή η ειδική προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για ταξίδια που κρατήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας της Μητέρας και για ταξίδια πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Πρέπει επίσης να δώσετε την απόδειξη ότι η μαμά σας είναι εκείνη που λέτε ότι είναι κατά τη στιγμή της κράτησης. Αλλά αυτά είναι απλά βήματα που πρέπει να λάβετε όταν το τελικό αποτέλεσμα είναι η εξερεύνηση ενός από τα πιο γνωστά φυσικά θαύματα του κόσμου. Τα Γκαλαπάγκος είναι γεμάτα περιπέτεια, από πεζοπορία και ψαροντούφεκο έως κολύμπι με ακτίνες και θαλάσσιες χελώνες. Πιάσε τη φωτογραφική μηχανή σας - και τη μαμά σας - και το κεφάλι σε μια περιπέτεια μια φορά σε μια ζωή.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα του τι είναι στο κατάστημά σας και της μαμάς σας, εάν αποφασίσετε να ταξιδέψετε νότια:

Γκαλαπάγκος με μια ματιά - Νότια Νησιά

Αυτό το ταξίδι περιλαμβάνει τα νότια νησιά του Γκαλαπάγκου, όπως η Isla Santa Cruz, η Isla Floreana, η Isla Espanola και η Isla San Cristobal. Ανακαλύψτε τα μαγευτικά ροζ φλαμίνγκο στην Isla Floreana, δείτε τα σπίρτα του Δαρβίνου στα υψίπεδα της Santa Cruz, δείτε το κυματοειδές άλμπατρο στην Punta Suarez και πολλά άλλα.

Ένα από τα πιο θεαματικά μέρη του ταξιδιού είναι το ψαροντούφεκο μέσα από το Kicker Rock - κρατήστε τα μάτια σας αποφλοιωμένα, μπορείτε να δείτε τους καρχαρίες παρακάτω.

Το ταξίδι πέντε ημερών, έξι ημερών, στο Daphne, ξεκινάει στο Quito και περιλαμβάνει καταλύματα στο ξενοδοχείο, πέντε πρωινά, τρία γεύματα και τρία δείπνα. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 2.300 δολάρια.

Περιπέτεια Γαλαπάγκος - Βόρεια Νησιά

Το ταξίδι αυτό, το οποίο είναι και στο Daphne, είναι επτά ημέρες και περιλαμβάνει πέντε νησιά - Isla Genovesa, Isla Santiago, Isla Santa Cruz, Isla Santa Fe και Isla San Cristobal. Το ταξίδι επισκέπτεται το κέντρο διερμηνείας του San Cristobal, μια επίσκεψη στα δρομολόγια θαλάσσιων πτηνών Genovesa, μια βόλτα στο δάσος Opuntia στο Isla Santa Fe, ψαροντούφεκο ανάμεσα στις ακτίνες των διαμαντιών μακριά από το Darwin Beach, τη μοναδική χλωρίδα του Bahia Sullivan και πολλά άλλα.

Περιλαμβάνονται έξι πρωινά, τέσσερα γεύματα, τέσσερα δείπνα, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο και τέσσερις διανυκτερεύσεις στο Daphne. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 2.600 δολάρια.

Γεύση του Γκαλαπάγκου - Κεντρικά Νησιά

Η περιοδεία του Glimpse of Galapagos είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ματιά με επισκέψεις σε έξι νησιά, όπως Isla Mosquera, Isla Bartolome, Baltra, Isla Santa Cruz, Isla Plaza Sur και Isla Santa Fe. Το εξι νυχτερινό ταξίδι περιλαμβάνει ένα ταξίδι στην κορυφή του Isla Bartolome, μια στάση στο ερευνητικό κέντρο Charles Darwin, κολύμβηση με αναπνευστήρα στα νερά του Isla Santa Fe, πεζοπορία στο δάσος Opuntia και πολλά άλλα.

Περιλαμβάνονται πέντε πρωινά, τρία γεύματα, τρία γεύματα, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο δύο διανυκτερεύσεων, τρεις νύχτες στο μηχανοκίνητο καταμαράν Nemo III.

Οι αναχωρήσεις σε όλα τα δρομολόγια πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια μεταξύ Κίτο, Ισημερινού και Νήσων Γκαλαπάγκος. Δεν περιλαμβάνεται αεροπορικό εισιτήριο προς και από το Κίτο.

Είστε έτοιμοι να κάνετε κράτηση; Επιλέξτε την περιπέτεια της Ημέρας της Μητέρας σας στο IntrepidTravel.com/MothersDay.