Διακοπές στο Τέξας κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου

Επειδή το Τέξας καλύπτει, όπως η ευρεία γεωγραφική περιοχή, η εποχική αλλαγή δεν συμβαίνει απαραίτητα ταυτόχρονα σε ολόκληρη την πολιτεία. Αλλά, μόλις τελειώσει το Halloween, η πτώση είναι πραγματικά σε πλήρη εξέλιξη σε όλη την πολιτεία του Τέξας.

Νοέμβριος, βέβαια, είναι γνωστό για τις διακοπές των Ευχαριστιών. Ενώ υπάρχουν πολλές μεγάλες παρελάσεις, εορτασμοί και δραστηριότητες στο Τέξας (περισσότερα για αυτό αργότερα), υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στις εβδομάδες που οδηγούν στην ημέρα των Ευχαριστιών.

Οι γενικά ψυχρότερες θερμοκρασίες που εγκαθίστανται στο Τέξας στις αρχές Νοεμβρίου προσκαλούν τους λάτρεις της υπαίθρου. Και, υπάρχουν πολλές υπαίθριες ευκαιρίες αναψυχής για να έχουν αυτό το μήνα. Πτώση πτηνών στο Τέξας είναι εξαιρετική, τόσο λόγω του αριθμού των διαθέσιμων ειδών, καθώς και τις άνετες θερμοκρασίες. Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες κορμοί γερανοί στα χειμερινά σπίτια τους στην παράκτια στροφή. Επιπλέον, η αλιεία πέφτει σε πλήρη εξέλιξη. Πεζοπορία, κάμπινγκ και αναρρίχηση σε βράχους είναι επίσης δημοφιλείς υπαίθριες δραστηριότητες στο Τέξας.

Το ποδόσφαιρο είναι το επίκεντρο πολλών στο Τέξας κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Τα γυμνάσια ποδοσφαίρου στο σχολείο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με την ημέρα των ευχαριστιών. Φυσικά το ετήσιο παιχνίδι Dallas Cowboy στην Ημέρα των Ευχαριστιών είναι μια παράδοση για τους οπαδούς του Cowboy σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι παρελάσεις της ημέρας των Ευχαριστιών είναι επίσης δημοφιλείς στο Τέξας. Ο επικεφαλής μεταξύ αυτών των ετήσιων εκδηλώσεων είναι το HEB Parade Holiday που πραγματοποιήθηκε το πρωί των Ευχαριστιών στο Χιούστον.

Ωστόσο, δεκάδες μικρές πόλεις σε όλη τη διάρκεια του Lone Star State στάδιο της ημέρας των Ευχαριστιών παρελάσεις των διαφόρων μεγεθών, το καθένα από τα οποία έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και γοητεία.

Αμέσως μετά την ημέρα των ευχαριστιών, η εποχή των διακοπών αλλάζει ταχύτητα. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών, συμβαίνουν δύο πράγματα - πραγματοποιούνται οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες παρελάσεις του έτους και τα μονοπάτια των φώτων διακοπών φωτίζουν το τοπίο του Τέξας.

Στο Ώστιν, η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Chuy πραγματοποιείται πάντα το Σάββατο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Όχι μόνο είναι η παλαιότερη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Τέξας, αλλά και μια συλλογή χρημάτων για την επιχείρηση Blue, η οποία παρέχει παιχνίδια σε παιδιά που έχουν ανάγκη στην περιοχή του Ώστιν. Το Τέξας είναι επίσης το σπίτι για πολλά εντυπωσιακά μονοπάτια του Light Light . Ανάμεσα σε μερικά από τα μεγαλύτερα και λαμπρότερα είναι τα Χριστούγεννα Σταματήστε τα Χριστούγεννα Cleburne, η Χώρα των Θαλασσών του Κολλεγίου, το Twice ως Φωτεινό Φεστιβάλ Φώτων στην Texarkana, το Hill Country Regional Lighting Trail και το Trail of Lights του Jefferson. Στο Ft. Αξίζει, το Ft. Το Worth Parade of Lights ξεκινάει την εποχή των διακοπών την επόμενη ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών.

Αν και αυτό δεν ήταν αρκετό, ο Νοέμβριος φιλοξενεί επίσης αρκετά μεγάλα φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα του έτους είναι το Terlingua International Chili Cookoff , το οποίο πραγματοποιείται πάντα το πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου στο μικροσκοπικό Terlingua. Ως επικυρωμένη εκδήλωση του CASA, το Terlingua International Chili Cookoff θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα μαγειρεμένα τσίλι στη χώρα. Παρόλο που διοργανώνεται το Νοέμβριο, το WurstFest είναι ουσιαστικά ένα Oktoberfest και είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ γερμανικής κληρονομιάς στο έθνος. Το WurstFest, που διεξήχθη στην πόλη του Fredericksburg που έχει επηρεαστεί από τη γη των Χωρών, διαθέτει τη ζωντανή μουσική της πολικής μουσικής, καθώς και πολλά λουκάνικα, κουλούρια, κουλούρια και σχεδόν κάθε άλλη γερμανική απόλαυση.

Άλλα δημοφιλή φεστιβάλ του Νοεμβρίου στο Τέξας είναι το Φεστιβάλ Εννέα Σημαιών στο Nacogdoches, το Celtic Festival του Austin και το George West Storyfest.

Έτσι, ενώ η ημέρα των ευχαριστιών παίρνει τα πρωτοσέλιδα τον Νοέμβριο, είναι πολύ μακριά από το μόνο που συμβαίνει στο Τέξας. Υπάρχουν πολλές ποιοτικές δραστηριότητες και φεστιβάλ διάσπαρτα σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Ο ευχάριστος καιρός είναι πριμοδότηση.