Τα 10 πιο ωραία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Καρναβάλι του Κεμπέκ το χειμώνα

Το Καρναβάλι του Κεμπέκ, γνωστό και ως Carnaval de Québec, είναι ένα οικογενειακό γεγονός που γιορτάζει το χειμώνα στο μέγιστο. Στην πραγματικότητα, είναι το μεγαλύτερο καρναβάλι χειμώνα στον κόσμο.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και μην ανησυχείτε αν δεν μιλάτε γαλλικά : οι άνθρωποι που εργάζονται στον τουρισμό ή στον τομέα των εστιατορίων θα μιλούν ευτυχώς αγγλικά. Με τα λόγια μιας Μαγευτικής Μαμάς:

"Οι οικογένειες που μιλάνε μόνο αγγλικά θα βρήκαν το Κεμπέκ φιλικό και εξυπηρετικό και πολύ οικογενειακό. Ο καθένας που γνώρισα, από τους οδηγούς ταξί μέχρι τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, μπόρεσε να μιλήσει αγγλικά, να δώσει οδηγίες και συστάσεις". - Κιμ Ορλάντο, Ιδρυτής, TravelingMom.com

Το χειμερινό καρναβάλι του Κεμπέκ πραγματοποιείται σε διάστημα 17 ημερών στα τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φεβρουαρίου , με μεγάλες εκδηλώσεις, όπως παρελάσεις και υπαίθριες συναυλίες, προγραμματισμένες για τα τρία Σαββατοκύριακα. Οι επισκέψιμες οικογένειες μπορούν να διασκεδάσουν στο Καρναβάλι και επίσης να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το ιστορικό Παλιό Κεμπέκ, το οποίο μοιάζει σαν ένα μίνι ταξίδι στην Ευρώπη.

Οι οικογένειες που επιθυμούν την πιο άνετη πρόσβαση στο Καρναβάλι ενδεχομένως να θέλουν να μείνουν στο Hilton Quebec, το οποίο απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τους εκθεσιακούς χώρους, σε μια όμορφη διαδρομή που περνάει από το παλάτι του πάγου. Το Hilton Κεμπέκ χρησιμοποιείται για τις οικογένειες που κάνουν check-in όχι μόνο με αποσκευές, αλλά και toboggans για τα μικρά παιδιά γύρω από το Καρναβάλι.