Η λεωφόρος Eton Chagrin στο Woodmere του Οχάιο

Η λεωφόρος Eton Chagrin, που βρίσκεται ανατολικά του Κλήβελαντ στο προάστιο Woodmere, είναι μια κομψή συλλογή μοναδικών καταστημάτων, υπηρεσιών και εστιατορίων. Το όμορφα διαμορφωμένο εμπορικό κέντρο μοιάζει περισσότερο με ένα ευρωπαϊκό χωριό παρά ένα εμπορικό κέντρο και διαθέτει πολλά υπαίθρια καθίσματα το καλοκαίρι καθώς και ένα γενναιόδωρο αριθμό σκακιερών.

Eton Chagrin Boulevard Καταστήματα, Υπηρεσίες και Εστιατόρια

Η μοναδική συλλογή καταστημάτων στο Eton περιλαμβάνει:

Το Eton φιλοξενεί τις ακόλουθες υπηρεσίες :

Τα διάφορα εστιατόρια του Eton περιλαμβάνουν:

Βασικές πληροφορίες

Το Eton προσφέρει δωρεάν λεωφορείο γύρω από το εμπορικό κέντρο. Επιπλέον, πολλά από τα εστιατόρια προσφέρουν υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων. Η διαχείριση του εμπορικού κέντρου πωλεί επίσης κάρτες δώρων που ισχύουν σε οποιονδήποτε από τους λιανοπωλητές και τα εστιατόρια της Eton. Ο Eton και οι λιανοπωλητές του διοργανώνουν ένα τακτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, όπως γευσιγνωσίες κρασιού, βιβλιογραφικές εκθέσεις, εκθέσεις τέχνης. Ο Eton δεν δίνει εντολή για μια καθορισμένη ώρα έναρξης για τα καταστήματά του.

Τα περισσότερα καταστήματα λιανικής ανοίγουν στις 10 το πρωί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και το μεσημέρι τις Κυριακές. Οι ώρες λειτουργίας του εστιατορίου ποικίλουν σημαντικά.

Στοιχεία επικοινωνίας:

ETON
28600 Chagrin Blvd.
Woodmere, ΟΗ 44122
216 591-0544