Τι είναι αυτό για Spring Break στο Πουέρτο Ρίκο

Οι παραλίες, η νυχτερινή ζωή και η διαμονή

Το Πουέρτο Ρίκο διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό Spring Break. Εκτός από την προφανή - την παραλία - η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ των 18 καθιστά ευκολότερο για τα περισσότερα παιδιά ηλικίας κολλεγίων να μπουν σε όλα τα μέρη, νυχτερινά κέντρα και μπαρ.

Όταν αρχικά σκέφτεστε Spring Break, South Beach στο Μαϊάμι ή στο Κανκούν του Μεξικού, είναι συνήθως οι αναμενόμενοι προορισμοί. Και, για τους περισσότερους φοιτητές, το Spring Break είναι το Μάρτιο, όπου οι πόλεις της Βόρειας Αμερικής συνήθως βρίσκονται ακόμη σε βαθιά κατάψυξη.

Το κύριο αξιοθέατο για τους περισσότερους Spring Breakers είναι: η παραλία.

Όλοι για την παραλία

Έτσι, τι κάνει το Πουέρτο Ρίκο ιδανικό υποψήφιο για μια διαφυγή Spring Break; Πρώτα απ 'όλα, έχει μια εκπληκτική παραλία. Παρόλο που δεν χρειαστεί να χτυπήσετε την παραλία για Spring Break, δεν έχει σημασία, είναι εκεί όπου θα είναι πάντα τα μεγαλύτερα κόμματα. Η ομορφιά του Πουέρτο Ρίκο είναι η άφθονη επιλογή των παραλιών για τις οποίες μπορείτε να κάνετε πάρτι.

Οι παραλίες του Πουέρτο Ρίκο κυμαίνονται από απομακρυσμένες και απομονωμένες λωρίδες άμμου μέχρι δημοφιλή σημεία για να δει και να δει. Οι περισσότεροι Spring Breakers ψάχνουν για τα μαρμελάδες που έχουν συσκευαστεί στην παραλία. Τα κορυφαία σημεία παραλίας στην παραλία περιλαμβάνουν:

Για όσους δεν θέλουν τίποτα λιγότερο από τον ήλιο, την άμμο και τους ηλιοβασιλέτες που απολαμβάνουν μια φέτα καραϊβικής καλοσύνης, το Πουέρτο Ρίκο θα προσφέρει.

Φυσικά, μια παραλία μόνο δεν κάνει Spring Break κάνει.

Χρειάζεστε χώρους για πάρτι τη νύχτα, χώρους για ύπνο (τροφοδοσία σε φοιτητικό προϋπολογισμό), και ένα μέρος που είναι μια εύκολη πτήση αεροπλάνων μακριά από το κολλέγιο.

Νυχτερινή ζωή

Αν ψάχνετε για το πού να πάτε μετά το ηλιοβασίλεμα, το San Juan θα σας δώσει αρκετές επιλογές για να ικανοποιήσετε και τα πιο ζωντανά πάρτι. Από τα νυχτερινά κέντρα με μπάσα στα ομαλά και σέξι σαλόνια σε όλα τα είδη μπαρ , η πρωτεύουσα θα σας κρατήσει μέχρι να έρθει η ώρα να επιστρέψετε στην παραλία.

Τα πάρτι σκάφη είναι μια άλλη διασκεδαστική επιλογή, η έννοια "floating nightclub" είναι συνήθως ένα μεγάλο χτύπημα με το Spring Break.

Κατάλυμα

Το San Juan έχει ξενοδοχεία που ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό-shoestring σε ασημένιο κουτάλι. Υπάρχουν πολλά κοσμοπολίτικα ξενοδοχεία , όπως η Airbnb, οι ξενώνες και τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

Μόλις βγείτε από το San Juan, οι καλές προσφορές είναι πιο άφθονες. Οι παραλίες Vieques και Culebra είναι από τις πιο όμορφες στην Καραϊβική. Τα Vieques και Culebra είναι νησιά δίπλα στην ηπειρωτική χώρα του Πουέρτο Ρίκο, εύκολα προσβάσιμη με βάρκα. Τα νησιά έχουν ξενοδοχεία, αλλά δεν υψώνονται. Έχουν μπαρ, αλλά δεν υπάρχουν νυχτερινά κέντρα. Οι παρθένες παραλίες είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι επιστρέφουν κάθε χρόνο.

Αεροπορικό ταξίδι

Οι παραδοσιακά διάσημες τοποθεσίες Spring Break είναι συνήθως οι πρώτες που κάνουν κράτηση νωρίς. Με τη ζήτηση, έρχεται αυξανόμενο κόστος. Αν ο προϋπολογισμός είναι ένα θέμα, τότε το Πουέρτο Ρίκο είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση στα συνηθισμένα hot spots για το Spring Break. Η πτήση από το Μαϊάμι στο Σαν Χουάν είναι λιγότερο από τρεις ώρες, και από τη Νέα Υόρκη, είναι μόλις τέσσερις ώρες. Δεδομένου ότι το Πουέρτο Ρίκο είναι έδαφος των ΗΠΑ, εάν είστε Αμερικανός πολίτης, τότε ένα διαβατήριο δεν είναι απαραίτητο για ταξίδια.

Πουέρτο Ρίκο είναι μια συμφωνία κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, με πολλά ξενοδοχεία που προσφέρουν προσιτές προσφορές και αεροπορικά εισιτήρια διαθέσιμα σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.

Ελέγξτε τις προσφορές που μπορείτε να πάρετε και σκεφτείτε να κάνετε τους άγγελοι άμμου αντί για τους αγγέλους του χειμώνα τον Μάρτιο.