Ξενοδοχεία σε Μπορντό

Ξενοδοχεία σε Μπορντό

Μια από τις πιο ελκυστικές πόλεις της Γαλλίας, το Μπορντό έχει καταλύματα για κάθε τσέπη. Το Γραφείο Τουρισμού προσφέρει μια υπηρεσία κρατήσεων μέσω διαδικτύου ή δοκιμάστε μία από τις κορυφαίες επιλογές για το πού να μείνετε από ξενοδοχεία έως διαμερίσματα.

Επίσης, συμβουλευτείτε το TripAdvisor το οποίο θα σας δώσει μια πλήρη γκάμα ξενοδοχείων, τόσο μεγάλων όσο και μικρών, ακριβών και φθηνών, μέσα και γύρω από το Μπορντό.

Ξενοδοχείο Intercontinental Bordeaux - Le Grand

Μία από τις καλύτερες διευθύνσεις στην πόλη, το Regent Grand Hotel Bordeaux βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην ιστορική συνοικία της Place de la Comedie. Το ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντι από το Grand Théâtre στο «χρυσό τρίγωνο» που σχηματίζουν οι allées de Tourny, οι μαθητές Georges Clemenceau και Cours de l'Intendance. Μια αυθεντική πρόσοψη κρύβει ένα λαμπερό εσωτερικό. Τα υπνοδωμάτια είναι διακοσμημένα σε πλούσιο στιλ του 19ου αιώνα, αλλά διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις από την τελευταία υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet στα ηλεκτρικά ντους στα μαρμάρινα μπάνια. Το εστιατόριο Gordon Ramsay έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια σε μια πόλη που είναι γνωστή για το πρωινό.

Seeko'o

Φως πλημμυρίζει μέσα από τα παράθυρα αυτού του σχεδιαστή ξενοδοχείο στην προβλήτα. Φαίνεται σαν ένα πλοίο από το εξωτερικό και αν κλείσετε τη σοφίτα, θα νιώσετε σαν τον καπετάνιο.

Τα χρώματα στα ευρύχωρα υπνοδωμάτια είναι τολμηρά - λευκά, μαύρα και κόκκινα. τα έπιπλα είναι σύγχρονα. Οι μοντέρνοι νέοι του Μπορντό συναντώνται στο μοντέρνο μπαρ.

Το Best Western Grand Hotel Français

Αυτό το ξενοδοχείο 3 αστέρων είναι δημοφιλές με τους επισκέπτες για καλό λόγο.

Βρίσκεται σε ένα θαυμάσιο κτήριο του 18ου αιώνα στο Vieux Bordeaux. αντίκες γεμίζουν τα δημόσια δωμάτια και τα υπνοδωμάτια είναι πολύ άνετα. Το προσωπικό προχωράει με τα πόδια για να κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται ευτυχείς και είναι κοντά σε μερικά υπέροχα καταστήματα.

La Maison Bord'Eaux

Για μια διαφορετική εμπειρία, κάντε κράτηση στο La Maison Bord'Eaux του 18ου αιώνα, το οποίο είναι πιο εξοχικό από το ξενοδοχείο της πόλης. Διαθέτει επτά σύγχρονα σχεδιασμένα δωμάτια (τρία σε ένα ξεχωριστό συγκρότημα), μια ήσυχη αυλή, έναν ιταλικό κήπο και μια φήμη για το υπέροχο κρασί Bordeaux. Οι ιδιοκτήτες προέρχονται από μια αμπελουργική οικογένεια και θα σας βοηθήσουν με συμβουλές σε μερικά από τα αμπέλια που συνήθως δεν είναι ανοιχτά στο κοινό και με εκδρομές κρασιού.

Hôtel des Quatre-Soeurs

Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Hôtel des Quatre-Soeurs βρίσκεται σε ένα κτήριο του 18ου αιώνα, όπου στεγάζεται ο συνθέτης Wagner το 1850. Είναι απλό, κλασικό, άνετο και διαθέτει ένα δημοφιλές καφέ.

Hôtel-Qualys La Tour Intendence

Το La Tour Intendance είναι κρυμμένο σε έναν παράδρομο, αλλά απέχει λίγα μόλις βήματα από την Place Gambetta.

Αυτό το κομψό, 34-υπνοδωματικό ξενοδοχείο καταφέρνει να αναμειγνύει το wacky με το κλασικό στη διακόσμησή του, καθιστώντας το αναζωογονητικά διαφορετικό.

Hôtel Continental από το Happy Culture

Όχι μεγάλο, αν και βρίσκεται σε ένα κτήριο του 18ου αιώνα στη Vieux Lyon, το Continental είναι φιλόξενο, οικονομικό και βρίσκεται στην καρδιά της εμπορικής περιοχής. Η duplex σουίτα στον τελευταίο όροφο διαθέτει μια μεγάλη βεράντα - ιδανική για ένα ποτήρι σαμπάνια και θέα στον ήλιο πάνω από την ιστορική πόλη.

Κάποια στιγμή

Ακριβώς στο ιστορικό κέντρο, το Une chambre en ville προσφέρει δύο σουίτες και τρία δωμάτια. Πιο ακριβό από τον μέσο όρο b & b, κάθε υπνοδωμάτιο είναι ξεχωριστά διακοσμημένο, τα μπάνια είναι άψογα και είναι κοντά στο Musée Arts-Deco και το Musée des Beaux Arts.

Ecolodge des Chartrons

Ελαφρώς διαφορετικό από τον κανόνα και βρίσκεται κάτω από τον ποταμό, το Ecolodge διαθέτει 5 δωμάτια, προσεκτικά αναβαθμισμένα χρησιμοποιώντας οικολογικά υγιή υλικά, όπως ξυλόγλυπτα με ξύλα και μαλλί προβάτου για μόνωση. Οι ηλιακοί συλλέκτες και οι λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, οι τηλεοράσεις στα δωμάτια (ένα στο σαλόνι), η διακόσμηση που αναμιγνύει παλιά και νέα, καθώς και το καλοκαιρινό πρωινό στο αίθριο.

ResidHotel Galerie Tatry

Οι οικογένειες που προτιμούν λίγο περισσότερη ανεξαρτησία μπορούν να δοκιμάσουν τα διαμερίσματα στο Galery Tatry. Βρίσκεται σε μια πρώην αποθήκη κρασιού, το Galery Tatry είναι λίγο έξω από το κέντρο κοντά στο Palais des Congres. Τα διαμερίσματα διαθέτουν ένα ή δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα και ξεχωριστό μπάνιο.

Ξενοδοχείο Choiseul

Αυτό το απλό ξενοδοχείο 2 αστέρων βρίσκεται στην πολυσύχναστη οδό Rue Huguerie, δίπλα στην πλατεία Place de Tourny και λίγα βήματα από το έξυπνο, ιστορικό Μπορντό. Είναι ένα φιλόξενο, φιλόξενο ξενοδοχείο, σε παρθένα διαμόρφωση με μικρά, αλλά καλά διατηρημένα δωμάτια.

Μπορείτε να προτιμήσετε την αυτόνομη διαμονή για μεγαλύτερη διαμονή. η ενοικίαση μέχρι την εβδομάδα είναι καλή τιμή. Πηγαίνετε στο Holiday Rentals για ένα διαμέρισμα στο ιστορικό Quai des Chartrons με 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια και υπέροχη θέα από τα σοκάκια.