Πώς να υποβάλετε αίτηση για άδεια γάμου στην κομητεία Allegheny

Συγχαρητήρια για τον αρραβώνα σου! Τόσο μεγάλο μέρος του σχεδιασμού γάμου μπορεί να είναι συντριπτικό και συγχέοντας, οπότε εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την απόκτηση άδειας γάμου στην κομητεία Allegheny της Πενσυλβανίας.

Απαιτήσεις άδειας γάμου

Καταρχάς, και τα δύο μέρη πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών ή άνω των 16 ετών, με τη συγκατάθεση των γονέων για την υποβολή αίτησης. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών χρειάζονται επίσης τη γραπτή έγκριση ενός δικαστή του τμήματος δικαστηρίων ορφανών του Δικαστηρίου κοινών αιτημάτων.

Οι υποψήφιοι που έχουν παντρευτεί και διαζευγμένοι προηγουμένως πρέπει να προσκομίσουν επικυρωμένο αντίγραφο του Διατάγματος Διαζυγίου. Μια χήρα ή χήρος πρέπει να αναφέρει την ημερομηνία θανάτου του πρώην συζύγου του.

Πώς να αποκτήσετε άδεια γάμου

Είναι αρκετά εύκολο να υποβάλετε αίτηση για άδεια γάμου. Το πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό Έντυπο Αίτησης Γάμου πριν να φτάσετε στο Γραφείο Άδειας Γάμου του Γραφείου Μητρώου Διαθήκης.

Και οι δύο αιτούντες πρέπει να εμφανίζονται μαζί στο Γραφείο Άδειας Γάμου. Αν δεν έχετε υποβάλει αίτηση ηλεκτρονικά, θα συμπληρώσετε μια αίτηση αυτοπροσώπως, αλλά πρέπει να γίνει τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν από την ημέρα του γάμου σας, καθώς ο νόμος της Πενσυλβανίας απαιτεί τριήμερη περίοδο αναμονής μεταξύ της ημερομηνίας υποβολής αίτησης για άδεια γάμου και όταν μπορεί να εκδοθεί η άδεια.

Το αναγνωριστικό φωτογραφίας απαιτείται και για τα δύο μέρη. Αν δεν το έχετε αποθηκεύσει, βεβαιωθείτε ότι έχετε την κάρτα κοινωνικής ασφάλειάς σας επίσης εύχρηστη!

Οι υποψήφιοι κάτω των 18 ετών θα πρέπει επίσης να προσκομίσουν επικυρωμένο αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησής τους.

Άδεια γάμου και άλλες σημαντικές πληροφορίες

Για την απόκτηση άδειας γάμου δεν απαιτείται ιατρική εξέταση και εξέταση αίματος. Ωστόσο, τα άτομα που σχετίζονται με αίμα έως και τα πρώτα ξαδέλφια δεν μπορούν να παντρευτούν στην Πενσυλβάνια.

Το τέλος για μια άδεια γάμου στο Allegheny County είναι σήμερα $ 85. Ωστόσο, το τέλος αυτό υπόκειται σε αλλαγές και είναι επίσης καλύτερο να συμβουλευτείτε τον δικτυακό τόπο Allegheny County για τις πλέον ενημερωμένες κατανομές των τελών και τους ισχύοντες κανονισμούς. Κάθε διάταγμα διαζυγίου που υποβάλλεται είναι μια πρόσθετη χρέωση, ανάλογα με το αν ένα ή και τα δύο μέρη ήταν προηγουμένως παντρεμένα. Λάβετε υπόψη ότι η μόνη αποδεκτή μέθοδος πληρωμής είναι μετρητά!

Πληροφορίες για το Γραφείο Άδειας Γάμου

Το Γραφείο Άδειας Γάμου βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτιρίου της πόλης-κομητείας στο 414 Grant Street στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας.

Οι ώρες του γραφείου (εκτός από τις διακοπές) είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:30 πμ - 4:30 μ.μ. Το γραφείο δεν προσφέρει ώρες Σαββατοκύριακου, οπότε σχεδιάστε ανάλογα.

Οι άδειες γάμου που εκδίδονται στο Allegheny County μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε στην Κοινοπολιτεία της Πενσυλβανίας. Ομοίως, εάν ταξιδεύετε εκτός του Πίτσμπουργκ ή παντρευτείτε σε μια άλλη περιοχή της Πενσυλβανίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και άδεια στην εκκλησία Allegheny County.