Διεθνές Διεθνές Vacation Club

Το World International Vacation Club είναι το καλύτερο μέρος για τους τυχοδιώκτες που είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν και να κάνουν διακοπές. Ο εκτενής κατάλογος των εξωτικών θέρεων περιλαμβάνει το Alcapulco στο Mar Azul και το Κανκούν στο Coral Mar. Άλλοι προορισμοί περιλαμβάνουν το Puerto Vallarta, το Rosarito Beach και την Ισπανία. Οι εσωτερικές αποδράσεις περιλαμβάνουν το ζεστό Colorado και το Magic Tree Resort στη Φλόριντα. Εντούτοις, εδώ τελειώνει ο κατάλογος.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου τους, αν και μια γρήγορη ματιά μέσα από το τμήμα Συχνές Ερωτήσεις προσφέρει κάποιες ενδείξεις.

Φαίνεται ότι τα μέλη του συλλόγου έχουν ετήσια τέλη πληρωμής.

Οι εποχικοί ιδιοκτήτες μελών περιορίζονται στην κράτηση για διεθνείς προορισμούς μεταξύ 1 Νοεμβρίου και 30 Απριλίου. Οι παραθεριστές του Κολοράντο μπορούν να κάνουν κράτηση μεταξύ 15 Απριλίου και 15 Ιουνίου καθώς και μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου. Με λίγα λόγια, η ευελιξία είναι πολύ περιορισμένη.

Από τη φωτεινή πλευρά, τα μέλη μπορούν να ενοικιάσουν τη χρονομεριστική μίσθωση σε άλλους. Θα έπρεπε απλώς να κάνουν αλλαγές στο όνομα που κρατείται στο θέρετρο. Ωστόσο, αυτό ισχύει για το άτομο και όχι για την εταιρεία. Μπορεί να προκύψουν αποκλίσεις με αυτήν τη μέθοδο και η εταιρεία δεν φαίνεται να κάνει δηλώσεις σχετικά με την ευθύνη για τυχόν ανακάτεμα.

Φαίνεται ότι κάθε χρόνο δίνεται η δυνατότητα στους βουλευτές να κάνουν χρήση πρόσθετης εβδομάδας για κρατήσεις για διακοπές και όταν γίνεται κράτηση, μια εβδομάδα αφαιρείται από τους λογαριασμούς των μελών.

Τα μέλη μπορούν να κάνουν ανταλλαγές με τον χρόνο που τους διατίθενται με άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες, όπως το Interval International, το Resort Condominiums International, το Dial An Exchange, το Alderwood Advantage ή το Direct Exchange Program του WIVC.

Να είστε προειδοποιημένοι: για να κάνετε ανταλλαγές με ορισμένες εταιρείες, απαιτείται υψηλότερο επίπεδο συμμετοχής. Επίσης, ανεξάρτητα από το ποια μέλη της εταιρείας χρησιμοποιούν, απαιτείται προμήθεια ανταλλαγής. Δεν υπάρχουν ενδείξεις σχετικά με το εάν η Διεθνής Ομοσπονδία Διακοπών Παγκόσμιου Οργανισμού καλύπτει τα τέλη αυτά

Το World International Vacation Club προσφέρει βασικές μονάδες στα τουριστικά του θέρετρα.

Κάθε τοποθεσία έχει βασικά καταλύματα ενός ή δύο υπνοδωματίων. Ορισμένες τοποθεσίες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες αλλά όχι όλες. Παρόλο που ο ιστότοπος υποδεικνύει ότι κάθε μονάδα είναι "επιπλωμένη με γούστο", δεν υπάρχουν εικόνες για την υποστήριξη αυτού του ισχυρισμού.

Τα μέλη της λέσχης θα πρέπει να σημειώσουν ότι η εταιρεία δεν προσφέρει δωρεάν ή προεξοφλημένη μεταφορά. Με άλλα λόγια, μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, πιθανόν να είστε μόνοι σας εκτός αν πληρώσετε επιπλέον χρήματα πέραν της ετήσιας συνδρομής σας. Επίσης, δεν υπάρχει καμία ένδειξη σχετικά με το αν η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Συνολικά, αυτός ο ιστότοπος είναι ένας καλός πόρος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν έχετε συγκεκριμένους προορισμούς στα σχέδιά σας προορισμού. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι παλιομοδίτικος, σε σύγκριση με τα σημερινά πρότυπα, αλλά έχει περισσότερες πληροφορίες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ

Το World International Vacation Club ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό την ίδρυση και λειτουργία ενός προγράμματος συμμετοχής σε πολυχώρους διακοπών.

Στο πλαίσιο του προγράμματος WIVC, η Club είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία, τη διαχείριση, τη συντήρηση και τον έλεγχο όλων των οικιστικών μονάδων διαμερισμάτων / ξενοδοχείων / συγκυριαρχιών που έχουν αφιερωθεί στο πρόγραμμα WIVC σε εννέα (9) έργα προορισμών προορισμών στο Μεξικό, την Ισπανία και το Κολοράντο.

Ο τίτλος στις μονάδες κυριότητας διακοπών στα υπάρχοντα έργα που βρίσκονται στο Μεξικό μεταφέρθηκε σε μια μεξικανική τράπεζα που ενεργεί ως διαχειριστής προς όφελος του Ομίλου και υπόκειται σε ορισμένες συμφωνίες εμπιστοσύνης.

Ο τίτλος στις μονάδες ιδιοκτησίας διακοπών στα υπάρχοντα έργα που βρίσκονται στην Ισπανία και στο Κολοράντο κατέχεται από το Club.

Ο Όμιλος έχει ένα Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από πέντε μέλη, εκάστης οποίας διετέλεσε διετής θητεία, με τουλάχιστον δύο Εκτελεστικά Μέλη να εκλέγονται κατά την ετήσια συνεδρίαση των μελών του τον Απρίλιο κάθε έτους.