Εστιατόρια ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στη Μινεάπολη και το Παύλο

Πού θα πάρετε το αγαπημένο σας για δείπνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Πού είναι τα πιο ρομαντικά εστιατόρια στη Μινεάπολη και στο Παρίσι;

Παραδοσιακά ρομαντικά εστιατόρια στη Μινεάπολη και στο Παρίσι είναι μια ασφαλής επιλογή, αλλά κάνουν τις κρατήσεις σας πολύ νωρίτερα.

Το Nicollet Island Inn συχνά αναφέρεται ως ένα από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια της Μινεάπολη. Έχει ιστορία, τοποθεσία, στυλ και εξαιρετικό φαγητό.

Την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, στις 13 Φεβρουαρίου, το Nicollet Island Inn διαθέτει ένα ειδικό μενού για $ 70 ανά επισκέπτη. Και για περίπου 200 δολάρια περισσότερο, μπορείτε να μείνετε σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου Nicollet Island Inn με θέα στην πόλη ή στο ποτάμι.

Το Zelo, ένα ιταλικό εστιατόριο με ασιατικές επιρροές στο Nicollet Mall στη Μινεάπολη, έχει το κλασικό φαγητό του έρωτα - ζυμαρικά - καθώς και πολλές άλλες επιλογές μενού σε μια πανέμορφη τραπεζαρία στη μέση του κέντρου της Μινεάπολη.

Στο κέντρο της Μινεάπολη, μπορείτε να απολαύσετε μια κομψή ατμόσφαιρα και φανταστική κουζίνα στο 112 Eatery. Τα βραβεία που έχει κερδίσει το 112 Eatery είναι άξια.

Το WA Frost, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου , στεγάζεται σε ένα όμορφα ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο με υπέροχη ατμόσφαιρα. Για να προσελκύσει το ηθικό ρομαντικό, η WA Frost χρησιμοποιεί πολλά τοπικά και βιολογικά συστατικά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι τιμές βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο της κλίμακας, αλλά αν ψάχνετε για ποιότητα και όμορφη παρουσίαση σε ένα κομψό περιβάλλον, θα το βρείτε εδώ.

Για κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο, ο ζωολογικός κήπος Como προτείνει ότι αντί να δίνετε τα αγαπημένα σας λουλούδια, γιατί να μην δειπνήσετε ανάμεσα τους; Στις 10, 14 και 15 Φεβρουαρίου, εσείς και η ημερομηνία σας μπορείτε να απολαύσετε ένα δείπνο με κεριά για δύο άτομα στο υπέροχο Conservatory Marjorie McNeely που περιβάλλεται από τροπικά λουλούδια και ρομαντική μουσική από ζωντανούς μουσικούς.

Το δείπνο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στο Κόμο κοστίζει 165 δολάρια ανά ζευγάρι, ενώ ο ζωολογικός κήπος Como μπορεί επίσης να φροντίσει να διασκεδάσει τα παιδιά σας ενώ εσείς δειπνήσετε.

Ο ζωολογικός κήπος της Μινεσότα έχει κάτι παρόμοιο στις 14 Φεβρουαρίου, με μια "Περιήγηση αγάπης" του ζωολογικού κήπου και τελετουργίες ιππασίας των κατοικούντων ζώων, ακολουθούμενη από γαστρονομικό δείπνο. Ασυνήθιστο για σίγουρο - αν αυτό σας απευθύνει έκκληση και η ημερομηνία σας, τότε τα εισιτήρια είναι 175 δολάρια ανά ζευγάρι.