Εορτασμοί της Ημέρας Εργασίας στο Νάσβιλ

Οι εκδηλώσεις της Ημέρας Εργασίας στο Nashville σηματοδοτούν ανεπίσημα το τέλος του καλοκαιριού και οι εορτασμοί της Ημέρας Εργασίας είναι συνήθως γιορτάζονται με την οικογένεια και τους φίλους.

Η Ημέρα Εργασίας γιορτάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για πάνω από 100 χρόνια (ιστορία). Ο εορτασμός αυτός γιορτάζεται επίσημα την 1η Δευτέρα του Σεπτέμβρη προκειμένου να τιμήσουμε όλους τους εργαζόμενους και τους εργάτες που δουλεύουν σκληρά για να στηρίξουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους.

Πολλοί ηλικιωμένοι θα θυμούνται επίσης όταν, ως παιδιά, χρησιμοποίησαν για να σηματοδοτήσουν την αρχή της σχολικής χρονιάς και ήταν ένας εξαιρετικά θαυμάσιος χρόνος για να πει αντίο στις καλοκαιρινές ημέρες.

Σήμερα, τα περισσότερα σχολεία της Μέσης Τενεσίης ξεκινούν τη χρονιά τους από τις αρχές έως τα μέσα Αυγούστου και έτσι αυτή η ιδιαίτερη νοσταλγία του τέλους του καλοκαιριού έχει χαθεί από τις μελλοντικές γενιές.

Στο Νάσβιλ, η Ημέρα Εργασίας είναι η τελευταία επίσκεψη του καλοκαιριού καθώς είναι το τελευταίο 3ήμερο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού. Το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας γιορτάζεται τόσο εύκολα όσο κάθεται δίπλα στην πισίνα δίπλα σε λίγους φίλους για να περάσει μια τελευταία στιγμή το Σαββατοκύριακο με την οικογένεια.

Ένα από τα πιο δημοφιλή πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας στο Μέση Τενεσί είναι να πάτε με βάρκα και αν αυτό είναι στα σχέδιά σας, παρακαλώ να είστε προσεκτικοί καθώς οι τοπικές λίμνες και οι εσωτερικές πλωτές οδοί θα γεμίσουν μέχρι το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας. Εάν είστε λάτρεις της γης, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε, όπως:

Απολαύστε ένα οικογενειακό πικνίκ

Οι εκδηλώσεις της Ημέρας Εργασίας στο Νάσβιλ συνήθως περιλαμβάνουν τη λήψη της οικογένειάς σας σε ένα πικ-νικ σε ένα από τα πολλά πάρκα του Νάσβιλ ή τα κρατικά πάρκα του Tennessee για μια ημέρα υπαίθριων διασκέδασης και οικογενειακών εορτασμών.

Βυθίστε σε ένα πάρκο νερού

Μέσα σε λίγες μέρες, τα περισσότερα από τα τοπικά υδάτινα πάρκα θα κλείσουν για την εποχή, γι 'αυτό το Σαββατοκύριακο πρόκειται για την τελευταία σας ευκαιρία να αφήσετε τα παιδιά να πάρουν λίγο υγρό και άγριο.

Τρίψτε το με τον Σαίξπηρ

Για περισσότερα από 20 χρόνια, το Φεστιβάλ του Νάσβιλ Σαίξπηρ φιλοξένησε το "Σαίξπηρ στο Πάρκο". Αυτό το αγαπημένο τοπικό γεγονός συμβαίνει συνήθως από τα μέσα Αυγούστου μέχρι το Σαββατοκύριακο μετά την Ημέρα Εργασίας στο Centennial Park Bandshell την Παρασκευή - Κυριακή βράδυ.

Περιλαμβάνει επίσης μια ειδική απόδοση της Ημέρας Εργασίας.

Κάντε ένα γρήγορο ταξίδι

Για την ημέρα ή το Σαββατοκύριακο, υπάρχουν πολλές αποδράσεις της τελευταίας στιγμής από την επίσκεψη σε ένα κοντινό θεματικό πάρκο για να ταξιδέψετε στο Trace για την ημέρα και όλα θα ικανοποιήσουν τον ταξιδιώτη μέσα σας.