Πού να παρακολουθήσετε την Καντονέζικη Όπερα στο Χονγκ Κονγκ

Το θέατρο Sunbeam και η καντονέζικη όπερα στο Χονγκ Κονγκ

Η Καντονέζικη Όπερα στο Χονγκ Κονγκ ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές διασκέδασης της πόλης. Δυστυχώς, η άνοδος του Cantopop και η άφιξη της δυτικής όπερας έχουν προκαλέσει σχεδόν μοιραία κάμψη σε αυτή την παραδοσιακή μορφή τέχνης.

Σήμερα, υπάρχει μόνο ένα αφιερωμένο θέατρο της Καντονέζικης Όπερας στο Χονγκ Κονγκ, αν και πολλά από τα στάδια της πόλης φιλοξενούν συχνά επισκέψεις σε έργα της Καντονέζικης Όπερας. Το Χονγκ Κονγκ προσπαθεί επί του παρόντος να αναβιώσει αυτή τη μουσική παράδοση και να προσφέρει περισσότερους χώρους απόδοσης.

Αξίζει να δείτε μια παράσταση για τα εντυπωσιακά κοστούμια και το σκηνικό, όμως, με παραστάσεις που συχνά ζυγίζουν σε πάνω από τρεις ώρες, ίσως χρειαστεί και κάποια υπομονή.

Πού να δείτε Καντονέζικη Όπερα στο Χονγκ Κονγκ

Το θέατρο Sunbeam
Το μοναδικό θέατρο στο Χονγκ Κονγκ με τακτικές, προγραμματισμένες παραστάσεις της Καντονέζικης Όπερας, ο τόπος αυτός κατέχει το θρυλικό status στην ιστορία της Καντονέζικης Όπερας στο Χονγκ Κονγκ.

Θέατρο Ko Shan
Το θέατρο Ko Shan έχει όλο και περισσότερες παραστάσεις της Καντονέζικης Όπερας και το θέατρο ανακαινίζεται αργά σε έναν ειδικό χώρο της Καντονέζικης Όπερας.

Πώς να κάνετε κράτηση Καντονέζικης Όπερας στο Χονγκ Κονγκ

Η Καντονέζικη Όπερα, όπως υποδηλώνει και το όνομά της, είναι όλα στην καντονέζικη γλώσσα , και έτσι, δυστυχώς, υπάρχουν πολλές πληροφορίες γύρω από την όπερα. Η κράτηση απευθείας με οποιοδήποτε από τα παραπάνω θέατρα μπορεί να είναι δύσκολη. Ο ιστότοπος του Sunbeam είναι εξ ολοκλήρου στα κινέζικα και φτάνει κάποιος στο θέατρο που μιλάει αγγλικά μπορεί να είναι δύσκολο.

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε κράτηση είναι μέσω των συστημάτων κρατήσεων Urbtix ή CityLine. Αυτοί οι ιστότοποι απαριθμούν όλες τις παραστάσεις στα παραπάνω θέατρα καθώς και παρουσιάζουν παραστάσεις στην πόλη. Μάθετε περισσότερα για την κράτηση εισιτηρίων στο Χονγκ Κονγκ .

Πάρτε μια τάξη Καντονέζικης Βαθμολογίας Opera στο Χονγκ Κονγκ

Εάν δεν είστε έτοιμοι να πάρετε μια βουτιά σε μια γεμάτη φανταστική Καντονέζικη Όπερα, δοκιμάστε μια Καντονέζικη Κατηγορία Αξιολόγησης της Όπερας.

Αυτή η τάξη μιας ώρας στο Μουσείο Κληρονομιάς του Χονγκ Κονγκ διοικείται από το Συμβούλιο Τουρισμού του Χονγκ Κονγκ και προσφέρει ένα σύντομο πολιτιστικό υπόβαθρο στην Καντονέζικη Όπερα και μια ζωντανή παράσταση.