Λαμβάνοντας ντους στο Campground

Πώς να κάνει το ντους Campground ως άνετο ως το σπίτι

Έχετε πάει να παίζετε σκληρά όλη την ημέρα, και έχετε επιστρέψει στο campground έτοιμο για κάποιο δείπνο και ένα ζεστό βράδυ χαλαρώνοντας γύρω από την φωτιά. Αλλά πρώτα, πρέπει να καθαρίσετε. Ναι, ξέρω ότι υπάρχουν εκείνοι από εσάς που νιώθουν ντους στο καμπαναριό, αλλά ανυπομονώ για αυτούς ειδικά όταν δεν θερμαίνονται και είναι σε εξωτερικούς χώρους παρά σε κτίριο. Τι αναζωογονητική εμπειρία.



Τώρα, για να βοηθήσετε να διαχειριστείτε αυτή την καθημερινή γυμναστική στο campground, ας δημιουργήσουμε μια τσάντα ντους από τα βασικά στοιχεία που θα χρειαστείτε για προσωπική υγιεινή στο campground. Αρχικά, ψωνίστε γύρω από μια αδιάβροχη τσάντα ώμου (δείτε τη μπλε τσάντα στη φωτογραφία). Θέλετε μια αδιάβροχη τσάντα να μεταφέρει τα πάντα γιατί θα το παίρνετε στο ντους μαζί σας και δεν θέλετε το υγρό περιεχόμενο. Παρακάτω είναι μια φωτογραφία της τσάντας ντους και αντικείμενα που η γυναίκα μου και εγώ παίρνουμε μαζί μας όταν κάνουμε κάμπινγκ.

Η τσάντα ντους περιέχει:

Υπάρχουν αρκετοί όροι κάτω από τους οποίους μπορεί να αναμένετε να μπορείτε να κάνετε ντους όταν κάμπινγκ. Διαφορετικοί χώροι κατασκήνωσης μπορεί να έχουν διαφορετικές εγκαταστάσεις: κάποιοι θα έχουν ντους και ζεστό νερό, άλλοι μόνο ένα κρύο ντους, και λίγες καθόλου ντους.

Τι φοβερό σκέφτηκε να πάρει ένα κρύο ντους σε εξωτερικούς χώρους. Λοιπόν, φοβηθείτε, γιατί μπορείτε να διορθώσετε αυτό το μικρό πρόβλημα προσθέτοντας μόνο ένα ακόμα στοιχείο στη λίστα κατασκήνωσης σας, ένα ντους κατασκήνωσης.

Ένα ντους κάμπινγκ αποτελείται από μια πλαστική τσάντα 2-1 / 2-γαλόνι που είναι καθαρή στη μία πλευρά και μαύρη από την άλλη, ένα καλώδιο για να κρεμάσει την τσάντα και ένα στόμιο με ένα πώμα για τον έλεγχο της ροής του νερού.

Πριν φύγετε από το κάμπινγκ για την ημέρα, γεμίστε το ντους κατασκήνωσης με νερό και βάλτε το στο έδαφος όπου θα τον χτυπήσει ο ήλιος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει την καθαρή πλευρά προς τα επάνω. Ο ήλιος διαπερνά την καθαρή πλευρά και η θερμότητα απορροφάται από τη μαύρη πλευρά από κάτω. Δεδομένου ότι η θερμότητα αυξάνεται, αντανακλάται πίσω στο νερό. Όταν επιστρέψετε στο τέλος της ημέρας, θα έχετε αρκετό ζεστό νερό για το ντους σας. Χρησιμοποιήστε το συνημμένο κορδόνι για να κρεμάσετε το ντους κατασκήνωσης, φροντίζοντας να το πάρετε αρκετά ψηλό ώστε να μπορείτε να στέκεστε κάτω από το στόμιο, ανοίξτε το κλείσιμο έτσι ώστε η βαρύτητα να μπορεί να κάνει τα πράγματα και να απολαύσει.

Τώρα που είστε όλοι καθαρισμένοι, ας πάμε να γευματίσουμε και να ξεκινήσουμε εκείνο το στρατόπεδο.