Κράτος - Ο Ελληνικός Θεός του Πολέμου;

Ο Άρης μπορεί να διαφωνήσει

Ο Κράτος παίρνει το αστέρι τιμολόγησης ως Θεός του Πολέμου στο δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι «Θεός του Πολέμου». Αλλά ο Κράτος είναι πραγματικά ο Έλληνας θεός του πολέμου;

Ο πραγματικός Έλληνας θεός του πολέμου, Άρης, μπορεί να έχει κάτι να πει για αυτό. Ο Kratos είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από τον δημιουργό παιχνιδιών David Jaffe, όχι μυθικό. Ενώ ο Kratos βασίζεται χαλαρά στην ιδέα ενός Έλληνα θεού και / ή ενός σπαρτιανού ήρωα, δεν είναι μέρος του αρχαίου και επίσημου πάνθεον, αν και αλληλεπιδρά με αυτούς στο παιχνίδι.

Υπήρχε ένα πνεύμα (δαίμονα) ή μικρός θεός της δύναμης που ονομάζεται Κράτος ή Κράτος, αλλά γενικά συναντήθηκε μόνο ως μέρος ενός θεματοφύλακα του θρόνου του Δία, πάντα υποταγμένος στο θέλημά του.

Επειδή ο Kratos είναι φανταστικός, δημιουργημένος για τους σκοπούς του παιχνιδιού, οι αλληλεπιδράσεις του με τους Έλληνες θεούς και θεές βασίζονται μόνο στη μυθολογία.

Η εμφάνιση του Kratos: Έντονος μεγάλος μυώδης άνδρας με γκριζωπό δέρμα.

Σύμβολα ή χαρακτηριστικά του Kratos: Ξίφη διπλής αλυσίδας.

Πλεονεκτήματα του Κράτου: Ισχυρός, δυνατός, ικανός μαχητής.

Οι Αδυναμίες του Κράτου: Διαρκώς εξοργισμένοι - κάτι που μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα στη μάχη.

Σημαντικές τοποθεσίες του Ναού του Κράτου για επίσκεψη: Ως φανταστικός χαρακτήρας, δεν υπάρχουν τοποθεσίες στην Ελλάδα νόμιμα συνδεδεμένες με αυτόν. Ωστόσο, το Mount Oympus εμφανίζεται συχνά στο παιχνίδι.

Ο τόπος γέννησης του Κράτου: Σπάρτη

Ο σύζυγος του Kratos: Δεν είναι γνωστό στο παιχνίδι μέχρι στιγμής

Οι γονείς του Kratos: Στην ιστορία του παιχνιδιού, λέγεται ότι ο Δίας είναι ο πατέρας του Kratos.

Αυτό είναι ασφαλώς σύμφωνο με την ελληνική μυθολογία, καθώς ο Δίας ήταν ο πατέρας πολλών.

Οι Πατρών του Κράτου: Ο Κράτος είναι αρχικά ο οπαδός του πραγματικού ελληνικού θεού του πολέμου, Άρης. Στην ιστορία, βοηθά επίσης η Αθηνά , η Γαία και άλλοι θεοί και θεές.

Παιδιά: Κανένας στην ιστορία του παιχνιδιού μέχρι στιγμής.

Βασική ιστορία: Στο παιχνίδι "Θεός του Πολέμου" ο Κράτος είναι σπαρτιάτης μαχητής και οπαδός του Άρη.

Ο Άρης τελικά τον κόβει να σκοτώσει τη δική του οικογένεια και ο Κράτος καταλήγει να σκοτώνει τον Άρη και να γίνει ο νέος Θεός του Πολέμου στον Όλυμπο. Ονομάζεται επίσης το "Φάντασμα της Σπάρτης" στο παιχνίδι.

Ενδιαφέρον Γεγονός : Αν και δεν είναι πραγματικός ελληνικός θεός, ο Κράτος έχει ένα τυπικά ελληνικό όνομα. Στην πραγματικότητα, το τέλος "-os" είναι προελληνικό και βρίσκεται μόνο σε λέξεις που προηγούνται της ελληνικής γλώσσας. Πολλά μινωικά λόγια, όπως ο Μίνως ή η Κνωσός, τελειώνουν σε -os, αλλά δεν γνωρίζουμε το αρχαίο μινωικό όνομα του ελληνικού θεού του πολέμου ή αν είχαν καν ένα. Η Αθηνά ή άλλες θεές μπορεί να έχουν γεμίσει αυτό το ρόλο για τους Μινωίτες. Ως Σπαρτιάτης, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Κράτος έλαβε ένα όνομα που τελειώνει στο "-os", καθώς οι Μινωίτες είχαν στενούς δεσμούς με την αρχαία Σπάρτη και πιστεύεται ότι η Σπάρτη διατήρησε πολλές πτυχές του τότε εξαφανισμένου μινωικού πολιτισμού.

Συγκρίνετε τις τιμές για τα παιχνίδια "God of War".

Γρηγορότερα γεγονότα για τους Έλληνες Θεούς και Θεές:

Οι 12 Ολύμπιοι - Θεοί και θεές - Έλληνες θεοί και θεές - Ιεροί ναοί - Τιτάνες - Αφροδίτη - Απόλλωνα - Άρης - Άρτεμις - Αταλάντα - Αθηνά - Κενταύροι - Κυκλώπες - Δήμητρα - Διονύσιος - Έρος - Γαία - Άδης - Ήλιος - - Ηρακλής - Ερμής - Κρόνος - Η Κράκεν - Μέδουσα - Νίκη - Παν Πανδώρα - Πήγασος - Περσεφόνη - Περσέας - Ποσειδώνας - Ρέα - Σελένη - Δία .

Βρείτε βιβλία για την ελληνική μυθολογία: Κορυφαίες επιλογές για βιβλία για την ελληνική μυθολογία
Εικόνες από άλλους Έλληνες θεούς και θεές: Εικόνες από την Ελληνική Θεότητα Clip Art