Είναι η πιο τρελή νεροτσουλήθρα της Αμερικής; Το YouTube λέει Ναι

Τα παιδιά που ψάχνουν τη συγκίνηση αναζητούν πάντα την επόμενη παράλογη νεροτσουλήθρα; Πώς να δοκιμάσετε μια νεροτσουλήθρα που είναι πραγματικά ένα άλμα νερού;

YouTube Sensation Water Slide

Ανοιχτό από την άνοιξη του 2015, το Royal Flush είναι μια τριπλή νεροτσουλήθρα και άλμα στο Waco του Τέξας, που έχει γίνει μια αίσθηση του YouTube με 39 εκατομμύρια προβολές και καταμέτρηση.

Το βίντεο από το Round III Media ανοίγει αρκετά παραπλανητικά, με όμορφα κορίτσια με μπικίνι που φέρουν ένα αξιολάτρευτο κουτάβι, όχι λιγότερο - αλλά αυτά είναι απλά περισπασμούς.

Το πραγματικό αστέρι του βίντεο είναι η ίδια η διαφάνεια Royal Flush, η οποία στέλνει τα παιδιά να ζουμζουν κάτω και στη συνέχεια - ωραία! - που φθάνουν στον αέρα και στη συνέχεια εκτοξεύονται σε μια τρύπα κολύμβησης 16 μέτρων. Όχι μόνο είναι ο πιο καλός τρόπος για να κερδίσετε τη θερμότητα του Τέξας, αλλά εγγυάται ότι θα έχουν παιδιά στην Αμερική που θα ικετεύουν τους γονείς τους να τα πάρουν στο Waco.

Θα βρείτε το Royal Flush στο BSR Cable Park, όπου άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν καλωδιακή wakeboarding και επιπλέουν σε ένα τεμπέλης ποτάμι.

Μια ημερήσια διαδρομή για τη διαφάνεια νερού Royal Flush κοστίζει μόλις $ 15. Τα παιδιά πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 ετών και να φορούν γιλέκο ζωής.

Το Royal Flush, το πάρκο καλωδιακής τηλεόρασης και ο τεμπέλης ποταμός είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια της άνοιξης μέσα στους μήνες πτώσης. Οι εγκαταστάσεις είναι κλειστές κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Σχεδιάζοντας μια επίσκεψη στο Waco

Το Waco βρίσκεται περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ Ντάλας και Ώστιν. Η διαδρομή από την πόλη σε Waco διαρκεί περίπου 90 λεπτά.

Βρείτε ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο στο Ντάλας ή στο Ώστιν

Με πληθυσμό περίπου 130.000 κατοίκων, η Waco είναι μια μεσαίου μεγέθους πόλη που είναι πολύ όμορφη, καθώς βρίσκεται στον ποταμό Brazos και έχει πολλούς χώρους πρασίνου. Είναι το σπίτι του Πανεπιστημίου Baylor και η γενέτειρα του αναψυκτικού Dr. Pepper.

Φροντίστε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να εξερευνήσετε τον ποταμό Waco του Riverwalk, ένα διάδρομο επτά χιλιομέτρων, γεμάτο γλυπτά, που εκτείνεται κατά μήκος των δύο πλευρών του ποταμού Brazos, που συνδέει την πανεπιστημιούπολη Baylor με το Cameron Park.

Το μονοπάτι ανέβαινε κάτω από την ιστορική γέφυρα ανάρτησης της πόλης (περίπου το 1870) και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τα παιδιά να τρέχουν ή να έχουν ένα οικογενειακό πικνίκ με αγαθά από την αγορά του αγροκτήματος.

Στο βόρειο άκρο του Riverwalk βρίσκεται το καταπράσινο πάρκο Cameron των 400 στρεμμάτων, με πολλά φυσικά χαρακτηριστικά για να απολαύσετε, συμπεριλαμβανομένων των ασβεστολιθικών βράχων, των δασών και των φυσικών πηγών, καθώς και παιδικές χαρές και γήπεδο γκολφ με δίσκους. Το πάρκο φιλοξενεί επίσης τον ζωολογικό κήπο Cameron Park, έναν χώρο φυσικών οικοτόπων που προσφέρει ένα herpetarium, αφρικανική σαβάνα, εκθεσιακό τοπίο του ποταμού Brazos, ενυδρείο και ασιατικές εκθέσεις δάσους με απειλούμενους με εξαφάνιση ουρανθουτάνους και κοράλλια Komodo.

Στο νότιο άκρο του Riverwalk, θα βρείτε το Texas Ranger Hall of Fame και το Μουσείο, το Sports Hall of Fame του Τέξας και το φιλικό προς τα παιδιά συγκρότημα μουσείων Mayborn στο Πανεπιστήμιο Baylor, το οποίο διαθέτει ένα μουσείο φυσικής ιστορίας, (συμπεριλαμβανομένων ενός στο Waco Mammoth Site) και σταθμούς εξερεύνησης που επικεντρώνονται στη γεωλογική παλαιοντολογία και την αρχαιολογία του Κεντρικού Τέξας. Μην χάσετε τα 16 θεματικά δωμάτια ανακάλυψης, τα οποία ενθαρρύνουν την πρακτική μάθηση με διαδραστικές οθόνες.

Δεν υπάρχει πλήρης αυτοεξυπηρετούμενο ταξίδι στο Waco χωρίς επίσκεψη στο μουσείο Dr. Pepper.

Το παλαιότερο μεγάλο αναψυκτικό της Αμερικής δημιουργήθηκε στο Waco το 1885 και το ιστορικό εργοστάσιο εμφιάλωσης μετατρέπεται σε αναμνηστικά αντικείμενα του Δρ. Pepper, vintage διαφημίσεις, διαδραστικά εργαστήρια για παιδιά και κλασική σιντριβάνι όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τη διογκωμένη σόδα .

Το Waco Mammoth National Monument είναι ένα από τα σημαντικότερα απολιθωμένα κρεβάτια της Εποχής των Παγετώνων στον κόσμο. Μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί 23 κολομβιανοί μαμούθ, μια καμήλα και το δόντι από μια τίγρη δοντιών σπαθί.

Μέρος του δικτύου Texas Paths Trail, ο ποταμός Brazos τρέχει κατευθείαν μέσω του Waco και είναι ένας όμορφος και ήρεμος ποταμός για ένα χαλαρό κουπί. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα καγιάκ, κανό ή paddleboard από την υπαίθρια Waco.

Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων στο Waco

Περισσότερα μέρη για δροσερά στο Τέξας

Από τις λίμνες, τις τρύπες κολύμβησης και τις φυσικές πηγές, το Τέξας προσφέρει πολλούς τρόπους για να κατακλύσετε το καλοκαίρι.

Hamilton Pool: Αυτή είναι μια από τις πιο εκπληκτικές τρύπες κολύμπι κοντά στο Ώστιν . Βρίσκεται λιγότερο από ένα μίλι ανάντι του ποταμού Pedernales, το Hamilton Pool είναι ένα γραφικό φυσικό καταφύγιο με ασβεστολιθική εκτροπή που δημιουργεί ένα φυσικό καταρράκτη 50 ποδιών που βυθίζεται από ένα ημικυκλικό βράχο σε μια καταβόθρα. Η τρύπα κολύμβησης είναι ένα αγαπημένο καλοκαίρι του Τέξας και χρησιμεύει ως ένα δροσερό μέρος για να κολυμπήσετε σε μια ζεστή μέρα Τέξας Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τις κρατήσεις σας μπροστά από το χρόνο? Απαιτούνται από την 1η Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

White Rock Lake: Αυτή η λίμνη στο Ντάλλας καλύπτει 1.254 στρέμματα και είναι ένα από τα πιο βαριά χρησιμοποιούμενα πάρκα στο σύστημα Dallas Park. Οι τοπικοί τεχνίτες ενοικιάζουν καγιάκ και αναβαθμίζουν τα κουτάκια κουταλιών.

Comal River: Στο New Braunfels, κοντά στο Austin, οι σωλήνες στον ποταμό Comal είναι μια εξαιρετική επιλογή δεδομένου ότι ο ποταμός είναι μόνο τρία μίλια μακριά και είναι βαριά σκιασμένος. Υπάρχουν πολλοί εξάρτες γύρω από τον ποταμό Comal που μπορούν να σας βοηθήσουν να νοικιάσετε σωλήνες και να σας οδηγήσουμε πίσω στο αυτοκίνητό σας.

Balmorhea State Park: Αυτό το κρατικό πάρκο βρίσκεται στο Toyahvale, περίπου τέσσερα μίλια από την Balmorhea στο δυτικό Τέξας. Το κρατικό πάρκο είναι η μεγαλύτερη πισίνα που τροφοδοτείται με άνοιξη στον κόσμο και είναι γνωστή για το κρυστάλλινο νερό του.