Το φεστιβάλ διακοπών Smithsonian 2017 στην Ουάσιγκτον

Γιορτάστε την εποχή κατά μήκος του εθνικού εμπορικού κέντρου

Κάθε Δεκέμβριο, το Smithsonian φιλοξενεί ένα διήμερο φεστιβάλ διακοπών με ειδικές εκδηλώσεις στην Ουάσιγκτον. Η εκδήλωση του 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας στο National Mall και θα περιλαμβάνει φιλική προς την οικογένεια ψυχαγωγία που περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα εορταστικών εκδηλώσεων, εκθεμάτων, κινηματογραφικών προβολών και δραστηριοτήτων, καθώς και εποχιακή διακόσμηση και εορταστικό φαγητό. Μουσικές εμφανίσεις από την US Air Force Band High Flight.

Άλλα σημαντικά θέματα είναι η δειγματοληψία σοκολάτας κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης από την Mars Heritage Chocolate και η εξερεύνηση της τηλεοπτικής έκθεσης Holiday Holiday για την προβολή δημοφιλών παιδικών χαρακτήρων όπως η μαριονέτα Howdy Doody και πολλά άλλα.

Ημερομηνίες και ώρες: 2-3 Δεκεμβρίου 2017, 10 π.μ. έως 5:30 μ.μ.

Τοποθεσία

Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας, 1300 Constitution Ave NW, Washington, DC. Ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε στο National Mall είναι να χρησιμοποιήσετε το μετρό. Οι πλησιέστεροι σταθμοί στο Mall περιλαμβάνουν το Smithsonian, το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο, το Κέντρο Μετρό, το L'Enfant Plaza, το Federal Centre SW και το Αρχείο-Ναυτικό Μνημείο. Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος κοντά στο National Mall. Για προτάσεις πάρκων, δείτε οδηγό για στάθμευση κοντά στο National Mall.

Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες για το National Mall.

Φεστιβάλ διακοπών Smithsonian

Διαβάστε περισσότερα για τα Μουσεία του Smithsonian στην Ουάσιγκτον