Ιστορικές Αλεξάνδρεμες εκδρομές με κεριά 2017

Μια παράδοση Χριστουγέννων της παλιάς πόλης

Δείτε την ιστορική Αλεξάνδρεια σε ένα εντελώς νέο φως αυτή την περίοδο των διακοπών! Τρία από τα ωραιότερα ιστορικά αξιοθέατα της παλιάς πόλης της Αλεξάνδρειας θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες και θα ανοίξουν τις πόρτες τους για το εορταστικό πρόγραμμα Ιστορικής Αλεξάνδρειας Candlelight Tour. Η φετινή περιοδεία θα περιλαμβάνει το Ιστορικό Πάρκο Carlyle House, το Μουσείο Ταβέρνα του Gadsby και το Lee-Fendall House. Το γεγονός του 2014 συνδυάζει τη σοκολάτα και την ιστορία μέσα από ειδικές γευστικές δοκιμές, εποχιακές διακοσμήσεις, μουσική εποχής και εκδρομές που επισημαίνουν τη σοκολάτα μέσα στο χρόνο.

Η ιστορική σοκολάτα υφαίνεται σε όλη την εμπειρία. Το Carlyle House αναδεικνύει τη σοκολάτα κατά τη διάρκεια του Γαλλικού και Ινδικού πολέμου, συμπεριλαμβανομένων των δειγμάτων American Heritage Chocolate® που παράγονται από την Mars Chocolate North America. Ένα καφενείο του 18ου αιώνα ζωντανεύει στο Μουσείο Ταβέρνα του Gadsby . Δείτε πώς η σοκολάτα πηγαίνει από το φασόλι στο ποτό, παίρνει σοκολάτα και απολαύστε τη μουσική και τον χορό του 18ου αιώνα στο ίδιο δωμάτιο όπου χορεύεται ο Γιώργος και η Μάρθα Ουάσιγκτον. Για τα αξιοθέατα και τις προτιμήσεις ενός βικτοριανού Χριστουγέννιου, το σπίτι του Lee-Fendall θα περιλαμβάνει την τελευταία λιχουδιά σοκολάτας του 19ου αιώνα.

Η περιοδεία είναι αυτο-καθοδηγούμενη και οι τοποθεσίες μπορούν να επισκέπτονται με οποιαδήποτε σειρά. Μια δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς θα συνδέει τις τοποθεσίες.

Ημερομηνίες και ώρες γύρου

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, 6-9 μ.μ.

Εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι $ 20 για ενήλικες και $ 15 για ηλικιωμένους, $ 5 για παιδιά (ηλικίες 6-17). Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια στο shop.alexandriava.gov ή να καλέσετε (703) 838-4242.

Τοποθεσίες

Δείτε ένα χάρτη

Η παλιά πόλη της Αλεξάνδρειας είναι εύκολα προσβάσιμη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως το δωρεάν King Street Trolley. Υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης στις γκαράζ της πλατείας Ταβέρνα και της πλατείας της αγοράς.

Δείτε οδηγό στάθμευσης στην Αλεξάνδρεια

Η περίοδος των διακοπών είναι μια σπουδαία στιγμή για να εξερευνήσετε την Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας με τους ιστορικούς δρόμους της, διακοσμημένους για τις διακοπές και πολλές ειδικές εκδηλώσεις. Διαβάστε περισσότερα για τα Χριστούγεννα στην παλιά πόλη της Αλεξάνδρειας

Δείτε περισσότερες εκδρομές με κεριά στην περιοχή Washington DC