Απαιτούμενοι και συνιστώμενοι εμβολιασμοί για το ταξίδι της Κίνας

Ποια στιγμιότυπα χρειάζονται για την επίσκεψη στην Κίνα

Αποφασίστε εάν χρειάζεστε εμβολιασμούς ή όχι

Προφανώς, εάν ταξιδεύετε μόνο στην Κίνα, είναι μια διαφορετική ιστορία απ ​​'ότι εάν μετακομίζετε στην Κίνα. Έτσι διαβάστε αυτό το άρθρο με αυτό κατά νου. Όταν ταξιδεύετε στην Κίνα, ο γιατρός σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους κινδύνους και μπορείτε να αποφασίσετε τι είδους εμβολιασμοί μπορεί να αποφασίσετε ότι θα θέλατε να έχετε, βάσει αυτών των συμβουλών.

Εάν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει τη μετάβαση στην Κίνα ή μια μακρύτερη παραμονή, πείτε πάνω από τρεις μήνες, από ό, τι η κατάσταση είναι ελαφρώς διαφορετική και θα θελήσετε να το λάβετε αυτό υπόψη.

Ορισμένες περιοχές διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για ορισμένες ασθένειες από άλλες περιοχές. Έτσι θα θελήσετε να μάθετε τις λεπτομέρειες για το πού θα πάτε πριν αρχίσετε να συζητάτε τι χρειάζεστε με το γιατρό σας.

Απαιτούμενοι εμβολιασμοί για την επίσκεψη στην Κίνα

Για τους επισκέπτες και τους τουρίστες στην Κίνα, δεν υπάρχουν απαραίτητα εμβόλια. Αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με το νόμο, δεν υπάρχουν εμβολιασμοί που πρέπει να πάρετε πριν επισκεφθείτε. Ωστόσο, οι γιατροί και το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (δείτε την ιστοσελίδα του CDC για συμβουλές υγείας σχετικά με τα ταξίδια στην Κίνα) συμβουλεύουν να βεβαιωθούν ότι όλοι οι ταξιδιώτες είναι ενημερωμένοι σχετικά με τις συνήθεις ανοσοποιήσεις τους .

Ρουτινικές ανοσοποιήσεις για επισκέπτες στην Κίνα

Τα ακόλουθα εμβόλια συνιστώνται πριν να ταξιδέψουν στην Κίνα:

Πιθανές ανοσοποιήσεις που μπορεί να χρειαστείτε εάν επισκεφθείτε ή μετακομίζετε στην Κίνα

Ο γιατρός σας μπορεί να σας έχει υπόψη τα ακόλουθα εμβόλια εάν η παραμονή σας στην Κίνα είναι μεγαλύτερη από μια σύντομη επίσκεψη δύο εβδομάδων.

Οι πληροφορίες για τον εμβολιασμό είναι μια συλλογή πληροφοριών που μπορείτε να βρείτε στο Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών και την MD Travel Health ειδικά για την Κίνα.

Διατηρώντας Υγιή ενώ ταξιδεύετε

Ενώ τα εμβόλια μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών σας, δεν πρόκειται να εμποδίσουν όλα τα μικρόβια που θα συναντήσετε σε μια νέα χώρα. Και καθώς θα είστε εκτεθειμένοι σε πράγματα που δεν έχετε συνηθίσει, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Σίγουρα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν πρόκειται για πόσιμο νερό . Βεβαιωθείτε ότι πίνετε μόνο εμφιαλωμένο ή βρασμένο νερό. Ακόμη και όταν βουρτσίζετε τα δόντια, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν εμφιαλωμένο νερό που παρέχουν όλα τα ξενοδοχεία στην Κίνα. Και αν δεν είναι αρκετό, είναι απολύτως αποδεκτό να ζητάτε περισσότερα από την υπηρεσία καθαριότητας ή την υποδοχή.

Είναι επίσης σημαντικό να μην πιέζετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας πολύ σκληρά όταν πρόκειται για την ημερήσια διάταξη για τα αξιοθέατα, ειδικά όταν έχετε μικρά παιδιά ή όταν ταξιδεύετε τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το Jet lag μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά αν δεν ξεκουραστείτε, τότε δεν θα απολαύσετε το ταξίδι σας πολύ. Εάν είστε νωρίς, βγείτε έξω και κάντε τα πράγματα, αλλά στη συνέχεια κατευθυνθείτε πίσω στο ξενοδοχείο για έναν υπνάκο για να αφήσετε όλους να καλύψουν τον ύπνο. Διαβάστε για το πώς να παραμείνετε σε φόρμα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στην Κίνα.

Είναι πολύ χρήσιμο να έχετε μαζί σας ένα μικρό πακέτο πρώτων βοηθειών για να έχετε μαζί σας κάποια βασικά στοιχεία και δεν θα χρειαστεί να πλοηγηθείτε σε φαρμακεία ή φαρμακεία σε ξένη γη.

Και τέλος, μια τελευταία συμβουλή είναι να πλένετε συχνά τα χέρια σας! Αυτή είναι η πρώτη σας υπεράσπιση και συχνά το καλύτερο. Θα αγγίζετε και θα κρατάτε τα πράγματα που καλύπτονται με μικρόβια που δεν έχετε συνηθίσει. Φέρτε μαζί το απολυμαντικό χεριών και τα μαντηλάκια και κρατήστε τα χέρια σας καθαρά για να κρατήσετε υγιή.